Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
- satiriadis
Re: Heroes and villains
Il recomand pe colegul aleivan. Un om corect si o colaborare excelenta.
Multumesc colegului stef29 pt colaborare. Un om corect.
Am doua recomandari de facut : stef29 si andreisavin carora le multumesc pentru noile piese din colectie , mai precis : FOSSIL CH2517 Black Face Chronograph( stef29 ) si CASIO G-SHOCK G-9100 Gulfman ( andreisavin ) . Amandoi au fost extrem de corecti si amabili , ca sa nu mai vorbim de seriozitatea maxima dovedita , ambele ceasuri dovedindu-se impecabile din toate punctele de vedere iar ambalarea lor a fost perfecta , nesuferind de pe urma transportului .
Recomand cu caldura pe colegul:ddd8383.
Vanzator serios!
Vanzator serios!
Multumesc si pe aceasta cale colegului CRY 79 pt.seriozitate si promptitudine.Am achizitionat de la el doua pendule care au ajuns in conditii perfecte.Ambalaj impecabil,si seriozitate maxima.
Multumesc si ceasornicar.ro(Claudiu)pentru inlesnirea tranzactiei.
Razvan
Razvan
Tin sa recomand pe colegul bogdan_s pentru seriozitate. Hamiltonul vandut a fost conform descrierii. tot respectul.
Inca o data recomand pe stef29 pentru ultima achizitie de la el , un G-Shock , care a raspuns intru totul asteptarilor mele si care este intocmai cu descrierea facuta . Mii de multumiri stef29 !!!
- calin gabi
Recomand cu toata placerea pe new-marian,un om deosebit, parolist si de toata increderea.
Multumesc colegului Ionut79 pt un superb Seiko 5 automatic. Ambalaj corespunzator, descriere reala.
Il recomand din nou pe andreylungu pentru corectitudine, dar de data aceasta din postura de cumparator. Multumesc pentru Omega!
Mai vrei unul?
Sa il folosesti sanatos, ochios ceas!
Sa il folosesti sanatos, ochios ceas!
Multumesc dar deocamdata nu mai vreau altul. Pe acesta l-am vrut mult inapoi, intrucat a fost al meu initial si mi-a parut rau ca l-am dat...
Stiu, era in gluma.
- andreylungu
Cu foarte mare placere ! Multumesc si eu, sa te bucuri de ceas si sa ai grija de el pentru ca este un "exemplar" deosebitadl scrie:Il recomand din nou pe andreylungu pentru corectitudine, dar de data aceasta din postura de cumparator. Multumesc pentru Omega!
Multumesc si vezi ca mai este unul pe drum!mambo scrie:Multumesc si pe aceasta cale colegului CRY 79 pt.seriozitate si promptitudine.Am achizitionat de la el doua pendule care au ajuns in conditii perfecte.Ambalaj impecabil,si seriozitate maxima.
Razvan