Calendar Ceasornicar 2016

Discutii intre pasionati.
CristiT

Calendar Ceasornicar 2016

Mesaj de CristiT »

Dragi colegi de forum,

am crescut tare frumos ca si comunitate. Oameni de calitate si ceasuri pe masura. In ultima vreme am vazut piese superbe si fotografii ale lor absolut fabuloase.

Ce ziceti, facem si noi un calendar 2016?

Eu ma ofer ca ma ocup de colectare/selectie/procesare poze si le dau si la printat. Costul unui astfel de calendar am vazut ca ar fi undeva la 50-60 lei.

Cine a mai facut si ne poate da un feedback, este bine venit. Eventual sugestii de furnizori.

Si cum nimic nu se face fara organizare si imbold trec cateva conditii la care m-am gandit:
1) Ca sa facem calendarul avem nevoie de bani si poze (12 mai exact).
Pentru poze am nevoie de ajutorul vostru si anume sa postati aici cu ce poze vreti sa participati la realizarea calendarului. Ca sa pastram o unitate, propun sa postam toti la o rezolutie care sa aiba latura mare de 800px.
Maxim 3 poze per participant.
Va rog sa va asigurati ca aveti fotografiile originale la o rezolutie buna pentru print.

2) Pentru bani, nu prea am idei dar cum avem multi colegi "finantisti", ma gandesc ca o scoatem noi la capat :)
Eu ma gandeam sa printez initial un lot de aprox 30 calendare pe care sa le aduc la intalnirea de la Sibiu si sa existe optiunea de achizitie pentru cei care participa la eveniment.

Ulterior, cine isi doreste calendar poate achizitiona din ce ramane de la eveniment sau poate prelua printurile digitale si-si face singur calendarul.

Fac o mentiune aici si anume ca aceste reguli este posibil sa se modifice in functie de sugestii.

3) nu avem foarte mult timp la dispozitie.
Suntem deja in 2016 si era bine sa ne fi gandit din decembrie.
Perioada de propuneri poze este pana duminica 24 ianuarie.
Tot pana atunci incerc sa formez un juriu :)
Ma gandeam sa selectez dintre cei activi in topicurile foto insa nu e bine pentru ca tot ei vor fi probabil si participanti.
Hai sa facem asa: caut userii cei mai activi (in nr posturi) de la literele C L A U D I U si-i rog sa ne ajute.

Din 25 ianuarie se incepe punctarea timp de 2 zile. In 27 anuntam castigatorii, apoi facem (fac eu defapt) prelucrarile si dam la printat calendarele.

Dupa anuntarea castigatorilor vor fi 3 zile maxim in care sa fie transmise pozele.

Va astept cu pareri si, chiar daca nu finalizam proiectul, haideti sa ne bucuram de poze :)
Claudiu
Forum Owner

Re: Calendar Ceasornicar 2016

Mesaj de Claudiu »

Cristi,
Alege pozele pentru calendar,trimite-le la mine ,si tiparesc eu calendarele,pe cheltuiala mea.
Am mai facut-o si in alti ani,asa ca am experienta si logistica necesare.
Dar trebuie sa avem acordul celor care ne dau pozele,pentru a nu avea discutii vis-a-vis de drepturi de autor.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
CristiT

Mesaj de CristiT »

Atunci se simplifica considerabil totul.

Ma ocup eu de selectia pozelor si acordul. Cine vrea sa participe sa-mi trimita MP.
Multumesc
dragos.d

Mesaj de dragos.d »

La ce dimensiuni v-ati gandit pentru calendar. Adica va fi o editie de perete sau pentru birou?
Ma gandesc ca o varianta mai portabila, ca un calendar de birou ar fi mai ok. Ce parere aveti?
P.S. Deja m-am apucat de pozat.
CristiT

Mesaj de CristiT »

@Jaq: si eu zic ca varianta portabila pentru birou este cea mai practica. Vedem ulterior ce putem face.

Vreau sa mai fac cateva clarificari intrucat interesul este destul de mare si am primit deja propuneri:
- se mentine termenul limita de transmitere poze 24 ianuarie (asta este, stiu ca timpul este scurt dar sper ca anul viitor sa ne miscam mai din timp)
- pentru participare discutam pe MP si va explic unde si cum sa transmiteti pozele
- sfatul meu este sa nu faceti poze cu ceasul la mana si sa incercati sa-l scoateti cat mai mult in evidenta. Bineinteles, pe el, pe ceas, nu incheietura mainii, volanul masinii, prietena sau mai stiu eu ce ... :)
- nu are importanta daca detineti sau nu ceasul
- nu in ultimul rand, trebuie sa fiti proprietarul fotografiei si sa fiti de acord sa participati la acest demers si anume, in caz ca este selectata fotografia, sa fiti de acord cu printarea ei in calendarul respectiv
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Am sa incerc sa fac o varianta de perete A4 si una de birou.

Sper doar ca timpul sa fie suficient sa le scot.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Propun sa fie ceva tematic... Eu as putea sa ajut cu rusesti sau ceasuri de buzunar (poze ma refer)
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
CristiT

Mesaj de CristiT »

@t_A_v007: ne-am trezit cam tarziu cu demersul insa sper ca la sfarsit de saptamana sa am centralizate pozele si in 25-26 sa ii trimit lui Claudiu arhiva cu cele 12 fotografii.

Deci nu avem o tema si cred ca merita sa prindem din fiecare cate ceva. Daca vrei sa participi si poti trimite poze, vorbim pe MP sa-ti las o adresa de mail.
Multumesc
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

In primavara asta forumul Ceasornicar.ro implineste 10 ani.
Poate mentionam asta si pe calendare, ceva de genul "10 Year Anniversary" "10 ani Ceasornicar.ro" etc.

:)
dragos.d

Mesaj de dragos.d »

Gabi are o idee foarte buna. Punem pe fiecare poza eventual intr-un colt un watermark ceva.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Cum, calendaru' asta nu-o sa fie cu "gagici" :evil: :mrgreen: ?! Macar una-doua, ori daca nu se poate pe fata, poate pe dos (dosul foii de calendar, ca e pacat sa ramana goala - fila, adica...)?
OK, revenind la lucruri serioase, avand in vedere aniversarea pomenita de Gabi, mi-as dori mult sa am si eu un calendar de birou, chiar si contracost (da' in cazul asta vreau si gagi... nu? nu se poate? bine, las' ca-i bine s'asa, ca pe urma se-aduna toti colegii sa vada ceasu').
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
GAS

Mesaj de GAS »

Gabi scrie:In primavara asta forumul Ceasornicar.ro implineste 10 ani.

:)
Nu facem, mai bine, un ceas "Ceasornicar.ro - 10 ani"?
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Mie mi-ar place.
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Mie mi ar plăcea. Forma corecta.
Verzone

Mesaj de Verzone »

Si mie mi-ar placea!