Achizitie ceas 1000 lei
Achizitie ceas 1000 lei
Salutare!
Vreau sa achizitionez un ceas de aproximativ 1000 lei. Nu ma intereseaza in mod neaparat sa fie nou. Momentan singura mea optiune este Seiko Monster. As vrea sa ma ajutati cu sfaturi/idei legate de achizitionarea ceasului.
Multumesc!
Vreau sa achizitionez un ceas de aproximativ 1000 lei. Nu ma intereseaza in mod neaparat sa fie nou. Momentan singura mea optiune este Seiko Monster. As vrea sa ma ajutati cu sfaturi/idei legate de achizitionarea ceasului.
Multumesc!
Re: Achizitie ceas 1000 lei
Monster este o alegere foarte buna,la 1000/1200 Lei nou este best buy.
P.S Ma refer la modelul nou cu 4R36.
P.S Ma refer la modelul nou cu 4R36.
Altcineva cu alte pareri?
M-am mai gandit la Orient Mako. Tind spre un diver, dar Seiko Monster parca este putin cam mare la 43mm eu neavand incheietura prea groasa.
Nu e mare deloc, dimpotriva, forma bezelului il face sa arate ca unul de 40mm, eu inca nu ma pot obisnui cu asta, as fi preferat un pic mai mare.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
eu am monster 2(43 mm), citizen ny0040 (42mm) si mako 2 (44,5mm)
mako 2 se aseaza cel mai bine pe mana dar e si cel mai mare, are 44. apoi monsterul , urmat de citizen si abia la final mako 1 , care e un ceas gros si o carcasa relativ mica fata de celelalte
eu zic sa mergi pe monster, arata si cel mai deosebit(ciudat) , si cum spunea si colegul bezelul il face sa para chiar mai mic pe mana. preferabil pe curea metalica, cea originala de cauciuc e relativ rigida , eu i-am pus o curea portocalie din silicon moale
mako 2 se aseaza cel mai bine pe mana dar e si cel mai mare, are 44. apoi monsterul , urmat de citizen si abia la final mako 1 , care e un ceas gros si o carcasa relativ mica fata de celelalte
eu zic sa mergi pe monster, arata si cel mai deosebit(ciudat) , si cum spunea si colegul bezelul il face sa para chiar mai mic pe mana. preferabil pe curea metalica, cea originala de cauciuc e relativ rigida , eu i-am pus o curea portocalie din silicon moale
Daca pui cureaua intr-o cana cu apa fierbinte si o lasi cam 10-15 minute, se mai inmoaie si devine mult mai confortabilamihai20 scrie:cea originala de cauciuc e relativ rigida , eu i-am pus o curea portocalie din silicon moale
Nu mai stiu unde am citit sau de unde am aflat, dar am facut si eu si a functionat.
Siliconul, personal nu-mi place, ca atrage praf si scame.
Dar...fiecare dupa gustul lui.
Multumesc mult pentru pereri. Probabil o sa merg pe Seiko Monster, dar mai alte pareri daca mai sunt binevoitori. As vrea sa va intreb cum credeti ca e mai ok: sa fie cumparat nou sau la mana a doua?
De ce ai renunțat la Orient Mako? Pură curiozitate. Mie personal mi se pare un ceas mai echilibrat ca aspect. Nici de "motorizarea" lui n-am auzit lucruri rele. Și mai rămâi și cu ceva bani să-l uzi cu amicii. 
Nu am renuntat de tot, momentan mi-am ales preferatul si acest lucru se datoreaza cel mai mult din cauza aspectului mai diferit al ceasului. Ce e drept, Mako e mai ieftin in comparatie cu Monster.
Am gasit Orient Mako la BB- 720 lei, iar Monster pe diferite site-uri incepand cu 1000 lei. (ambele variante pe portocaliu).
Am gasit Orient Mako la BB- 720 lei, iar Monster pe diferite site-uri incepand cu 1000 lei. (ambele variante pe portocaliu).
Orient Black Ray - are cel mai frumos cadran dintre diverele Orient (parere personala
)
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-bar ... matic.html

https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-bar ... matic.html

Salutare!
As vrea sa va cer parerea voastra.
Merita 350 lei un Orient Mako Orange, varianta curea cauciuc, cu o estetica normala de purtare, dar fara accesorii(bulk). In plus, ceasul este la al doilea proprietar(eu fiind al 3-lea daca il cumpar), iar al doilea proprietar il are de 4 ani.
Multumesc!
As vrea sa va cer parerea voastra.
Merita 350 lei un Orient Mako Orange, varianta curea cauciuc, cu o estetica normala de purtare, dar fara accesorii(bulk). In plus, ceasul este la al doilea proprietar(eu fiind al 3-lea daca il cumpar), iar al doilea proprietar il are de 4 ani.
Multumesc!
- calin gabi
Merita daca e in mintile lui, neumblat in el, estetic sa arate corect, riscul e al cumparatorului, toti am luat ceasuri SH cel putin odata, asa ca daca te aranjeaza tranzactia si vanzatorul e de bun simt, ceasul e frumos, face suma ceruta.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Multumesc de raspunsuri, o sa il iau in cazu asta si eventual il duc la servisat( asta in caz ca nu uita sa ma sune proprietaru
) ).
Aveti idee de un ceasornicar bun in Bucuresti cu preturi decente?
Aveti idee de un ceasornicar bun in Bucuresti cu preturi decente?
- calin gabi
Intai vezi cum functioneaza, daca e cazul ii faci revizie, eu il am de 8 ani si e ca in prima zi.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân