Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Seiko Ananta Spring Drive Moon Phase
http://www.seiko-ananta.com/#/collection
Pentru mine a fost o experienta asemanatoare cu hipnoza cred! Acum un timp am tinut in mana un astfel de model si, vreo 15 minute m-am tot uitat la el iar intr-un final am realizat ca vanzatoarea era langa mine si zambea.
http://www.seiko-ananta.com/#/collection
Pentru mine a fost o experienta asemanatoare cu hipnoza cred! Acum un timp am tinut in mana un astfel de model si, vreo 15 minute m-am tot uitat la el iar intr-un final am realizat ca vanzatoarea era langa mine si zambea.
salutari si la cat mai multe achizitii!
breguet marine big date!

breguet marine big date!

-
watchseller77
Frumos Breguet-ul... si destul de discret!

minunat! sa-l purtati cu mare placere. il vindeti? 
- cerbu_mihai
Edox Les Bemonts Ultra Slim Hand Winding 72014-3-NIN
http://www.ebay.com/itm/Edox-Les-Bemont ... 1711255459

http://www.ebay.com/itm/Edox-Les-Bemont ... 1711255459

Hamilton Khaki King
cum inca astept unu mic bonus sa fac achizitia, inca trebuie sa ma decid daca sa dau sau nu diferenta intre versiunea quartz/automatic; fiecare cu piticii lui.
H64451533

H64455533

cum inca astept unu mic bonus sa fac achizitia, inca trebuie sa ma decid daca sa dau sau nu diferenta intre versiunea quartz/automatic; fiecare cu piticii lui.
H64451533

H64455533

cu stima,
bogdan buza
bogdan buza
Diferenta e mare ? Eu as alege automaticul...bogdanmb scrie:Hamilton Khaki King
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Timpul este prietenul sau dusmanul nostru.
Seiko SARG011

6R15C

Din cate am inteles, deriva din seria 7Sxx. Exista imbunatatiri calitative, pe langa functia de hacking si intoarcere manuala?

6R15C

Din cate am inteles, deriva din seria 7Sxx. Exista imbunatatiri calitative, pe langa functia de hacking si intoarcere manuala?
Nu prea...... 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
best_x_treme
Desi nu pare foarte departe de un 7s, 6r15 reuseste sa impresioneze atat prin rezerva mare de putere (50h) cat si prin precizia foarte buna. Am vazut multe afirmatii pe net de felul "6R15 este mai precis decat oricare din ceasurile cu ETA 2824-2 pe care le am... si am multe". DA, teoretic nu e bun, este low beat, sufera de abateri pozitionale (ceea ce e de fapt grozav fiindca poti regla ceasul peste noapte).... dar practica face diferenta.
Am si eu 6r15, dar pana la ETA 2824 mai au de lucru. Precizia e relativa, unele merg mai bine altele mai "rau", dupa noroc. Nu vorbim despre un mecanism ajustat in 5 sau 6 pozitii totusi! E un mecanism ce se face pe banda rulanta, fiabil si suficient de precis. Mai e un aspect, care dupa parerea mea il tine inca departe de 2824 si anume mecanismul de schimbare a datei/zilei. Este exasperant sa vezi cum se chinuie 1 ora sa schimbe data si 3 ore sa schimbe ziua!
Concluzie personala, am 2824 in Stowa si in Longines, ambele sunt mai precise decat 6r15, ca sa nu mai spun de modul in care arata mecanismul.
Cred ca trebuie sa fim realisti si sa privim 6r15 ca un mecanism bun, fiabil, rezistent la socuri si cam atat.
Concluzie personala, am 2824 in Stowa si in Longines, ambele sunt mai precise decat 6r15, ca sa nu mai spun de modul in care arata mecanismul.
Cred ca trebuie sa fim realisti si sa privim 6r15 ca un mecanism bun, fiabil, rezistent la socuri si cam atat.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
ate14 sigur este vorba de 6r15?....ca ala nu schimba ziuaate14 scrie: Mai e un aspect, care dupa parerea mea il tine inca departe de 2824 si anume mecanismul de schimbare a datei/zilei. Este exasperant sa vezi cum se chinuie 1 ora sa schimbe data si 3 ore sa schimbe ziua!
- satiriadis
7s26/36 a fost calul lor de povara timp de multi ani. Un mecanism cu perioada intre servisari si de 15-20 ani.
SBLA047