Rugati-l pe Mihai sa-l poarte cateva zile daca-i permite cureaua/bratara si va edificati.

Gabi1, revin cu poze, nici nu-mi stă atât de rău...
Mulțumesc tuturor, apreciez părerile voastre.
În 13 iulie dimineața la ora 9 l-am armat manual de 40 de ori. A fost prima lui armare manuala de când e purtat. În 14 iulie la ora 23 mi s-a oprit în mână, după 38 de ore (adică fix rezerva de mers). În aceste 38 de ore a mai fost purtat 3-4 ore la o plimbare ușoară. Pot presupune că cele 3-4 ore de plimbare nu l-au armat deloc și el a mers numai din armarea manuală timp de 38 de ore. Concluzia ar fi că modulul de armare automată are probleme, pentru că în câteva ore ar fi trebuit să se armeze automat și să funcționeze mai mult decât cele 38 de ore rezerva de mers.
Acum mi-a picat fisa!
Am descoperit un pattern real de comportament!
În fapt, ceasul a fost
armat manual astfel:
- în 8 iulie de vânzătoarea de la magazin, a mers 5 zile, până 13 iulie
- în 13 iulie de mine, a mers 5 zile, până în 18 iulie
În mod sigur, o parte din cele 5 zile de mers se datorează armării manuale și o parte armării automate. Cred că e ineficientă armarea automată, pentru că 7-8 ore de purtare pe zi nu reușesc să-l împingă dincolo de limita celor 5 zile de mers.
Chiar mi s-a părut că la armarea manuală, coronița opune rezistență destul de mare încă de la început (comparat cu un Nomos și un Tavannes de buzunar) și nu detectez când ajung la punctul maxim de armare. E posibil ca modulul de armare automată să nu aibă forța necesară să învingă această rezistență.