Sugestie ceas.

Discutii intre pasionati.
emilmaga

Re: Sugestie ceas.

Mesaj de emilmaga »

Razvee

Mesaj de Razvee »

D0RY scrie: Imaginează-ți cum vine un ceas de 30 mm pe mana unui culturist în cămașa elegantă. Rade lumea pe stradă de el.
Din pct meu de vedere, eleganța nu este dată de mărimea cadranului,ci mai degrabă de designul lui.
1. Dați-mi voie să cred că în societatea noastră un culturist este excepția, iar nu regula. (Și asta o spune un ins de 1,80m și 102kg.)

2. Doxa indicat de dvs. este un ceas pătrat. Să nu comparăm mere cu pere, diametrul unui ceas rotund e una, un ceas pătrat cu o anumită latură e altceva. Dacă doriți să faceți echivalențe, calculați valoarea diagonalei acelui Doxa cu latura de 40. Teorema lui Pitagora ne spune aproximativ 56! Nu zice nimeni ca acel culturist din exemplul dat de dvs să poarte un ceas de 30mm diametru, dar 56 nu-i totuși cam mult? Zic și eu.
D0RY

Mesaj de D0RY »

salut,

bărbătesc 34x37 mm are acel doxa.
bineînțeles ca un culturist este o excepție. Dar și un culturist, sau un om cu antebrațul gros se poate îmbrăca elegant.
eu personal l-am probat , și la mana mea de 1.74 x 72 kg, nu mi s-a părut ieșit din comun.

Sti cum e.. gusturi și gusturi...
l1den

Mesaj de l1den »

Emil, prețul este cam mare, suntem doar prieteni, nimic mai mult.

Băieți vă mulțumesc mult. Mâine voi căuta un magazin special, dotat doar cu ceasuri (sper să găsesc în Arad ceva) și dacă nu aleg de acolo ceva, voi apela la ceva online.
vasiledincu

Mesaj de vasiledincu »

Poate muta un moderator acest topic acolo unde-i este locul, la rubrica de SOS - sfaturi!
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
Scrie răspuns