Diverse intrebari cu si despre ceasuri

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
linkus

Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri

Mesaj de linkus »

Buna seara ,vreau sa adaug o zala de prelungire si o verificare a bateriei la un maurice lacroix miros chronograph unde o pot face ?
trincdorin68

Mesaj de trincdorin68 »

Stie cineva daca sunt fiabile/rezistente ceasurile(d.p.d.v. a mecanismului,preciziei,etanseitatii,rezistentei ) Q&Q ?
* Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii *
**Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău **
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Pentru pretul lor sunt ok.
Etanseitatea cea mai buna o au modelele din "plastic" sau ce material este acela. :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
catalin68

Mesaj de catalin68 »

Am un sekonda automatic 29 j si nu sta bine in carcasa....joaca...un "ceasornicar" din anii 30 mi-a spus ca ii trebuie ceva garnituri..Daca il duc la ceasornicar..ce pret are o astfel de fixare?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Probabil ca este vorba de garnitura dintre capac si rama de fixare a mecanismului.Sincer,nu cred ca te va ruina o asemenea operatiune! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
catalin68

Mesaj de catalin68 »

Bine...nu e problema ca sigur e ieftin si nu ma arde la buzunar, dar eram curios .In Cluj trebuie sa gasesc pe cineva sa mi-l faca,dar reusesc eu cumva..
Oare as putea eu sa instalez o garnitura de aceea ? In ideea ca ar avea cineva de pe forum si operatiunea nu e grea. :D
catalin68

Mesaj de catalin68 »

Imagine

Imagine

Oare cum pot scoate cheita la acest ceas seiko automatic?Si cat ar putea costa inlocuirea geamului respectiv curatarea lui de rugina si o fixare(+ -) ?? Am nevoie de un raspuns cat mai rapid pentru ca as dori sa il cumpar de la cineva,ceasul merge.
Multumesc, Stima!
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

La cum arata ,cu rugina aia plus reparatia,revizia,si banii de achizitie,mai bine cumperi unul in stare mai buna poate chiar aproape nou ,s-au vandut pe forum cu 200 ron Seiko purtate de cateva ori.Eu cred ca te grabesti,mai gandeste-te putin si mai cauta ca sunt ceasuri mult mai O.K de vanzare,in care nu trebuie sa bagi multi bani.Ceasul din poza este muncit la greu.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
catalin68

Mesaj de catalin68 »

l-am luat ...nu avea rost sa stau pe ganduri pentru 10 lei(da,atat am dat pe el). Rugina nu e pe piese, e cursa,deci presupun ca e o curatare usoara, dar nu m-as baga eu sa nu mai stiu pune piesele la loc.Multumesc de raspuns! Daca ati sti cumva si cat costa un geam+manopera v-as ruga sa imi spuneti si mie pentru ca nu am absolut nici o idee cat se cere ...
Pentru domnul Claudiu: Cat costa la dumneavoastra o desfacere+punere la punct(avand in vedere ca seasul se tot opreste,nu am idee de ce) ?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

catalin68, daca erai vigilent :) uite ce gaseai aici cu 100 lei :shock: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=29160 :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
catalin68

Mesaj de catalin68 »

Frumos ceasul, insa nu e unisex?
Revin la o intrebare anterioara, cum scot cheita la acel ceas? :D
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Daca tragi cheita pe pozitia 2 va aparea in dreptul ei o mica pargie care trebuie apasata pentru a scoate cheita.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
bonheur

Mesaj de bonheur »

Titaniul se poate polisa incat sa ajunga intr-o conditie acceptabila? Stiu ca se zgarie mai usor decat otelul.
Dupa o polisare, poate ajunge aproape de cum a aratat initial? Stiu ca pe otel se poate.
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Gabi1 scrie:catalin68, daca erai vigilent :) uite ce gaseai aici cu 100 lei :shock: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=29160 :wink:
Gabi,aia a fost momeala pentru testat fraieri,eu i-am dat MP imediat dupa postare la cateva min(era pentru baiat vroia unul rectangular ca are mana subtire) si era deja "Vandut" ,raspunsul la mesaj nu s-a produs deloc asa cum este normal .
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Gabi,aia a fost momeala pentru testat fraieri,eu i-am dat MP imediat dupa postare(era pentru baiat vroia unul rectangular ca are mana subtire) si era deja "Vandut" ,raspunsul la mesaj nu s-a produs asa cum este normal .
Eu am vazut in anunt ca se vinde cu 100 de lei (ieftinescu) daca a fost sau nu momeala habar- n-am .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Scrie răspuns