Poza este luata de pe net de la varianta casa aur 18k.
Sincer nu imi dau seama ce calibru Lemania este,poate ma ajutati in acest sens.
Multumesc!

Domnule, ma sfatuiai sa citesc si sa ating... ceasuri si acum gafezi ingrozitor intreband ce fel de Lemania este un Valjoux banal ???? Te numesti si colectionar de 15 ani incoace ? Poate ai pacalit pe multi, astept , curand, anunturile de vanzare ale unor ceasuri indoielnice , unele cu, cadrane refacute si carcase slefuite cu forme pierdute. Cica " ce calibru Lemania " . Vanzare " placuta" , pe mine, nu ma pacalitiMarian Vintage scrie:
Poza este luata de pe net de la varianta casa aur 18k.
Sincer nu imi dau seama ce calibru Lemania este,poate ma ajutati in acest sens.
Multumesc!

Eu cred ca nimeni pana acum, pe acest forum, nu a reusit sa posteze mai multe ceasuri scumpe pe unitatea de timp decat Marian VintageMarian Vintage scrie: esti la un concurs gen,,eu am cel mai tare ceas", ci te afli intr-un forum de pasionati si iubitori de ceasuri.
Pentru tine exista expozitii si targuri unde poti merge cu marfa ta sa spargi gura targului.
Blowup e un film excelent, insa e cazul sa nu mai traiesc cu gandul ca toata lumea de pricepe la asa cevaMarian Vintage scrie:Numai nick-ul tau spune totul...blowup.....!

Grig,ideea este ca am facut-o la cererea cuiba din acest forum.grig scrie:Eu cred ca nimeni pana acum, pe acest forum, nu a reusit sa posteze mai multe ceasuri scumpe pe unitatea de timp decat Marian VintageMarian Vintage scrie: esti la un concurs gen,,eu am cel mai tare ceas", ci te afli intr-un forum de pasionati si iubitori de ceasuri.
Pentru tine exista expozitii si targuri unde poti merge cu marfa ta sa spargi gura targului.
Astfel incat remarca sa de mai sus il umple de ridicol. (exista proverbul cu paiul si barna, poate ar trebui studiat mai mult).
Ca si intrebarea, pretinzandu-se colectionar de multi ani, asupra calibrului Lemania care era de fapt Valjoux.
Daca doriti sa vedeti fotografii cu Vacheron si Patek, va invit aici:impala2328 scrie: Eu salut aparitia unui user care ne arata din prima asemenea piese. Sa recunoastem, pe forumul nostru vedem din an in Paste un Patek & Vacheron, prezentate de un user nou intrat...
Drept urmare, sa-i incurajam, avem nevoie de ei...Cu useri ca si Marian vintage se poate creste nivelul !