PW - mecanisme, proiecte si ceasuri functionale de exceptie

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Încuiat
danchristian431

PW - mecanisme, proiecte si ceasuri functionale de exceptie

Mesaj de danchristian431 »

Deoarece dupa ce am muncit cca 3 ore sa descriu mecanismele si ceasurile de mai jos (si inca 11!!) si am fost deconectat :x intre timp si nu am salvat ce am facut :? , voi posta doar foto si preturile; pentru mai multe informatii se poate folosi PM; in decursul timpului voi posta si informatiile pierdute

1. mechanism cronograf nefunctional, diam: 43,55 mm; pret - 115 lei
Imagine
Imagine

2. mecansim SETH THOMAS neverificat, posibil nefunctional, diam: 36,33 mm; pret 95 lei
Imagine
Imagine

3. mechanism NORTH WEST , neverificat, posibil nefunctional, diam: 40 mm; pret 55 lei
Imagine
Imagine

4. fusee englezesc, nefunctional, nu se poate arma, lant present,mecanism si cadran inscriptionate cu aceleasi nume (!), carcasa din argint, 1875, greutate toatala: 140g - pret 445 lei
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

5. PW englezesc, pin set, carcasa de Ag marcata, functioneaza, dar necesita reglaj deoarece o ia inainte
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

6. Fusee britanic cu cadran din argint
De vanzare un ceas de exceptie avand in vedere combinatia mechanism+cadran+carcasa+functionalitate. Un ceas de colectie, dar care este si pret-a-porter deoarece functioneaza cu o variatie de 1-2 minute la 24 de ore. Greutate: cca 150 g.
Mecanism: tip fusee, pe lant, cu semnatura mesterului si denumirea orasului (Ball); serial: 53091; este protejat de carcasa de protective aferenta ce are mecanismul de siguranta perfect functional; mecanismul este perfect functional. Armarea se face in sens opus acelor de ceas pana la limita; ora se potriveste cu o cheie prin partea din fata a cadranului dupa ce se desface capacul din fata.
Cadran: argint cu incrusatatii aurite, cifre romane, cadran secundar la ora 6; nu stiu daca cele sunt din aur solid (nu sunt testate). Este mult mai frumos in realitate. Trebuie vazut “pe viu”pentru a-I aprecia cu adevarat frumusetea.
Carcasa: englzeasca, argint marcat, an 1890, Londra, bine intretinut, cu urme de trecere a timpului
Functionalitate: o variatie de 1-2 minute la 24 de ore, necesita rabdare si consecventa pentru un reglaj perfect; de tinut cont ca e un ceas mechanic de aproape 125 de ani, perfect functional, cu mechanism pe lant care are doar 1-2 minute intariere/zi.
Este un ceas greu – 150 g, dar foarte frumos!
Pret: 375 euro.
Accept retur in conditii absolut identice estetice si de functionare ale ceasului. Cumparatorul va plati returul prin curier (Cargus).
Predare personala in Bucuresti si in Jud. Prahova; in tara trimit prin curier (Cargus) cu plata in avans in cont.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Multumesc ceasorincar.ro si viitorului comparator

7. Pair case argint cu cadran din argint!!!! pret 450 euro - descrierea maine serara; acum doar cateva foto:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

....perfect functional, desigur!

Multumesc ceasorincar.ro si viitorului comparator
danchristian431

Re: PW - mecanisme, proiecte si ceasuri functionale de excep

Mesaj de danchristian431 »

up cu...noutati "de argint" ;)
danchristian431

Re: PW - mecanisme, proiecte si ceasuri functionale de excep