Rolex - (Discutii Generale)

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Scrie răspuns
rak74

Rolex - (Discutii Generale)

Mesaj de rak74 »

ca pret am o nedumerire, UN si girard perregaux desi au preturi mai mari decat un rolex, ma refer la ceasul nou,dupa cativa ani de folosire diferenta e destul de mare in favoarea rolex sau omega de exemplu, care ar fi motivul pentru care cele doua marci pierd atat de mult din valoare?
gherghin nicolae
Moderator

Re: ulysse nardin michelangelo

Mesaj de gherghin nicolae »

Calitatea si imaginea brandului .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
rak74

Mesaj de rak74 »

diferenta de calitate ar trebui sa fie in favoarea UN si GP
gherghin nicolae
Moderator

Mie imi place si prefer Rolex, asa ca voi fi subiectiv...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Ulysse Nardin si GP au preturi de lista foarte mari dar si e un DAR MARE la vanzare se gasesc si cu discount de 50-60%, lucrul asta spune multe. Si daca noi au discount de 50% atunci cesurile SH au preturi foarte scazute. GP are avantajul ca foloseste cal. propriu 3300 la care adauga diferite module, exact cum face si eta numai ca nu e eta:) prin urmare e mai exclusivist.
Ca si fiabilitate nu exista probleme insa mecanismele GP sunt de 100 de ori mai frumos decorate decat cele eta indiferent de cat de modificate sunt.

UN l-am luat ca afacere, si l-am vandut cu profit, de 2 ori am cumparat acest ceas pentru ca de fiecare data a fost pret corect si loc de ceva profit. (a2a oara l-am luat de la persoana care l-a cumparat prima data cu pretul vandut prima data :wink: )

Repet, e un ceas care nu mi-a placut deloc,as lua oricand un GP din seria Vintage 1945, am avut si din acela vreo 3 si credema ca sunt cu mult peste UN michelangelo la toate capitolele. Cureaua spre ex e dedicata la UN pe cand la GP poti pune una generica, mare avantaj la buzunar. Iar finisarile de la GP per total sunt peste cele de la UN.

Rolex e peste cele 2 modele, cam din toate pct. de vedere, mai putin la diversitatea mecanismelor folosite.

Imagine

Imagine
Clipper

Mesaj de Clipper »

xxxbanxxx scrie:Ulysse Nardin si GP au preturi de lista foarte mari dar si e un DAR MARE la vanzare se gasesc si cu discount de 50-60%, lucrul asta spune multe.
Rolex e cumparat probabil in majoritatea cazurilor pentru ideea de statut, ca sa le arati altora ca "ai reusit", indiferent de cultura, pozitie sociala sau tara in care traiesti. Restul oamenilor care mai raman uitati prin statistici le cumpara pentru ca sunt si ceasuri bune si fiabile, ca doar altfel nu s-ar putea, la ce volum de vanzari au nu isi permit sa scoata ceva prost si orice hiba serioasa ar iesi repede la iveala.

Cu toate acestea, nu e nicio legatura intre ce succes are Rolex si cat de bune sunt ceasurile altor producatori. Inca n-am auzit pana acum de UN sau GP care sa se dezintegreze sau care sa aiba probleme serioase de fiabilitate.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Clipper scrie:[Rolex e cumparat probabil in majoritatea cazurilor pentru ideea de statut, ca sa le arati altora ca "ai reusit", indiferent de cultura, pozitie sociala sau tara in care traiesti.
Aceasta se aplica probabil la Rolex-urile din aur galben si roz. Eu sun fan Rolex datorita frumusetii prin simplitate si eleganta a ceasurilor, nu pentru materialele din care sunt facute carcasele. Plus ca mai sunt si variante din otel si aur alb, care se pot confunda cu alte marci daca nu sunt privite mai atent. Pacat ca tot mai multi au o parere proasta despre Rolex...dar sunt convins ca acum 15-20 de ani, marea majoritate stiau doar de Rolex "ceas de lux" si cam atat :wink:
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
gherghin nicolae
Moderator

Bogdan11 scrie: Pacat ca tot mai multi au o parere proasta despre Rolex...dar sunt convins ca acum 15-20 de ani, marea majoritate stiau doar de Rolex "ceas de lux" si cam atat :wink:

Parca ar fi pe toate gardurile si am avea toti cel putin un Rolex...sa ne dam cu parerea.
Pretul mare cit si stabilitatea acestui pret in timp este dat in primul rind de fiabilitatea extraordinara dovedita in decursul anilor...Abia dupa aceea eventual vorbim de lux si statut...
Adevarul este ca sintem noi prea saraci (ca natie ma refer, nu zic de cineva anume...) si din acest motiv nu sint observate foarte des la mina multor oameni.
Comparativ cu alte tari unde 2-5000 de euro nu-s bani asa de multi raportat la cistigurile lor. Desigur nici pe acolo nu-s vazute foarte des exemplare originale.
-Abigail Van Buren
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

In topul milionarilor romani care detin Rolex am auzit doar de Borcea si inca unul sau doi(politicieni).
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
cdny72

Mesaj de cdny72 »

Sunt politicieni care au ceasuri mult mai sofisticate, mai avansate tehnologic decat Rolex.
gherghin nicolae
Moderator

Da, evident.
Insa e valabila si reciproca...Nu trebuie sa fi politician ca sa ai Rolex.
Daca iti doresti neaparat ceva, poti cu siguranta obtine. Totul este sa-ti doresti !
-Abigail Van Buren
cdny72

Mesaj de cdny72 »

Corect!
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Bogdan11 scrie: Aceasta se aplica probabil la Rolex-urile din aur galben si roz. Eu sun fan Rolex datorita frumusetii prin simplitate si eleganta a ceasurilor, nu pentru materialele din care sunt facute carcasele. Pacat ca tot mai multi au o parere proasta despre Rolex...
Rolex e oricum numai simplu nu, iar elegant. ... Poate doar dacă iți place cellini.
Poți., te rog, sa ne spui unde ai găsit informația ca tot mai mulți au părere proastă despre Rolex?
Eu vând ceasuri și dacă as avea în fiecare zi câte un Rolex de vânzare tot nu mi ar ajunge sa vând la toți pe care ii știu eu ca vor sa cumpere.

Cine apreciază un ceas bun și cu istorie in spate isi cumpăra Rolex. Cine nu are și nici nu a avut în mână un Rolex poate sa aibă o părere proasta despre aceste ceasuri. Nu discutam despre firma Rolex ci despre ceasurile Rolex.

Imagine
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Buna seara. Prin "simplitate si eleganta" m-am referit la cadran ( simplu, monocrom, indicatoare mici,limbi mici) ,carcasa simpla,potrivita ca marime ( vorbesc de datejust,daydate etc.) echipate cu bratarile Jubilee si President.
[url=http://postimage.org/]Imagine[l]

Singurul Rolex care nu mi-l place asa mult e Daytona. In rest...Am mai discutat cu cativa prieteni si colegi de pe forum si mi-au dat impresia ca ceasurile Rolex sunt "urate".Unii mi-au confirmat. De exemplu Sorin (gordongekko) ar alege un Omega in defavoarea unui Rolex.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
GordonGekko

Mesaj de GordonGekko »

"Am mai discutat cu cativa prieteni si colegi de pe forum si mi-au dat impresia ca ceasurile Rolex sunt "urate".Unii mi-au confirmat. De exemplu Sorin (gordongekko) ar alege un Omega in defavoarea unui Rolex."
................................................................................................................................................................
Va salut.
Am purtat nu demult o discutie cu Bogdan11 pe tema respectiva...nu am zis ca "toate" ceasurile Rolex sunt urate...mie personal cele cu "ciclop" nu imi plac. O chestiune de gust si atat.
Cat despre comparatia Omega-Rolex discutia era cam asa cel putin asta am vrut sa transmit eu : daca as avea de ales sa imi cumpar personal sau sa primesc un cadou...intre un Rolex (orice model si oricat de scump) si un Omega Aqua Terra sau alt ceas Omega care imi place in mod deosebit as alege Omega fara sa ezit si fara sa ma intereseze ca Rolex ar valora mai mult.
Cam asta era ideea...si nu vreau sa se creada ca am ceva cu Rolex.
Bucuria și durerea măsoară rău orele : prima le face secunde, cealaltă secole.
You can run from your demons until you are exhausted…one day you will have to stop and find out what they wanted !
Scrie răspuns