Sper sa va placa...
Expozitie Ceasuri de Buzunar.
Moderator: Achraf
Re: Expozitie Ceasuri de Buzunar.
In noul numar al revistei Forbes (13-26 Iunie 2011) veti gasi un articol despre mine si colectia mea de ceasuri de buzunar.
Sper sa va placa...
Sper sa va placa...
Dus cu CEASUL!
Felicitari Galaxy!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Felicitari Galaxy!
Cum plec de la serviciu, ma opresc sa cumpar revista!
Cum plec de la serviciu, ma opresc sa cumpar revista!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
-
impala2328
te felicit,am vazut pozele unei colectii absolut remarcabile...mai rar asa ceva !
- gherghin nicolae
- Moderator
Felicitari . Este o onoare sa te avem printre noi. Iti urez cit mai multe expozitii si aparitii atit in presa cit si , de ce nu , la tv.
Mult succes !
Mult succes !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Felicitari !!! Galaxy
Un real motiv de bucurie pentru mine si cred ca pentru toti membrii forumului. Felicitari si la cat mai multe reusite de acest gen.
P.S.: Un motiv in plus sa flutur revista la locul de munca, sa zic ca de la persoana respectiva am primit diferite sfaturi si am schimbat pareri, opinii....
P.S.: Un motiv in plus sa flutur revista la locul de munca, sa zic ca de la persoana respectiva am primit diferite sfaturi si am schimbat pareri, opinii....
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Respectele mele... Dl. galaxy inca o data !
Homo suus fortuna faber est.
Ciprian...,felicitari! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Sincere felicitari si succese in continuare!
Dragii mei,
Asa cum v-am spus mai demult, doream sa organizez o expozitie cu ceasuri in orasul meu natal - Fagaras.
Lucrurile s-au pus in miscare, prin urmare, in perioada 29 Noiembrie 2011 - 29 Februarie 2012 Muzeul "Valeriu Literat" din Cetatea Fagarasului va gazdui o mare parte din colectia mea de ceasuri intr-o expozitie. Vor fi vreo 12 pendule si peste o suta de ceasuri de buzunar.
Nu vor fi expuse doar ceasurile mele, Muzeul are in depozit vreo zece piese, mai participa inca doi colectionari din judet cu exponate (unul din Fagaras si unul din Brasov (montana)) si de la Muzeul Ceasului va fi adusa o singura piesa - ceasul "Fogaras" de secol XVIII.

Pentru mine e o onoare sa-mi las ceasurile sa doarma pentru 3 luni in acel loc atat de incarcat de istorie...
Sper sa aveti drum pe acolo, m-as bucura sa vizitati.

Asa cum v-am spus mai demult, doream sa organizez o expozitie cu ceasuri in orasul meu natal - Fagaras.
Lucrurile s-au pus in miscare, prin urmare, in perioada 29 Noiembrie 2011 - 29 Februarie 2012 Muzeul "Valeriu Literat" din Cetatea Fagarasului va gazdui o mare parte din colectia mea de ceasuri intr-o expozitie. Vor fi vreo 12 pendule si peste o suta de ceasuri de buzunar.
Nu vor fi expuse doar ceasurile mele, Muzeul are in depozit vreo zece piese, mai participa inca doi colectionari din judet cu exponate (unul din Fagaras si unul din Brasov (montana)) si de la Muzeul Ceasului va fi adusa o singura piesa - ceasul "Fogaras" de secol XVIII.

Pentru mine e o onoare sa-mi las ceasurile sa doarma pentru 3 luni in acel loc atat de incarcat de istorie...
Sper sa aveti drum pe acolo, m-as bucura sa vizitati.

Dus cu CEASUL!
-
impala2328
galaxy,
felicitari pentru initiativa !
eu,cu siguranta,voi vizita expozitia...
rugaminte : daca poti posta si programul de vizitare ! multumesc !
felicitari pentru initiativa !
eu,cu siguranta,voi vizita expozitia...
rugaminte : daca poti posta si programul de vizitare ! multumesc !
Felicitari Ciprian...
Fagarasul .... UPRUC Rama SA ... nu l-am mai vizitat de cel putin 7 ani. Poate in aceasta iarna de sarbatori daca apare o fereastra... o aduc si pe fii-mea sa vada. Daca nu apuc... ii voi arata fetei poze cu ceasurile Domniei Voastre.
Fagarasul .... UPRUC Rama SA ... nu l-am mai vizitat de cel putin 7 ani. Poate in aceasta iarna de sarbatori daca apare o fereastra... o aduc si pe fii-mea sa vada. Daca nu apuc... ii voi arata fetei poze cu ceasurile Domniei Voastre.
Homo suus fortuna faber est.
Suntem alaturi de tine cu gandul si te felicitam ptr.valoroasa realizare!Mihai si familia.
Mihai P.