Ce purtati astazi ?
-
new_marian
- calin gabi
Re: Ce purtati astazi ?
Daca se tot poarta Seastar-ul am si eu unul,foarte precis +1-2 sec/24hPricoMigdala scrie:@Tibaldi - Este superb, intr-adevar. Nu ma impac cu bratara, din cauza mainilor de domnisoara.

Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Darwil 7018 cu Unitas 6316

-
dbonddental
Habar n-am de ce , dar imi place mult Darwil-ul...poate din cauza logo-ului?
Sa-l porti sanatos!
Sa-l porti sanatos!
-
dbonddental
Zodiac diver? 
-
valentin1234
Superb Zodiacul, un clasic, sa-l stapanesti sanatos fnm!

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Multumesc, frumos si al tau, Valentin.
Ma bucur ca sint si persoane care il apreciaza, toti cei care l-au vazut pina acum au fost de parere ca e hidos
Ma bucur ca sint si persoane care il apreciaza, toti cei care l-au vazut pina acum au fost de parere ca e hidos
Si mie imi place Zodiac-ul.
Si Movado, chiar daca este quart. La ora 7 are o urma pe cadran sau este o reflexie nefericita?
Si Movado, chiar daca este quart. La ora 7 are o urma pe cadran sau este o reflexie nefericita?
-
valentin1234
Urme nu are, ca-i nou....
Reflexii insa....o gramada....pana la pensie poate invat si eu sa fac poze...si-mi iau si aparat
@fnm - poate faci o scurta prezentare a acestui diver de referinta, spun eu, pentru anii 60.
E cu calibrul 70-72? Ce-ti place la el cel mai mult? Din ce an este? A fost in Vietnam? De ce au
devenit asa rare/scumpe pe ebay?...s.a.m.d.
Reflexii insa....o gramada....pana la pensie poate invat si eu sa fac poze...si-mi iau si aparat
@fnm - poate faci o scurta prezentare a acestui diver de referinta, spun eu, pentru anii 60.
E cu calibrul 70-72? Ce-ti place la el cel mai mult? Din ce an este? A fost in Vietnam? De ce au
devenit asa rare/scumpe pe ebay?...s.a.m.d.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)