Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
lawrence38

Re: Heroes and villains

Mesaj de lawrence38 »

otsdr scrie:Păi dacă vrei să cumperi de pe Amazon la ce-ți mai trebuie intermediar? Doar ca să "mănâncă" și gura lui ceva?

Poate ca face comenzi "la gramada" si astfel obtine preturi finale mai bune (incluzand transportul). Ai vazut macar cam cat costa de obicei ceva de trimis din US in RO ? Chiar si o prostioara de cativa dolari e minim 7-8-10 la shipping iar daca e ceva mai valoros, adica peste cativa zeci de $$, or sa trimita doar prin Priority adica minim 25-30$.

Eu spre exemplu folosesc uneori Shipito, dar la mine motivul principal e ca foarte multi nu trimit in afara SUA in primul rand, nu neaparat costurile.
otsdr

Mesaj de otsdr »

De obicei pe forumuri sunt thread-uri dedicate pentru comenzi, și fiecare se înscrie public - nu se merge pe principiul "I know a guy". Dacă singurul scop e reducerea costurilor de transport _fără comision_, sunt offtopic și îmi cer scuze.
Ideea era ca fiecare să fie conștient că poate să-și facă și singur comenzi, s-au dus vremurile în care trebuia să cunoști pe "cineva".
andrei.ionut

Mesaj de andrei.ionut »

exact in acest scop..sa ies mai ieftin si fara complicatii.12$ a fost comisionul fara transport in tara.
danielbratu2008

Mesaj de danielbratu2008 »

Mai e cazul sa il recomand pe Satiriadis?
Nu cred, doar o stiti cu totii...
O reala placere sa lucrezi cu baiatul asta.
Recomand fara probleme!
nihilx

Mesaj de nihilx »

Îl recomand cu căldură pe colegul ddd8383. M - a ajutat fără rezerve descompletand mecanismul Breitling pe care îl are la vanzare.

Mulțumesc!
lifa_raul

Mesaj de lifa_raul »

are cinema numeral lui eugen niculescu?am si eu nevoie de numarul lui,ma sunat akum 10 zile de pe un numar de spania si a zis ca in 7zile se intoarce din spania si ma suna,iara minciuna!clasic pentru el,incerc pe cale amiabila sa rezolv problema!daca se poate…….daca nu!?……pe 6-11 februarie o sa fiu la bucuresti!!!cine la anuntzat de postarile mele aici,sa il anuntze inca odata sa isi bage mintile in cap!!!!
incubus

Mesaj de incubus »

lifa_raul scrie:...akum 10 zile...cine la anuntzat...anuntze!!!!
Oooof saraca limba romana cum o mai pocesc unii de citind asa cuvinte riscam sa devenim balbaiti... :lol:
bogdan_iasi

Mesaj de bogdan_iasi »

lifa_raul scrie:ma sunat akum 10 zile de pe un numar de spania
Apelul a fost efectuat din Bucuresti si nu din Spania.
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

lifa_raul scrie:are cinema numeral lui eugen niculescu?am si eu nevoie de numarul lui,ma sunat akum 10 zile de pe un numar de spania si a zis ca in 7zile se intoarce din spania si ma suna,iara minciuna!clasic pentru el,incerc pe cale amiabila sa rezolv problema!daca se poate…….daca nu!?……pe 6-11 februarie o sa fiu la bucuresti!!!cine la anuntzat de postarile mele aici,sa il anuntze inca odata sa isi bage mintile in cap!!!!
Sunt ferm convins ca nimeni de aici nu mai e "pe bune" cu fostul user/moderator saphire.
PricoMigdala

Mesaj de PricoMigdala »

Il recomand pe colegul Radu Stefan Florin.
mili437

Mesaj de mili437 »

Recomand pe colegul mumus.Corect si atent la detalii,tranzactie derulata perfect.
fly_high

Mesaj de fly_high »

Il recomand pe dl. Satiriadis. Ceasul achizitionat de la dansul este in stare perfecta. Serviciile oferite au fost ireprosabile.
Multumesc!
oviraicov

Mesaj de oviraicov »

ANDABI un vanzator foarte serios si de cuvant. recomand cu caldura.
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Am spicuit cate putin istoria saphire Desi sunt moderator pe o sectiune pe aici pe undeva credeti`ma pe drept cuvant ca nu citesc chiar tot ce se scrie ... Fie nu am timp , fie nu am rabdare , fie ocolesc cu buna stiinta scrierile care nu fac referire la ceasuri. Ce s`a intamplat pana la urma cu (pagubitul)pagubitii ?! S`a mai recuperat ceva ?! Inteleg ca sunt destui deacu` care vor sa`l "pasca" :))

Daca am sa reprosez vreodata cuiva ceva legat de forumul asta n`am sa ezit sa`l critic pe CB sau oricine ar fi avut autoritatea numirii in functie a lui Eugen Niculescu alias saphire ca moderator aici. Ma simt oarecum vinovat si eu de nefericirea celor pagubiti sau prejudiciati in vre`un fel prin atitudinea, comportamentul acestui user cu statut vechi de pacalici notoriu. Teoretic astfel de activitati se incadreaza penal la inselaciune.

Voi avea in ziele ce urmeaza o discutie ( sper) cu CB in vederea gasiri unei metode prin care anumite vanzari sa fie controlate. De asemnea ma gandesc la metode prin care vaznatorii sa fie obligati sa`si expuna intr`un fel sau altul datele de contact macar pentru moderatori ( fotocopii CI)
Vedem ...
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

vaznatorii sa fie obligati sa`si expuna intr`un fel sau altul datele de contact macar pentru moderatori ( fotocopii CI)
Vedem ...
Nu cred ca poti pretinde asa ceva, datele cu caracter personal nu pot fi accesate de oricine.
Scrie răspuns