Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
timetwister

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de timetwister »

Marian Vintage scrie:Sigma sau mai bine spus ,,APRIOR" apare in anul 1973 in Elvetia, Association Pour la Promotion Industrielle De L'or,o societate ce promova produsele aurifere,propune o asociere catre Patek,Vacheron,Rolex,care accepta,si pe o perioada foarte scurta,daca nu gresesc,2 sau 3 ani,in colaboarare cu producatorii de cadrane Beyrler,Singer,Stern,produc asa numitele cadrane Sigma ce vin marcate cu litera greaca.
Fiind o perioada scurta de productie,sunt rare,si evident mult mai valoroase.
Au realizat si case pentru ceasuri si bratari care aveau acest marcaj in loc de standardul logo 750, sau 18k.
Nu e Patek, Vacheron sau Rolex, nu e nici cadran facut de Beyeler, Singer sau Stern, si nici nu e in aur de 18K.

Imagine

Imagine
timetwister

Mesaj de timetwister »

Marian Vintage scrie:Sigma sau mai bine spus ,,APRIOR" apare in anul 1973 in Elvetia, Association Pour la Promotion Industrielle De L'or,o societate ce promova produsele aurifere,propune o asociere catre Patek,Vacheron,Rolex,care accepta,si pe o perioada foarte scurta,daca nu gresesc,2 sau 3 ani,in colaboarare cu producatorii de cadrane Beyrler,Singer,Stern,produc asa numitele cadrane Sigma ce vin marcate cu litera greaca.
Fiind o perioada scurta de productie,sunt rare,si evident mult mai valoroase.
Au realizat si case pentru ceasuri si bratari care aveau acest marcaj in loc de standardul logo 750, sau 18k.
Nu e Patek, Vacheron sau Rolex, nu e nici cadran facut de Beyeler, Singer sau Stern, si nici nu e in aur de 18K.

Imagine

Imagine

Simbolul denota intr-adevar ceva, insa nu toti producatorii l-au folosit. Ati fi putut verifica mai bine informatia. De exemplu Omega a folosit litera O (or), iar alti producatori s-au multumit doar sa le pansoneze pe revers.
Blowup

Mesaj de Blowup »

Eu am Omega De Ville cu marcajul OM (Or Massif) "OM SWISS OM"
Tokoloshe ... snobletea obliga.
grig

Mesaj de grig »

cryo scrie:Pot face o sugestie adminilor / moderatorilor?

Hai sa lasam acest thread doar cu ce ii spune numele: o imagine a ceasului pe care il purtam in ziua respectiva! Pentru comentarii / discutii in contradictoriu / masurari de e-penis putem face un thread separat, unde sa fie mutate si ultimele pagini care, desi pline de informatii interesante, nu au treaba cu subiectul.

Suntem la sectiunea cu poze, deci sa curga poze, nu vorbe :)
Am incercat eu asa ceva cu ceasul despre care am afirmat ca are cadranul refacut, tocmai ca sa nu poluez discutiile aici, insa am fost acuzat ca am o atitudine rautacioasa si topicul a fost inchis.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 32&t=34084

Se pare ca discutiile cu argumente nu isi au locul pe acest forum, doar aprecierile laudative si atacurile la persoana.
Pacat.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
dandsoo
Membru Special

Mesaj de dandsoo »

Imagine
Imagine Imagine
Imagine
mnm

Mesaj de mnm »

Imagine
Azi pe balcon acasa... la vanatoare de pokemoni.
Homo suus fortuna faber est.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

grig scrie:
cryo scrie:Pot face o sugestie adminilor / moderatorilor?

Hai sa lasam acest thread doar cu ce ii spune numele: o imagine a ceasului pe care il purtam in ziua respectiva! Pentru comentarii / discutii in contradictoriu / masurari de e-penis putem face un thread separat, unde sa fie mutate si ultimele pagini care, desi pline de informatii interesante, nu au treaba cu subiectul.

Suntem la sectiunea cu poze, deci sa curga poze, nu vorbe :)
Am incercat eu asa ceva cu ceasul despre care am afirmat ca are cadranul refacut, tocmai ca sa nu poluez discutiile aici, insa am fost acuzat ca am o atitudine rautacioasa si topicul a fost inchis.
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 32&t=34084

Se pare ca discutiile cu argumente nu isi au locul pe acest forum, doar aprecierile laudative si atacurile la persoana.
Pacat.
Nu Grig,tu ai incercat altceva,si stii asta prea bine.Nu incerca sa ne insulti inteligenta-tuturor- facand pe bunul samaritean.
Si acum hai sa dam curs sugestiei lui Cryo.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
grig

Mesaj de grig »

Nu, Claudiu, nu am incercat nimic altceva decat sa dau curs sugestiei unui coleg ca sa mutam topicul acelei dispute in alt spatiu.
Poate daca revezi timpii deschiderii topicului te lamuresti.
Nu am nimic de impartit cu domnul respectiv, nu il cunosc, am deschis doar o discutie legata de cadranele ceasului PP al dumnealui, pe care apoi am mutat-o.
Gata.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

dandsoo scrie:Imagine
Felicitari. Aici un topic despre acelasi Enicar:
https://uhrforum.de/healthways-100-fath ... -a-t270041
dandsoo
Membru Special

Mesaj de dandsoo »

Multumesc
Un diver 100% care candva a iesit in teste deasupra Submariner si egal cu FiftyFathoms: https://omegaforums.net/threads/rolex-s ... -600.5906/

Ce e interesant e ca inca mai lumineaza....
Eu l-am luat gandindu-ma la cu totul altceva

Imagine

Pentru maine

Imagine

Work in progress
Imagine
Imagine Imagine
Imagine
grig

Mesaj de grig »

Claudiu scrie: Nu Grig,tu ai incercat altceva,si stii asta prea bine.Nu incerca sa ne insulti inteligenta-tuturor- facand pe bunul samaritean.
Claudiu, asta a fost bine pe post de "bun samaritean"? :-)
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =1&t=10213
cryo

Mesaj de cryo »

Navitimers: cheering people up on rainy mornings since 1952.

Imagine
Thot

Mesaj de Thot »

Imagine

Foto: X2Soul
tgd

Mesaj de tgd »

Imagine
Incognito82