orient 300m professional diver - ce contine pachetul?

Ceasuri Japoneze - Japan Made
belogerer

orient 300m professional diver - ce contine pachetul?

Mesaj de belogerer »

Am cumparat ceasul recent de la bb shop si cum nu e prima data cand primesc alta cutie dar atunci fiind vorba de un gshock nu m-a deranjat intreb....

ce trebuie sa contina pachetul la cumparare pentru ca peste tot pe net am vazut alta cutie, o bratara si o scula speciala de ajustat bratara incluse...

eu am primit doar o cutie banala si atat care pare facuta pentru un model mult mai ieftin. am pus mai jos o poza de pe net cu ce cred eu ca ar fi tb sa contina pachetul

http://www.shop-online.watch/lowest-pri ... _2_2_1.jpg

voi ce parere aveti?
satiriadis

Re: orient 300m professional diver - ce contine pachetul?

Mesaj de satiriadis »

Nu esti primul caz cu aceasta situatie la OS300.
Mai mult ca sigur ti-au dat o cutie de Mako.
Suna-i imediat sa le spui ca nu ai primit ce trebuie. Mai mult ca sigur este "uitata" pe undeva cutia originala, cu cureaua de cauciuc Orient si scula de schimbat bratara/cureaua.
SBLA047
belogerer

Mesaj de belogerer »

cutia este de mako intr-adevar

am sunat si pozitia oficiala este ca am primit exact ceasul prezentat pe site. punct.

intr-o cutie furnizata de orient. punct

astept raspuns din japonia si daca este pozitiv ma opresc doar la opc...
dumcatalin

Mesaj de dumcatalin »

daca l-ai luat de pe net poti sa il returnezi fara sa furnizezi un motiv anume.
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Din pacate, si din motive pe care nu le cunosc....toate cutiile Orient ale importatorului despre
care vorbim au fost generice.....Orient dar.....generice. Asa mi s-a raspuns in magazin cand am
cumparat un Orient Star si am intrebat unde e cutia dedicata......si oarecum colectibila :?
"Daca vreti asa, bine, daca nu.....nu-l cumparati......alte cutii nu avem!"

De altfel, am semnalat aceasta situatie de ceva timp:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... i&start=30
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

belogerer scrie:cutia este de mako intr-adevar

am sunat si pozitia oficiala este ca am primit exact ceasul prezentat pe site. punct.

intr-o cutie furnizata de orient. punct

astept raspuns din japonia si daca este pozitiv ma opresc doar la opc...
Fie sunt furate accesoriile si cutia, fie sunt incredibil de ...
Sau amandoua.
Explicatie tipic romaneasca, la un ceas Orient de aproape 1000euro.
Persoana la care fac referire si care a luat din magazin fizic Os300, a facut scandal si le-a primit pana la urma.
SBLA047
belogerer

Mesaj de belogerer »

sa ma iertati dar sa ii...fara vulgarisme ,va rog.Inteleg frustrarea,dar... Owner!

asa tiganie rar

maine ma duc la retur cu el
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

E pacat ca trebuie sa treceti printr-o astfel de situatie neplacuta, care va impiedica sa va concentrati asupra ceasului.
Eu am luat trei ceasuri Orient: Ray, SEZ08001B0 si Excursionist GMT si fiecare a venit cu o cutie diferita...
E posibil ca pentru export, sa se trimita ceasurile in cutii standard, dar nu am gasit detalii exacte...
Sper sa rezolvati situatia si sa pastrati ceasul.
Mult succes!
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Multumesc Lady Gaga pentru precizari, personal nu am stiut aceste aspecte pe care producatorul Orient le are "in uz".
Ma interesa (inca nu am abandonat total ideea) unui Orient care s-ar vinde fara cutie, aceasta fiind posibil de achizitionat separat. Nestiind cum sta treaba, am avut o indoiala asupra aspectului kusher a acestei vanzari, cat este de gri vanzatorul. Acum mi-e clar ca este ok.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Lady Gaga scrie:
belogerer scrie:Am cumparat ceasul recent de la bb shop si cum nu e prima data cand primesc alta cutie dar atunci fiind vorba de un gshock nu m-a deranjat intreb....

ce trebuie sa contina pachetul la cumparare pentru ca peste tot pe net am vazut alta cutie, o bratara si o scula speciala de ajustat bratara incluse...

eu am primit doar o cutie banala si atat care pare facuta pentru un model mult mai ieftin. am pus mai jos o poza de pe net cu ce cred eu ca ar fi tb sa contina pachetul

http://www.shop-online.watch/lowest-pri ... _2_2_1.jpg

voi ce parere aveti?
Pentru că vreau sa va ajut vă dau câteva explicații în legătură cu dilema dumneavoastră. Ceasurile Orient pleacă de la producător ambalate câte 5 bucăți în cutii albe de carton, și fiecare ceas are o bucata de hârtie care împiedică ceasul să se miște in timpul transportului și o punguliță banală inscripționată cu marca Orient. Cutiile costa bani. Orient oferă la dispoziția distribuitorilor mai multe tipuri de cutii cu prețuri diferite. Ceasurile Orient NU AU AMBALAJUL INCLUS ÎN PREȚ. Fiecare distribuitor, vânzător, comerciant stabilește prețul către clientul final în funcție de mai mulți factori, iar cutia e unul dintre factori. Daca ceasul achiziționat de dumneavoastră avea cutie specială, curea și sculă dedicată pentru înlocuit/ajustat brățara, atunci vă asigur că prețul ceasului era altul, iar aceste detalii erau menționate la specificații. Am mari îndoieli ca la bb shop era menționat ceva despre curea extra, ori despre forma, sau aspectul cutiei. În concluzie vă recomand să nu returnați ceasul, pentru că dacă nu era nici-o mențiune în legătură cu ambalajul, ori produsele care însoțesc ceasul, atunci nu vad care este vina celor de la BB Shop. Frustrarea nu este justificată. Dar puteți returna ceasul in 14 zile fără sa dați nici un fel de explicații. Întrebarea mea este - ați cerut detalii despre cutie/curea/sculă și vi s-au promis și nu le-ați primit?
Eu am patit-o cu un Doxa 4000T la BB. Nu am cumparat ceasul deoarece era doar cu cutie, fara card, manual, cd uri, surubelnita. Dupa 2 saptamani m-au sunat, ca au fost gasite si le trimit, dar le-am zis ca renunt dupa atata timp.
Ce spuneti dvs nu pot sa cred, atata timp cat in Romania ceasurile se vand la pret de MSRP, uneori chiar peste. As intelege OS300 la 3999lei fara cutie, curea si ustensila, dar platesti 4999lei, exact pretul sugerat de producator, deci in castig iese doar distribuitorul.
SBLA047
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Sa reformulez atunci.
Poate la Mako, Ray si alte modele ieftine se intampla.
Refuz sa cred ca si la OS300 este aceeasi situatie.
Nu este vorba de polemici. Pur si simplu dezbatem o problema si ajutam un coleg.
SBLA047
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Mie mi se pare penibil ca un orient de 3000 lei sau cat o fi sa fie vandut in aceiasi cutie ca unul de 500.nu ma intereseaza ca distribuitorul trebuie sa o cumpere separat.cat poate costa cutia aia la producator?10 usd?
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

Lady Gaga scrie:Vedem un discount de la 4999 la 2999 lei. 40%.
https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ori ... wrsub.html

Aici site-ul producatorului http://www.orient-watch.com/products/ca ... ory_id=172

Am rugamintea sa-mi aratati unde se specifica exact ce fel de cutie primeste clientul final si ce pret recomanda producatorul.
Initiatorul topicului nu specifica ce culoare este ceasul, iar linkul pus de dvs nu specifica perioada in care a fost aceasta promotie. Stiu ca cel rosu a fost anul trecut prezent in oferta shopului online.
La ora actuala pretul este http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 206-2.html.
Descrierea produsului specifica ce contine cutia http://www.longislandwatch.com/Orient_E ... 02003h.htm
http://www.orientuhren.de/product_info. ... anguage=en
http://www.best-price.watch/shop/orient ... 02003h.htm
SBLA047
Blowup

Mesaj de Blowup »

B&B este dincolo de limita penibilului. Explicatia legata de ambalaj si excluderea din pret este irationala. Eu am patit patania cu Certina Caimano automatic vandut cu o cutie Certina pe care este specificat ca este utilizabila exclusiv pentru ceasuri quartz (da,Certina face asta si abureala emisa de Lady Gag a nu prinde in acest caz ). Am patit asta si cu Doxa, au fost multe lipsuri la ambalaj. Este normal pt un vanzator de cacao sa faca asta. Am pierdut eu in doua randuri dar ulciorul nu merge de trei ori la apa... , ei au pierdut un client, nimic... . Daca doriti pachetul integral evitati un comerciant jalnic numit B&B. Am cumparat cele doua ceasuri din magazin...
Tokoloshe ... snobletea obliga.
belogerer

Mesaj de belogerer »

Imagine
Imagine

in prima poza se vede starea actuala a ceasului dupa operatia de ajustare a bratarii in service-ul oficial bb din unirii. pinul respectiv iese singur dupa maxim 5 minute de purtare si doar printr-un pur noroc nu am pierdut ceasul....

in a doua poza se vede cutia.
Încuiat