P.S. am vorbit si cu affabilis si a zis ca poate ajunge ... azi imi da raspunsul ...
Targuri de antichitati
targ de antichitati in Iasi
in perioada 28mai -1 iunie se desfasoara in Iasi pe Strada Lapusneanu
targ de antichitati
ultima data erau si ceasuri la vanzare
am trecut azi 28 mai si inca se instalau corturile
targ de antichitati
ultima data erau si ceasuri la vanzare
am trecut azi 28 mai si inca se instalau corturile
- constantin14
Am fost azi la targ si am facut si cateva poze si m-am intalnit si cu cineva de pe forum (nu mai retin ce nick spunea Domnul respectiv ca are pe forum).constantin14 scrie:Te rugam sa vezi ce este pe acolo, sa faci poze si sa ne scrii impresii si informatii
Iata care a fost atmosfera

voi prezenta mai intai ceasurile de perete care erau expuse

cateva ceasuri de masa interesanta as zice - cel putin ca aspect
unul din ceasuri avea un sunet destul de puternic ce-mi aduce aminte de ceasul de masa pe care l-am avut cand eram copil

si cateva ceasuri de buzunar - aici am remarcat un CFR Patent

multe ceasuri "Swiss Made" dar o sa postez cateva poze (primele doua de la Domnul de pe forum caruia nu i-am retinut nickul - numele nu-mi permit sa-l dau fara acordul explicit al acestuia)

3 omega frumoase

1 Rolex si cateva ceasuri de aur

si cateva ceasuri rusesti intr-o stare nu prea buna, printre ele si un cronometru de la fabrica Zlatowski - o piesa rara;si un Cornavin (stiu ca este o marca elvetiana - dar a fost un timp cand cesurile Cornavin aveau mecanisme rusesti, la fel cum e cazul cu Sekonda)

Pentru cei din Iasi - daca doriti sa mergem cu totii la targ putem sa stabilim o intalnire.
PS:
Imi pare rau pentru calitatea pozelor - dar trebuie sa aveti in vedere ca sunt facute cu o camera de 2mp de telefon.
Din ce-am auzit e posibil sa mai fie un targ de antichitati in Iasi prin vara (august) dar e posibil sa ma insel.
Cam asta e...
stiu sigur ca in octombrie de Sf Parascheva este targ de antichitati in Iasi. Asa de rau imipare ca l-am pierdut pe asta:(( aveam ceva bani stransi ..
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

- constantin
- constantin14