Curea Omega
Curea Omega
Am cumparat acest Omega si doresc sa-i pun o curea de silicon, deoarece cea de metal ma deranjeaza. Dorm cu ceasul la mana, il scot foarte rar si in plus ii zgarii bratara in diferite situatii. Ce parere aveti? Ar merge ceasul cu o curea de silicon neagra...sau o curea nato? Si de unde asi putea achizitiona asa ceva? Optez pentru un magazin in Romania, nu internet sau altele...in sensul ca nu am rabdare. Varianta cu piele nu imi place. Multumesc!

Re: Curea Omega
Pentru curele poti lua de aici daca iti place ceva:
http://www.biro.ro/ceasuri/CURELE-CEAS/Curele-silicon/
http://www.biro.ro/ceasuri/CURELE-CEAS/Curele-silicon/
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
E un ceas sport - merge cu ambele, in rest tine de gust.priest scrie:Ce parere aveti? Ar merge ceasul cu o curea de silicon neagra...sau o curea nato?
Pt. NATO sunt si pe forum la vanzare ...
AR1070-56E
Cele mai performante curele din silicon care au fost facute vreodata sunt ISOFRANE.
SATELLITE WAVE
La ceasul prezentat de priest este putin mai problematic, are nevoie de curea cu dim. de 18mm.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
- satiriadis
Am si eu o problema in a gasi o curea de piele ptr omega planet ocean din cauza sistemului de prindere. O curea cu prindere clasica va lasa un mare spatiu gol intre curea si carcasa ceasului. De silicon am gasit dar de piele niciunde...nici macar originala. Atasez poza cu siatemul de prindere a celor de silicon dar si o poza a curelei de piele! Imi puteti sugera ceva? Am scris la diverse persoane care fabrica handmade/personalizate, dar fara succes. Multumesc

-
bogdan_radu84
O curea cu prindere clasica va lasa un mare spatiu gol intre curea si carcasa ceasului.
pune-i una nato si ai scapat de griji
Curelele Nato nu prea sunt pe placul meu. Detin si cureaua metalica originala cat si de silicon dar chiar imi lipseste una de piele. Da, o curea clasica va lasa mult spatiu si tocmai de aceea incerc sa gasesc una cu astefel de prinderebogdan_radu84 scrie:O curea cu prindere clasica va lasa un mare spatiu gol intre curea si carcasa ceasului.