Ceasuri rusesti vintage
Re: Ceasuri rusesti vintage
Slava 2428. Fabricat aproximativ intre anii 1995 - 2005.
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... Slava_2428
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... Slava_2428
Ati fost foarte promti. Multumesc mult pentru informatiile voastre!
Va rog sa argumentati . Ce au furat , copiat anterior anilor 90 .Rusii au copiat si furat mereu, ce au furat chinezii ?gherghin nicolae scrie:Chinejii nu au colaborat cu Rusii...
Nu prea se inghiteau, chiar daca regimurile lor Comuniste par sa ne faca sa credem asta...
Asa ca acel mecanism este Slava rusesc.
Ce stiti dvs. este ca noi, Romanii am folosit in ceasurile noastre Orex atit mecanisme identice cu asta al dvs cit si mecanisme chinezesti.
Ei nu obisnuiesc sa colaboreze...ei copiaza pur si simplu. Politica lor de stat le permite chestia asta, sa fure.Insa de la rusi nu au copiat nimic vis-a-vis de mecanisme de ceasuri . Nici nu au furat.
Tokoloshe ... snobletea obliga.
Fara legatura cu ceasurile ,un exemplu il reprezinta Hong 5 , bombardierul copiat dupa IL-28.Romania a avut in utilizare ambele varinte, atat IL-28 cat si copia chinezeasca ( fara licenta ) Hong 5.
Blowup scrie:Va rog sa argumentati . Ce au furat , copiat anterior anilor 90 .Rusii au copiat si furat mereu, ce au furat chinezii ?gherghin nicolae scrie:Chinejii nu au colaborat cu Rusii...
Nu prea se inghiteau, chiar daca regimurile lor Comuniste par sa ne faca sa credem asta...
Asa ca acel mecanism este Slava rusesc.
Ce stiti dvs. este ca noi, Romanii am folosit in ceasurile noastre Orex atit mecanisme identice cu asta al dvs cit si mecanisme chinezesti.
Ei nu obisnuiesc sa colaboreze...ei copiaza pur si simplu. Politica lor de stat le permite chestia asta, sa fure.Insa de la rusi nu au copiat nimic vis-a-vis de mecanisme de ceasuri . Nici nu au furat.
O ultima achizitie.Nu am crezut ca o Pobeda ma va incanta asa de mult.Din pacate fotografiile nu sunt foarte clare,nu evidentiaza starea in care se afla ceasul.Cadranul impecabil , indicatoarele albastre, coronita impecabila.

Felicitari pentru achizitie!
Cand a fost produs?
Cand a fost produs?
1956
heimdalg scrie:Felicitari pentru achizitie!
Cand a fost produs?
Asa ar trebui sa arate un ceas NOS. Ok, unii ar zice "e doar o Pobeda", eu zic
.
- controller
Foarte frumos acest Pobeda!
If time is money, I'll spend my money on time.
Ati intalnit pana acum Slava cu mecanism 2428, dar nu cu 26 de rubine, ci cu 28? Un celebru picker oltean banat pe site la acest moment l-a " cules " si mi-a trimis cateva poze pe mail, stiind slabiciunea mea pentru ceasurile sovietice. Slava automatic cu 27 si 28 rubine sunt cunoscute, dar Slava manual cu 28 rubine eu n-am intalnit. La marirea pozei cifra 8 pare scrisa putin cam aiurea, codita de la 6 pare prelungita ca sa devina 8, poate gresesc, desi nu prea cred. Oricum, nu Nicola a executat pictura, cam stangaci facuta. Ceasul ar fi frumos, iar varianta asta de cadran nu cred ca ar fi avut nevoie de nicio " imbunatatire ". Multumesc!
Mihai P.
-
marian_sro
Cadran de automatic pus pe mecanism manual
Cornavin

Pobeda, mult mai frumos in realitate

Vesna

Pobeda, mult mai frumos in realitate

Vesna

- gherghin nicolae
- Moderator
28 de rubine are doar automaticul in varianta asta zi-data .Mihai P. scrie:Si-asta e posibil, dar nu vad niciunde scris automatic.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Eu remarc si inscriptia "Fabricat in URSS" foarte mult acoperita de bezel.