Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
adl

Re: Heroes and villains

Mesaj de adl »

Si eu il sustin pe Nic, desi nu cred ca ii facem un bine!
AdrianC

Mesaj de AdrianC »

Si eu sunt de parere ca Nic Gherghin este cea mai buna alegere.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Cer scuze dl. Costache nu am nimic personal, insa fiind primul anunt aparut(15 feb. ac) in sectiunea vanzari sunt curios cum comenteaza Nic, Buf0n sau oricare dintre colegi acest anunt din punct de vedere strict regulamentar. Curaj !! :wink:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25611
Clipper

Mesaj de Clipper »

Un anunt corect si cinstit, date de contact multiple, descrieri ceasuri si poze. Nu vad o problema in faptul ca nu le-a afisat cu bbcode, atata vreme cat a dat link direct.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Clipper scrie:Un anunt corect si cinstit, date de contact multiple, descrieri ceasuri si poze. Nu vad o problema in faptul ca nu le-a afisat cu bbcode, atata vreme cat a dat link direct.
Am inteles, postarea pozelor in anunt este facultativa, pentru primul ceas se poate(partial), pentru restul sa caute moderatorul 30min sau eventualul interesat, nu conteaza daca da de virusi, daca are timp sau nu sa navigheze aiurea pe unde vrea "muschii mei".
otsdr

Mesaj de otsdr »

Mda, ar fi trebuit să pună link-uri la toate, ca să nu mai apară discuții. Atât timp cât pui link direct către imagine, nu poate fi vorba de viruși sau de navigat aiurea.
Vezi marca, modelul, starea și doar dacă ești interesat dai click; nu are rost să aștepți să se încarce tot purcoiul de poze ca să-ți dai seama că nu e ceea ce cauți.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

otsdr scrie:Mda, ar fi trebuit să pună link-uri la toate, ca să nu mai apară discuții. Atât timp cât pui link direct către imagine, nu poate fi vorba de viruși sau de navigat aiurea.
Vezi marca, modelul, starea și doar dacă ești interesat dai click; nu are rost să aștepți să se încarce tot purcoiul de poze ca să-ți dai seama că nu e ceea ce cauți.
Daca regulamentul specifica in mod expres obligativitatea postarii de poze reale, nu preluate sau linkuri si marea majoritate se conformeaza nu vad de ce unii ar face exceptie, cand pozele sunt asa cum cere regulamentul chiar daca ceva scapa moderatorului mai vad si alti colegi care il pot atentiona, altfel pot sa apara surprize neplacute... nu vreau sa insinuez nimic legat de onestitatea dl. Costache.
Se creaza un precedent care favorizeaza persoanele care "..." :(
Din acest moment nu mai comentez nimic, spalati-va pe cap asa cum doriti.
otsdr

Mesaj de otsdr »

2. Este obligatoriu sa postati imagini reale ale obiectului.
Se recomanda poze fata-spate-mecanism.

3. Pozele preluate de pe net sunt interzise.
Fiecare citește și interpretează cum vrea(poate) regulamentul; nu scrie explicit că sunt interzise link-urile și mi se pare corect așa. Exprimarea "poze preluate de pe net" e vagă și inutilă - "imagini reale ale obiectului pus în vânzare" era suficient.

Te asigur că după introducerea regulii cu X posturi (unde X este cel puțin 100) nu vor fi mai mult de 50 de anunțuri de vânzare deodată și nici nu vor mai apărea discuții legate de "cum postez poze" și "nu am văzut".
Eu aș propune și restricționarea mesageriei private pentru nou-veniți, unii își pot face reclamă (cu mai mult sau mai puțin succes, după cât îi duce mintea) în acest fel doar creându-și un cont.
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Nic. Fara doar si poate...
Verzone

Mesaj de Verzone »

otsdr scrie:
2. Este obligatoriu sa postati imagini reale ale obiectului.
Se recomanda poze fata-spate-mecanism.

3. Pozele preluate de pe net sunt interzise.
Fiecare citește și interpretează cum vrea(poate) regulamentul; nu scrie explicit că sunt interzise link-urile și mi se pare corect așa. Exprimarea "poze preluate de pe net" e vagă și inutilă - "imagini reale ale obiectului pus în vânzare" era suficient.

Te asigur că după introducerea regulii cu X posturi (unde X este cel puțin 100) nu vor fi mai mult de 50 de anunțuri de vânzare deodată și nici nu vor mai apărea discuții legate de "cum postez poze" și "nu am văzut".
Eu aș propune și restricționarea mesageriei private pentru nou-veniți, unii își pot face reclamă (cu mai mult sau mai puțin succes, după cât îi duce mintea) în acest fel doar creându-și un cont.
Stimate coleg, scrie foarte clar la punctul 2. Imagini reale ale obiectului, nu scrie si linkuri catre obiect.
Ce poate fi mai clar de atat? Ca unora li se pare normal sau ok sa fie linkuri asta e alta discutie. Pana atunci contravine regulamentului.
algisinfo

Mesaj de algisinfo »

Verzone scrie:Stimate coleg, scrie foarte clar la punctul 2. Imagini reale ale obiectului, nu scrie si linkuri catre obiect.
Cred că "imagini reale" se referă la obiectul din poză, nu la modul de prezentare a pozei respective.
Verzone scrie:Ce poate fi mai clar de atat?
Instrucțiuni clare cu pașii obligatorii de urmat pentru a adăuga o poză.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Mi-am propus sa nu mai intervin(Buf0n a creat precedentul) motiv pentru care va rog sa constatati/comparati:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=22535

http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 20&t=25611
PS. Sa terminam cu speculatiile si invartitul in jurul cozii. :wink:
Verzone

Mesaj de Verzone »

algisinfo scrie:
Verzone scrie:Stimate coleg, scrie foarte clar la punctul 2. Imagini reale ale obiectului, nu scrie si linkuri catre obiect.
Cred că "imagini reale" se referă la obiectul din poză, nu la modul de prezentare a pozei respective.
Verzone scrie:Ce poate fi mai clar de atat?
Instrucțiuni clare cu pașii obligatorii de urmat pentru a adăuga o poză.
Daca analizam doar cuvintele imagini reale probabil aveti dreptate dar, revin, textul este "postati imagini reale" nu linkuri reale. Asta e problema noastra a balcanicilor, romani, italieni, spanioli, mai interpretam cate ceva.
Iar de postat poze cine cauta pe site, gaseste.

@Gabi1. Sunt de acord cu observatia legata de diferentele dintre anunturi.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Verzone are dreptate. Nu ma trimiteti la link-uri pe care sa le deschid, nu stiu ce virusi sunt acolo...
Spre exemplu, eu chiar aici pe acest forum, cand deschid acest link, NOD-ul ma avertizeaza - si asta de muuult timp
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 14&t=20015

S-a mai spus ca este preferabila imaginea ceasului si nu link-uri.
Ce tot atata interpretare?
Si da, sunt perfect de-acord si cu accesul la mesagerie. Pe forumul de care spuneam ca m-am inregistrat recent, mesageria se activeaza numai dupa postarea unui numar de mesaje.
Colegii radicali au avut dreptate. Am fost excesiv de permisivi.

Intrebare: se poate face o selectionare a utilizatorilor? - am in vedere cazul furtului de identitate si altele de acest gen.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

S-a mai spus ca este preferabila imaginea ceasului si nu link-uri.
Gresit, in regulament se mentioneaza despre poze reale care sunt obligatorii, fara link-uri, nu facultative (punct).
Scrie răspuns