Ce purtati astazi ?
- controller
Re: Ce purtati astazi ?
Un week-end liniștit vă doresc..

If time is money, I'll spend my money on time.
-
valentin1234
Nu-mi dau seama cu ce deranjeaza Emil asa de tareBaroc scrie:Suntem oameni civilizati , nu aruncam cu pietre sau cu ghete , dar dovediti o crasa lipsa de masura si de bun-simt .
De aici si pana la nesimtire....ar trebui sa fie o cale foarte....foarte lunga....
Altii....care doar vand si cumpara pe aici si folosesc "Ce purtati astazi?" ca sa-si faca reclama....fara numar.....vad ca nu
irita asa tare.....despre cestialalti....care posteaza mai multe ceasuri pe mese, scaune, obiecte de arta....nici nu mai pomenesc
ca sa nu se simta....hartuiti....neapreciati....lipsiti de afectiune (in copilarie)
A la rigueur:

Un wkd placut si de la mine
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Lucian,
Multumesc ca ai incetat sa mai zgandaresti spiritele.A fost suficient.
Cat pentru ceilalti,incercati sa redimensionati pozele ,pentru a se incadra in pagina.
Multumesc ca ai incetat sa mai zgandaresti spiritele.A fost suficient.
Cat pentru ceilalti,incercati sa redimensionati pozele ,pentru a se incadra in pagina.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Mai dati-le-ncolo de frustrari...eu nu m-am suparat, am vrut doar sa punctez ca un cesuleț obisnuit poate fi purtat cu mandrie in mai multe ipostaze fara a sparge banca...in ce priveste dimensiunea, TinyPic atata stie sa faca, mai mici doar daca aveti voi vreo sugestie. Multumesc pentru intelegere.
Deci se poate...un mic ajutor pentru cei care au nevoie: in aplicatia TinyPic la meniul”Resize” selectati “Message Board (640x480)” si poza va aparea la o marime nederanjanta pentru ceilalti, ca mai sus...
Weekend placut tuturor!

Doamne cum arata , Jacq,sa-l porti cu placere!
@ Seba Multumesc mult.seba scrie:Doamne cum arata , Jacq,sa-l porti cu placere!