Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Precizari:
1) Situatia a fost rezolvata amiabil (oarecum) in decembrie.
2) Am adus si in martie lamuriri, inclusiv intelegerea din decembrie.
3) Vom merge luni sau marti pentru lamuriri suplimentare.
1) Situatia a fost rezolvata amiabil (oarecum) in decembrie.
2) Am adus si in martie lamuriri, inclusiv intelegerea din decembrie.
3) Vom merge luni sau marti pentru lamuriri suplimentare.
Multumesc colegului andreylungu pentru un Juvenia superb. Disponibilitate, promptitudine, corectitudine, colegialitate. Recomand cu toata increderea.
- andreylungu
Ms si eu, Ovidiu. Sa te bucuri de el !
Situatia a fost lamurita azi dimineata la Politie.
Drept urmare astept scuzele de rigoare (as prefera ca injuriile respective sa fie de asemenea, sterse).
Drept urmare astept scuzele de rigoare (as prefera ca injuriile respective sa fie de asemenea, sterse).
Au prins hotul ?!ceva amanunte ne dai si noua ? ! 
Din pacate nu, evident din lipsa de probe. Am declarat fix ce am expus si in posturile precedente.
In rest, am purtat o conversatie foarte interesanta cu dl politist, un om foarte amabil si riguros, pe care nu doresc sa o public fara acordul dansului.
In concluzie dl politist ne-a lasat o impresie foarte buna iar cazul a fost lamurit.
In rest, am purtat o conversatie foarte interesanta cu dl politist, un om foarte amabil si riguros, pe care nu doresc sa o public fara acordul dansului.
In concluzie dl politist ne-a lasat o impresie foarte buna iar cazul a fost lamurit.
Din punctul cui de vedere? Sau cum pot sti eu ca a fost lamurit cazul?
Eu nu am primit nicio hartie acasa....
Sa speram ca vei primi si o hartie la mana.Probabil dureaza din cauza birocratiei.Sa-i acordam o sansa si lui kazzaciov,crezandu-l in acest moment pe cuvantul sau de onoare.Cand bem berea,Bogdan?
Vei primi ,dar dureaza ; poate chiar doua luni.zaytsuca scrie:Din punctul cui de vedere? Sau cum pot sti eu ca a fost lamurit cazul?
Nu politia iti trimite ci parchetul si va scrie cam asa
..." dispune neinceperea urmaririi penale ..." etc.
Motivarea va fi ori : " fapta nu exista" (dupa parerea mea ceea mai corecta motivare), ori pe " fapta nu intruneste elementele constitutive ale infractiunii de..."- nu intru in detalii.
-
mihai_m
Foarte multumit de intelegerea avuta cu Alllexandru, il recomand pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada in cazul ceasului luat de la el.
Recomand pe dl. George (utilizatorul georgewatches) pentru promptitudine, comunicare excelenta si produse de calitate.
Multumesc domnului saphire pt. intelgere!
Multumesc domnului saphire pt. intelgere!
multumesc d-lui Andrei(user Verzone)
-
alllexandru
Multumesc, reciproca este valabila si a fost o placere.mihai_m scrie:Foarte multumit de intelegerea avuta cu Alllexandru, il recomand pentru seriozitatea si promptitudinea de care a dat dovada in cazul ceasului luat de la el.
Sunt convins ca a ajuns pe mana buna
Sa te bucuri de el.
- andreylungu
Il recomand si eu pe Blackdial si ii multumesc pentru superbul Zenith ! 
Multumesc colegului yonutz25 pentru cumpararea ceasului Citizen Eco-Drive Promaster JZ1010-07E de la mine.
Tranzactie efectuata cu succes si cumparator de buna credinta. Recomand!
Tranzactie efectuata cu succes si cumparator de buna credinta. Recomand!