Ce purtati astazi ?
-
Alexvintage
Re: Ce purtati astazi ?
Iti trimit un aratator orar potrivit dar numai daca-mi promiti ca-l montezi. 
bonheur scrie:
Will do!Alexvintage scrie:Iti trimit un aratator orar potrivit dar numai daca-mi promiti ca-l montezi.

O fi si ceasul castigator?
Ca tricoul si echipa este cu siguranta!
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
-
freeforsound
O fi ... dar nu astazi.
Vad deja, ca v-ati dat foc !
Vad deja, ca v-ati dat foc !
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Ia uite unde era "catelul" 
-
Alexvintage
-
freeforsound

“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
-
Bogdan_Ionescu
Astazi, fiind "casual", am purtat un STURMANSKIE, modelul Gagarin 50th Anniversary (ediţie limitată la 500 de exemplare).

Ştiu că nu ştiu nimic, dar ştiu că pot şti mai mult decât ştiu...

Seiko Spirit Power Design SBPP003.
Ca tot veni vorba:Achraf scrie:... ai inceput sa umbli cu vechituri scumpe ...
1802

- Raul Bordas
Ca veni vorba de vechituri, de vreo cateva zile l-am scos de la naftalina 
PS: Scuzati calitatea pozei,a fost facuta cu aparatul de barberit in timp ce eram in drum spre lucru

PS: Scuzati calitatea pozei,a fost facuta cu aparatul de barberit in timp ce eram in drum spre lucru

Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
-
dumcatalin
apropos de seamaster cosmic(m-a rugat un baiat sa il ajut sa arunce o privire intr-un ceas de-al lui), are cineva idee cum se scoate mecanismul din carcasa?
din ce am citit se scoate plexi-ul si apoi se roteste cu totul de mecanism(probabil cu coronita intr-o anumita pozitie) pana coronita este separata de stanga dupa care mecanismul se poate scoate afara.
intrebarile mele ar fi:
- in care pozitie ar trebui sa trag coronita pt a o putea separa de stanga(prin rotirea mecanismului)? asta ar fi cea mai importanta informatie de care as avea nevoie. pp ca in prima pozitie dar as avea nevoie de o confirmare
- care ar trebui sa fie pozitia coronitei(din pn de vedere rotatie) in care stanga se poate separa de coronita? aici nu ar fi o problema pt ca pot incerca miscarea mecanismului si nu cred ca dureaza prea mult pana sa gasesc pozitia in care se pot separa.
Multumesc !
din ce am citit se scoate plexi-ul si apoi se roteste cu totul de mecanism(probabil cu coronita intr-o anumita pozitie) pana coronita este separata de stanga dupa care mecanismul se poate scoate afara.
intrebarile mele ar fi:
- in care pozitie ar trebui sa trag coronita pt a o putea separa de stanga(prin rotirea mecanismului)? asta ar fi cea mai importanta informatie de care as avea nevoie. pp ca in prima pozitie dar as avea nevoie de o confirmare
- care ar trebui sa fie pozitia coronitei(din pn de vedere rotatie) in care stanga se poate separa de coronita? aici nu ar fi o problema pt ca pot incerca miscarea mecanismului si nu cred ca dureaza prea mult pana sa gasesc pozitia in care se pot separa.
Multumesc !
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
-
MladinDorian
- Site Admin
In sfarsit (din nou) toate piesele la un loc

'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi