Cel mai ciudat ceas

Discutii intre pasionati.
nmbcatega

Cel mai ciudat ceas

Mesaj de nmbcatega »

Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Da! si eu am ramas, dar nu mut ci furios . Probabil ca aproape toata lumea a vazut o lacusta cel putin o data in viata. Creatura aceea nu are nimic de-a face cu o lacusta. Ghiare de balaur, cap monstruos, aripi de liliac. Cine a facut un tur prin Londra (Constantin, ceva??) stie obsesia quasi-permanenta a arhitectilor englezi pentru dragoni (balauri). Daca considerati ca bat cimpii va rog sa va documentati din serialele excelente ale lui David Ike despre reptilieni, realizate in Londra si nu numai. O `somitate` si un `cercetator` a realizat acest `ceas` unic si `extraordinar`. Au avut si tupeul sa numeasca institutul Corpus Christi (Trupul lui Cristos). Stiti daca ati citit Noul Testament, cum ii numea Iisus pe farisei si saduchei - neam de vipere- (vipera este o reptila) ca sa intelegeti ca nu constiinta cristica l-a inspirat pe acest `eminent` cercetator sa creeze ceasul cu reptilianul. Este din punctul meu de vedere un KITSCH ordinar, un melanj dezgustator de auriu cu leduri si elemente gotice. `Unic` si dupa vitrina cum le place `elitelor` (am mai vorbit despre `elite` intrun topic) sa fie, intangibile, misterioase si superioare. Acest asa zis ceas e un shit.
SATELLITE WAVE
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

Ce am invatiat din acest articol este esapamentul "grasshopper" (lacusta) despre care nu stiam nimic pana acum.
Si fantele care permit trecerea luminii mi se par a fi un sistem interesant, dar in rest tot ceasul a fost facut doar pentru a impresiona.
Dus cu CEASUL!
Ventura

Mesaj de Ventura »

Mecanismul ala mascat ingenios in ganganie e interesant. Si chiar gangania este lurcrata frumos. Dar nici eu nu prea sunt de acord cu amestecatura aia de gotic si leduri, puteau macar sa se axeze doar pe unul dintre stiluri. Recunosc, e demn de vitrina in care este expus. Nu mi-as atarna asa ceva in sufragerie.

@Poseidon: sa nu uitam, totusi, ca si viperele (ca si toate reptilele) sunt niste suflete iesite tot din mana lui Dumnezeu. Stii, din Vechiul Testament, Facerea, ziua a sasea, in aceeasi zi in care a facut si omul... S-ar putea deduce, astfel, ca nu constiinta cristica l-a inspirat pe respectivul 'eminent', ci cea dumnezeiasca.
nmbcatega

Re: Cel mai ciudat ceas

Mesaj de nmbcatega »

ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
bograd

Mesaj de bograd »

Daca tot vorbim de ceasuri ciudate, ce spuneti de asta : Caterpillarar Watch
razvyy

Mesaj de razvyy »

9 peste tot :)
Imagine
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Zar

Mesaj de Zar »

L-am mai vazut, la calculele matematice ies orele respective.
Spre ex. pt. ora 8 :

9-9/9 = 9-1 = 8 :D
AR1070-56E
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

"9" peste tot sau 666 peste tot ? :twisted:

La cifra 1 puteau sa scrie numai 9/9, dar nu au facut-o ... "999" peste tot (nu intoarceti monitorul cu susul in jos, ca e posibil sa vi se para grotesc ceasul :D )
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Zar

Mesaj de Zar »

Puteau...dar nu mai arata ca un ceas cu multe ''complicatii''. :wink:
AR1070-56E
razvyy

Mesaj de razvyy »

Hmmm.... abia acum, dupa remarca lui iEdi observ ca ceasul arata ca un ochi nervos.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
grig

Mesaj de grig »

Nu cred ca e o intimplare faptul ca fiecare numar e descris de EXACT TREI cifre de noua.... :twisted:
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Parca nu l-as lua in casa! Imi da fiori numai gindul ca s-ar putea intoarce si totul ar fi 9 pe dos!Si cite trei....brrr..
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Designul este cu adevarat impresionant. E incredibil cum cineva s-a gandit sa construiasca un astfel de ceas.
altauprieten
Membru Special

Mesaj de altauprieten »

Scrie răspuns