Diverse intrebari cu si despre ceasuri

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
Goldman

Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri

Mesaj de Goldman »

Pai cu cadranul in sus(deci orizontal) nu sta niciodata pe mana...
Dealer:Appella,Tissot,Orient,Casio(Baraka,Furrer Jacot,Breguet,Breitling,Bulova,Corum,Hublot,Longines,Omega)
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

Gabi1 scrie:@Workman bine ca nu a fost nimic grav,sa-l stapanesti sanatos! :wink: (Adrian te-a echivalat la studii cu Daniel) :wink:
M-a luat tastatura pe dinainte :oops:

Bine ca s-a rezolvat.
Egalitate nu există decât în matematică!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

@Goldman la dvs.in ce pozitie sta pe mana? nu in ce pozitie stau mainile in timp ce-l purtati ! ! :lol:(pozitia mainilor stiu ca difera in functie de preocupari)
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Goldman

Mesaj de Goldman »

Gabi1 scrie:@Goldman la dvs.in ce pozitie sta pe mana? nu in ce pozitie stau mainile in timp ce-l purtati ! ! :lol:
:lol: :lol:
Dealer:Appella,Tissot,Orient,Casio(Baraka,Furrer Jacot,Breguet,Breitling,Bulova,Corum,Hublot,Longines,Omega)
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Foarte bine ca doreste acum si pe loc,cand a cumparat ceasul a platit contravaloarea integral si pe loc iar daca te respecti ca dealer nu stai in cate una bucata din fiecare model (pe sistem carpeala) stiind ca mai apar si vicii ascunse.La noi insa este sport national sa intorci spatele fraerului dupa ce i-ai luat banul si foarte comod de plimbat cu vorba ca de ,poate se plictiseste si renunta .
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Pai nici dvs.nu mai va erijati in avocatul diavolului(chiar daca aveti interese)! eu asa sunt cu destule defecte dar si cu un obicei "foarte prost"acela ca nu accept sa negociez adevarul.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

As vrea sa stiu mai multe despre mecanismul montat intr-un vechi ceas Gigandet.Sub balans se vede greu un H 81.Ceasul este foarte subtire,7 mm cu tot cu geam,indicatoarele sunt foarte frumoase,pacat ca nu este in stare foarte buna cadranul.Carcasa este in stare foarte buna,tot asa si capacul.
Multumesc ptr.ajutor!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mihai P.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Multumesc,Claudiu!Cu respect,Mihai!
Mihai P.
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Exista vreo varianta de Valjoux 7750 (sau alt mecanism auto cronograf) care are are un registru de 60 de sec la ora 12, registru de 12 ore la ora 9, [? si un registru cu 10 gradatii la ora 6 ?]; precizez ca ceasul are numai data (nu si ziua saptamanii) situata la ora 3.
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

In postul de mai sus ma refeream la acest "exemplar", daca-l pot numi asa: http://www.ebay.com/itm/Sector-no-limit ... 43af358e44. Dupa ce m-am mai uitat un pic pe net am vazut ca cei de la Sector au folosit/folosesc numai mecanisme V7750 pt. modelele lor chrono, deci tind sa cred ca e o replica.

PS: Stiu ca sunt off-topic, dar bun ar fi un buton edit.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Pare a fi replica (pseudo-cronograf).
Al meu e tot golden eagle (cu cadran argintiu), are Valjoux 7750 si toate cadranele mici sunt la locul lor.
Un Sector cu Valjoux e o achizitie buna. Carcasa si luneta sunt din inox, sticla de safir iar designul e decent.
In plus nu e exagerat de mare si datorita capacului bombat e placut de purtat.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

E ciudat acel Sector.Valjoux are secundarul la ora 9 iar o modificare ar fi destul de greoaie pentru a pune secundarul in alta pozitie,lucru pe care nu-i vad pe cei de la Sector sa-l faca.Mai repede pare un mecanism quartz-chiar daca scrie automatic!
Valjoux este cu varianta registrului de minute la ora 3.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

E fake. Pe langa cadran, nici luneta, coroana si aratatoarele nu seamana cu originalul.
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Banuielile mi-au fost confirmate. L-am si raportat cu ocazia asta.
Scrie răspuns