Intreba la un atelier de optica. Daca unghiurile de fatetare permit, se poate slefui.Achraf scrie: are cineva idee cum as putea polisha geamul?
36.000 bph aka 36k
-
Alexvintage
Re: 36.000 bph aka 36k
- calin gabi
De polishat la un atelier de optica dar ai sa pierzi putin din muchii,au sa se mai rotunjeasca putin dar merita.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Multumesc pentru sfaturi, o s incerc la un atelier de optica.
Totusi reformulez intrebarea: ca sa polishez geamul, trebuie sa-l scot? Si daca da, cum fac asta? Banuiesc ca opticianul nu stie sa-l scoata, in caz ca este nevoie
Totusi reformulez intrebarea: ca sa polishez geamul, trebuie sa-l scot? Si daca da, cum fac asta? Banuiesc ca opticianul nu stie sa-l scoata, in caz ca este nevoie
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
Alexvintage
Scoate-l. Fiind plastic e un fleac. Altfel s-ar putea sa te alegi cu o carcasa ....fatetata 
pai, daca-i din plastic, se slefuieste cu smirghel fin (cu apa), si cu Xerapol, asa cum se slefuiesc toate geamurile din plexic. credeam ca-i cristal.Alex Clej scrie:Scoate-l. Fiind plastic e un fleac. Altfel s-ar putea sa te alegi cu o carcasa ....fatetata
Este cristal (sticla? Mineral?), nu este plastic, altfel il slefuiam eu ...
pana la urma, cu un schimb il poti convinge pe Achraf. dar pentru chevy cred ca ca trebui sa dai macar doua ceasuri la schimbimpala2328 scrie:cred ca un TECHNOS Impala HI 36000 (ETA 2826) ar sta bine in colectie mea![]()
mai ramane sa-mi iau un chevy impala si facem echipa completa
Nu cred ca ma convinge ... sau ar trebui sa-mi ofere ceva extrem de rar, poate un UN si o Eterna la 36k!eugenbt scrie:pana la urma, cu un schimb il poti convinge pe Achraf. dar pentru chevy cred ca ca trebui sa dai macar doua ceasuri la schimbimpala2328 scrie:cred ca un TECHNOS Impala HI 36000 (ETA 2826) ar sta bine in colectie mea![]()
mai ramane sa-mi iau un chevy impala si facem echipa completa
-
impala2328
nu cred ca-l conving...
si apoi,in lungile seri de iarna,eu ce altceva sa fac ? decat sa ,,stau,, pe ebay
si apoi,in lungile seri de iarna,eu ce altceva sa fac ? decat sa ,,stau,, pe ebay
Adi,
Daca e cristal nu-l scoate.Scoate mecanismul din carcasa si incearca sa-l dai asa la optica!
Daca e cristal nu-l scoate.Scoate mecanismul din carcasa si incearca sa-l dai asa la optica!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu, merci de sfat!Claudiu scrie:Adi,
Dupa optica cred ca o sa-l trimit la tine, deoarece vreau sa-i schimb si coronita. Cum am spus, am una noua, semnata Technos, dar eu nu o pot schimba deoarece cea veche este intepenita in winding-stem din cauza ruginii.
- calin gabi
Adi,da-i cu degripant auto pentru suruburi se lasa imediat filetul sau am mai citit undeva sa-l pui o noapte in otet,cica ar dizolva rugina.Merita incercat.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
degripant sau Cola. otetul este prea puternic.
Citizen - Leopard : http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... RD#p122000 
AR1070-56E
AR1070-56E