Tocmai ce-am citit cateva randuri ale lui
BufOn: daca unii colegi sunt foarte amabili cand considera ca talentul literar ma "atinge" cateodata pe varful falangelor, trebuie sa spun (si nu stiu unde sa postez aceste randuri) ca talentul scriitoricesc si spiritul ludic de care da dovada colegul pomenit la inceputul acestui post ma face sa-mi ridic in fata sa o virtuala palarie si sa spun ca imi pare rau ca nu ma dau banii afara din casa pentru ca mult mi-ar place sa am un dialog cu el, chiar si in perspectiva unei achizitii... care nu se intrevede inca, ce-i drept

.
Acum, poate unii se vor intreba cu oarecare dreptate: " omule, nu-ti mai ajunge sectiunea cafenea? ce te bagi si-n aceasta sectiune in care tu n-ai vandut/ cumparat nici de-un penny (ca sa fiu pe teritoriul maestrului de pocket watch-uri)" - motivul este dupa cum am si spus, placerea de-a avea un busines de maniera evreiasco-radauteana cu cel mai cunoscator in ale ceasurilor de buzunar dar si de departe cel ce face un placut slalom in arta cuvintelor pe acest forum, jongland cu vor
vele cu mare usurinta...
Asadar, respect din partea mea domnule
BufOn si cand ai avea o pendula sa o dai gratis, da-mi si mie un mesaj.