Daca nu ma insel este primul gshock cu acele aripioare de comfort, care fac trecerea de la carcasa la anse/curea.
Ce model de Casio G-Shock aveti ?
- satiriadis
Re: Ce model de Casio G-Shock aveti ?
Ceas facut cu simt de raspundere
.
Daca nu ma insel este primul gshock cu acele aripioare de comfort, care fac trecerea de la carcasa la anse/curea.
SBLA047
Acesta:

Modul 5057, calendar perpetual.
Toate cele bune
Nicu

Modul 5057, calendar perpetual.
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Foarte frumos exemplar de G-Shock...masiv si complicatClipper scrie:[img]Clipper[/img]
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Este un Pro TREK cu display negativ.

Scuze pentru calitatea imaginii dar smartphone-ul e de vina....

Buna ziua! Am achizitionat un ceas Casio G-Shock AWG-M100-1AER MultiBand 6 Tough Solar (http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Casi ... -caut.html). Indraznesc sa va rog daca puteti sa imi spuneti de unde pot face rost de un manual in limba romana. Sau sa imi explicati cum sa fac sincronizarea radio. Va multumesc anticipat pentru intelegere!
1. Nu e G-shock.GEO scrie:Este un Pro TREK cu display negativ.
img]http://i61.tinypic.com/vdpgdu.jpg
2. Poza prea slaba (si a mea de mai sus tot cu telefonul e facuta).
Deci ce facem aici?
Nu exista manual in limba romana, manualul pentru acest modul e aici: http://support.casio.com/storage/en/man ... qw5230.pdf si la pagina E-29 e descrisa procedura de sincronizare manuala, la cerere.kosuteru scrie:Buna ziua! Am achizitionat un ceas Casio G-Shock AWG-M100-1AER MultiBand 6 Tough Solar (http://www.bbcollection.ro/Ceasuri-Casi ... -caut.html). Indraznesc sa va rog daca puteti sa imi spuneti de unde pot face rost de un manual in limba romana. Sau sa imi explicati cum sa fac sincronizarea radio. Va multumesc anticipat pentru intelegere!
Deci cum a spus si domnul Clipper: faceti dumneavoatra o cerere.....
@Clipper mi-am cerut scuze pentru calitatea imaginii, asta este... smartphone prost. Daca stiam nu incarcam poza.
Oricum il gasesti pe casio.com. Ceasul n-are sincronizare radio dar nici nu-mi trebuie.
@Clipper mi-am cerut scuze pentru calitatea imaginii, asta este... smartphone prost. Daca stiam nu incarcam poza.
Oricum il gasesti pe casio.com. Ceasul n-are sincronizare radio dar nici nu-mi trebuie.
- satiriadis
Protrek nu e G-shock! Topicul este "Ce model de Casio G-Shock aveti?", nu "Ce model de Casio aveti?".GEO scrie:Deci cum a spus si domnul Clipper: faceti dumneavoatra o cerere.....
Asta vroia sa spuna Clipper.
SBLA047
Si nu exista si un topic "ce model de Protrek aveti" ca sa pot incarca acolo poza? 
- satiriadis
Pai cred ca poti incepe tu unul
.
Dar lucreaza la pozele facute cu telefonul
.
Dar lucreaza la pozele facute cu telefonul
SBLA047
Mda, frumos acel G-shock cu GPS. Am oscilat intre unul cu GPS dar am ales Proterk cu noua "generatie" de senzori.
Poate vand Protrek sau il fac cadou si -mi iau MRGG1000B-1A.
Poate vand Protrek sau il fac cadou si -mi iau MRGG1000B-1A.
Acest 'barosan' este in posesia mea.
Cam mare, da' sta bine pe mina :

Toate cele bune
Nicu
Cam mare, da' sta bine pe mina :

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
Salut, de gshock gulfmaster ce parere aveti ?
Hamilton belowzero -rubber strap,
next ...
next ...