Cea mai frumoasa fotografie pe care am facut-o... unui ceas.
Re: Cea mai frumoasa fotografie pe care am facut-o... unui c
sper sa fie mai bine acum 

Frumos CristiT 
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
-
vasiledincu
Eu propun sa fie schimbat titlul topicului in "O poza frumoasa facuta unui ceas".
Nu va suparati pe mine, ideea de "Cea mai frumoasa" implica existenta "unei singure" fotografii. Nu vad, prin urmare, suite de fotografii sub titulatura de "cea mai frumoasa"!
Daca, in trecut, am mai postat pe acest topic, conditia pentru a mai posta din nou este ca aceasta noua fotografie sa fie "mai frumoasa" decat cele precedente! Ca fotografie, nu ca ceas, evident....
Cate dintre postarile colegilor indeplinesc aceasta conditie? Foate putine, din pacate.
Asadar.... schimbati titlul topicului
Nu va suparati pe mine, ideea de "Cea mai frumoasa" implica existenta "unei singure" fotografii. Nu vad, prin urmare, suite de fotografii sub titulatura de "cea mai frumoasa"!
Daca, in trecut, am mai postat pe acest topic, conditia pentru a mai posta din nou este ca aceasta noua fotografie sa fie "mai frumoasa" decat cele precedente! Ca fotografie, nu ca ceas, evident....
Cate dintre postarile colegilor indeplinesc aceasta conditie? Foate putine, din pacate.
Asadar.... schimbati titlul topicului
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Eu propun sa fie schimbat titlul topicului in "Ultima poza facuta unui ceas".
"O poza frumoasa" sau "cea mai frumoasa" tine de chestiuni subiective.
"O poza frumoasa" sau "cea mai frumoasa" tine de chestiuni subiective.
"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
minunat! felicitari @adl
Cea de-a 2a poza cu Sinn-ul a iesit intr-un mare fel!
Zi-mi si mie te rog cum ai facut poza? Cu un dslr, dar la cat ai fixat viteza obturatorului? Ai folosit si trepied?
By the way, felicitările mele si pt ceas, si pt fotografie. Denota un mare skill!
Va multumesc frumos!
Am folosit trepied, focalizare manuala, viteza mare a obturatorului si blitul intern al aparatului.
Pozele au fost facute in graba, nu am avut timp pt detalii, dar am de gand sa reiau experimentul cu un fundal negru si un blit extern - sper sa fie mai bine.
Am folosit trepied, focalizare manuala, viteza mare a obturatorului si blitul intern al aparatului.
Pozele au fost facute in graba, nu am avut timp pt detalii, dar am de gand sa reiau experimentul cu un fundal negru si un blit extern - sper sa fie mai bine.
Faine poze Dane, sper ca n-a intrat apa in ceas