Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
algisinfo

Re: Heroes and villains

Mesaj de algisinfo »

Nu vreau să fiu înțeles greșit. Și eu cred că este mai bine să fie prezentate imaginile direct în anunțuri.
Dar nu cred că regulamentul actual este clar în privința asta.

Pentru mine ( și lucrez în IT ) "postati imagini reale" reprezintă o solicitare de a posta imagini cu obiectul în cauză, nu imagini ale unor obiecte asemănătoare preluate de pe alte site-uri.
Observați că nu există alte puncte ale regulamentului care să reguleze acest aspect.
Mi se pare normală ( și mult mai importantă ) obligativitatea de a prezenta exact obiectul vândut și nu copii ale sale de pe alte site-uri sau ale altor persoane.
Deci interpretarea că se referă la poze prezentate în anunțuri și nu link-uri mi se pare forțată, mai ales că nu "reale" este termenul care ar trebui folosit în regulament când se specifică modul cum trebuie prezentate pozele.

Cred că ar trebui să specific și faptul că nu mă interesează în mod deosebit secțiunea de vânzări și cumpărări. Citesc foarte rar anunțurile și o fac doar de curiozitate pentru anumite mărci care îmi atrag atenția.
Alex

Mesaj de Alex »

Recomand pe colegul ciulhard, cumparator serios si hotarat pana la capat.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Gabi1 scrie:Cer scuze dl. Costache nu am nimic personal, insa fiind primul anunt aparut(15 feb. ac) in sectiunea vanzari sunt curios cum comenteaza Nic, Buf0n sau oricare dintre colegi acest anunt din punct de vedere strict regulamentar. Curaj !! :wink:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25611
Eu as comenta asa :
Ori postati pozele direct aici , minim 3 , ori anuntul dispare. Termen 24 ore !!!
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

gherghin nicolae scrie:
Gabi1 scrie:Cer scuze dl. Costache nu am nimic personal, insa fiind primul anunt aparut(15 feb. ac) in sectiunea vanzari sunt curios cum comenteaza Nic, Buf0n sau oricare dintre colegi acest anunt din punct de vedere strict regulamentar. Curaj !! :wink:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25611
Eu as comenta asa :
Ori postati pozele direct aici , minim 3 , ori anuntul dispare. Termen 24 ore !!!
Dar acesta :roll:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... er#p185733
gherghin nicolae
Moderator

La fel dispare !
Anunt simplu , clar si la subiect . Fara laude si bla-bla . Scurt , concis , clar , romaneste . Linkuri externe acceptate , catre ranfft sau orice alt site doar pentru vizualizarea mecanismului , in cazul in care posesorul nu are cum sau nu are sens (ceas nou ) sa desfaca ceasul .
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

gherghin nicolae scrie:La fel dispare !
Anunt simplu , clar si la subiect . Fara laude si bla-bla . Scurt , concis , clar , romaneste . Linkuri externe acceptate , catre ranfft sau orice alt site doar pentru vizualizarea mecanismului , in cazul in care posesorul nu are cum sau nu are sens (ceas nou ) sa desfaca ceasul .
:idea: :shock: :o
http://www.bombastic.ro/ceasuri-barbate ... rp453.html
gherghin nicolae
Moderator

Nu . Dispare . Aia e reclama ...
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

gherghin nicolae scrie:Nu . Dispare . Aia e reclama ...
Eu cand i-am atras atentia argumentat ca abereaza cu descrierea si pretul de 500-700$ cu calcul la zi BNR am fost pus la colt cu PP si sters comentariul meu, asta este...
gherghin nicolae
Moderator

Hai Gabi ...ce tot dezgropam ,,mortii " .
Lasa-l pe Incubus ...e de domeniul trecutului . Nu mai are sens !
H2H

Mesaj de H2H »

Gabi1, pentru ca tot in Reglement se spune f clar ca nu se accepta discutii in topicul de vanzare, cine are ceva de comentat are optiunea "report post".
otsdr

Mesaj de otsdr »

Vâ învârtiți în jurul cozii. Toate anunțurile existente trebuiesc șterse, accesul la Vânzări-Cumpărări permis numai celor cu 100+ posturi.
Preconizez 50 de anunțuri active maxim - forumul are în acest moment aproximativ 200 de utilizatori cu peste 100 de posturi. Se încumetă cineva?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

gherghin nicolae scrie:Hai Gabi ...ce tot dezgropam ,,mortii " .
Lasa-l pe Incubus ...e de domeniul trecutului . Nu mai are sens !
Nu este singurul Nic,iti doresc succes insa nu stii la ce te inhami,este dpmdv cea mai grea sectiune de moderat, Buf0n spunea de 10 min. pe zi :lol:, daca ai doar doua postari ca cele prezentate de mine esti "gata"! chiar si postarile vechi care au fost periate anterior trebuiesc reverificate prin sondaj intrucat cu butonul "modifica" se pot introduce in timp printre ceasurile cinstite cate o "grenada".Daca in alte sectiuni moderatorul poate sa treaca in revista la 1-2 zile activitatea derulata si eventual sa imparta dreptatea (PP) dupa bunul plac nu este o problema, sectiunea vanzari o vad ca pe o carte de vizita/seriozitate a forumului si nu poate fi tratata cu lejeritate, de aceea spun ca a modera sectiunea vanzari cere 2-3 ore zilnic, daca se vrea facuta serios.
PS. A stiut Adrian ce spune. :wink:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

H2H scrie:Gabi1, pentru ca tot in Reglement se spune f clar ca nu se accepta discutii in topicul de vanzare, cine are ceva de comentat are optiunea "report post".
:lol: :lol: Pai cand am primit PP banuiesc ca s-a luat la cunostinta si despre anunt...a ramas bine merci in aceeasi formulare aberanta. :wink:
H2H

Mesaj de H2H »

otsdr scrie:Vâ învârtiți în jurul cozii. Toate anunțurile existente trebuiesc șterse, accesul la Vânzări-Cumpărări permis numai celor cu 100+ posturi.
Nu este o solutie ok, umblu prin diverse forumuri din 95 incoace si toti s-au lovit de problema asta. Nu asta este solutia daca vrei ceva curat la tine-n curte. Peste o luna, doua, trei vei avea post hunting si tot aceeasi problema. In loc sa moderezi anunturi de vanzari vei sterge postari monosilabice facute pt contorizare si conturi clona, din lac in put.
H2H

Mesaj de H2H »

Gabi1 scrie:
H2H scrie:Gabi1, pentru ca tot in Reglement se spune f clar ca nu se accepta discutii in topicul de vanzare, cine are ceva de comentat are optiunea "report post".
:lol: :lol: Pai cand am primit PP banuiesc ca s-a luat la cunostinta si despre anunt...a ramas bine merci in aceeasi formulare aberanta. :wink:
Asta este cea mai aiurea faza, pentru unii muma, pt altii ciuma. Impartialitate este cuvantul de ordine la un moderator, fara asa ceva mai bine iti schimbi IPul :)
Scrie răspuns