Baterii folosite
- politehnica21
Baterii folosite
Salutare tuturor!
Aş avea nevoie de baterii de ceas folosite. De unde aş putea face rost? Ce se întâmplă cu bateriile schimbate în ceasornicării?
Aş avea nevoie de baterii de ceas folosite. De unde aş putea face rost? Ce se întâmplă cu bateriile schimbate în ceasornicării?
Re: Baterii folosite
Probabil ca va va putea spune mai multe Claudiu, care cred ca schimba destul de multe baterii.
Eu le pastrez intr-o punguta pe cele schimbate ... asteptand sa le doreasca / recicleze cineva
!
De curiozitate: la ce va trebuie/ folositi bateriile uzate?
Eu le pastrez intr-o punguta pe cele schimbate ... asteptand sa le doreasca / recicleze cineva
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- politehnica21
Achraf scrie:Probabil ca va va putea spune mai multe Claudiu, care cred ca schimba destul de multe baterii.
Eu le pastrez intr-o punguta pe cele schimbate ... asteptand sa le doreasca / recicleze cineva!
Mă gândesc că toţi ceasornicarii procedează în acelaşi mod ...
Eu trimit mai departe bateriile pe care le strâng către o companie din Italia specializată în reciclarea bateriilor mici, de ceasuri. Nu ştiu să vă spun ce procedeu folosesc sau ce pot obţine din baterii.
Cand ajung in Timisoara o sa ma uit sa vad cate mai am si va anunt.
Si cat plateste compania pentru bateriile uzate? Le cumpara la bucata sau la kilogram/suta de grame?
Din câte văd, una din companii extrage argintul din baterii apoi ți-l cumpără la prețul pieței.
- politehnica21
30 euro/kilogramma2ol scrie:Si cat plateste compania pentru bateriile uzate? Le cumpara la bucata sau la kilogram/suta de grame?
Merci de raspuns.politehnica21 scrie:30 euro/kilogram
Exista firma specializate care colecteaza aceste baterii si le recicleaza.
Iar noi, ca si colectori directi de baterii suntem obligati sa avem containere de reciclare si contract cu o firma specializata.
Iar noi, ca si colectori directi de baterii suntem obligati sa avem containere de reciclare si contract cu o firma specializata.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Deocamdata am strans baterii doar de vreo 2 beri Stella Artois (de la supermarket ...)politehnica21 scrie: 30 euro/kilogram
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Eu am vreo 5kg de baterii din ceasuri si sa oferit un domn sa imi dea cateva cutii de baterii la schimb... Dar nu stiu ce sa fac, la 30euro kg le-asi da. Ma indruma daca va rog cineva???
-
Cristina Cristache
misukkk scrie:Eu am vreo 5kg de baterii din ceasuri si sa oferit un domn sa imi dea cateva cutii de baterii la schimb... Dar nu stiu ce sa fac, la 30euro kg le-asi da. Ma indruma daca va rog cineva???
Ma interesează sa le cumpăr în cantități marimisukkk scrie:Eu am vreo 5kg de baterii din ceasuri si sa oferit un domn sa imi dea cateva cutii de baterii la schimb... Dar nu stiu ce sa fac, la 30euro kg le-asi da. Ma indruma daca va rog cineva???