Acesta are cadranul "ristampat" ?Marian Vintage scrie:
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Tokoloshe ... snobletea obliga.
-
Marian Vintage
Te apasa Blowup,nu-i asa?
Am vazut ca te roade,nu mai esti number 1 .....
Incearca sa dormi linistit.
Gandurile negre sunt daunatoare.
Am vazut ca te roade,nu mai esti number 1 .....
Incearca sa dormi linistit.
Gandurile negre sunt daunatoare.
-
Marian Vintage
Da,posibil sa fie ristampat,sau rescris,sau cum vrei tu,dar ce conteaza?
Tu il ai?????
Tu il ai?????
-
freeforsound
La ce lupte se duc aici ... indraznesc si eu,

“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki
Nu il am si nu l-as vrea asa cum este. Cu exceptia Omega Museum Cosmic nu as vrea nimic din ce ai prezentat pana acum, starea lor nu atinge nivelul dorit de mine si multe sunt "alterate nefericit" . Cosmic este deosebit, felicitari. Imi place si Longines Admiral ( am si eu unul), felicitari si pentru acesta.Marian Vintage scrie:Da,posibil sa fie ristampat,sau rescris,sau cum vrei tu,dar ce conteaza?
Tu il ai?????
Marian, nu imi doresc sa fiu "primul", nu am fost niciodata ( nici macar la scoala, sport ... nici macar in patul sotiei
). Am o problema cu unii care sustin ca "... si minciuna -i vorba". Imi place si Omega Seamaster 300, acum l-am vazut, scuze pentru scapare. Daca se poate, te rog sa postezi imagini mai clare si din mai multe unghiuri, mecanism etc. . Ce mecanism are Admiral ? 505 ? Pot sa il vad ? Multumesc
-
Marian Vintage
Iti multumesc pt aprecieri!
Stii cum este treaba,in viata trebuie sa ne multumim cu ce putem.
Am apreciat fiecare piesa a ta,ai ceasuri frumoase,tu mergi pe modern,eu sunt mai old school.
Am sa mai postez inca o foto a unuia din ,,ristampele" mele.
Stii cum este treaba,in viata trebuie sa ne multumim cu ce putem.
Am apreciat fiecare piesa a ta,ai ceasuri frumoase,tu mergi pe modern,eu sunt mai old school.
Am sa mai postez inca o foto a unuia din ,,ristampele" mele.
-
Marian Vintage
Al tau am vazut ca avea Sigma dial.
Foarte frumos!
Foarte frumos!
Ai dreptate, "vintage" nu imi place, consider ceasurile vechi depasite si prea mici, unele sunt prea "feminine"... . Cred ca vremea lor a trecut, sunt ok-ish pentru muzeu ori colectionari si respect alegerea celor din urma. Vad multa pasiune la tine si sunt sigur ca esti un om cu bani multi. Recunosc, te invidiez putin.
Ultima oară modificat 09 Aug 2016, 21:55 de către Blowup, modificat 1 dată în total.
-
Marian Vintage
Vezi langa scrisul swiss jos in stanga si dreapta ai doua semnece semnifica litera greceasca Sigma.Blowup scrie:
Dupa 1970 marile case producatoare de ceasuri marcau cadranele care aveau indici in aur(in cazul tau aur roz),cu aceasta litera sigma.(Patek,Vacheron,Rolex).
Sunt cadrane mai rare,care dau o valoare net superioara unui ceas .
Multumesc. Eu am citit ca simbolul sigma " σ SWISS σ" este marcajul pentru cadrane din aur solid si indici din acelasi metal ori doar cadranul ori doar markerii (Association pour la Promotion Industrielle de l'Or ), marcaj utilizat dupa 1973 .
-
Marian Vintage
Sigma sau mai bine spus ,,APRIOR" apare in anul 1973 in Elvetia, Association Pour la Promotion Industrielle De L'or,o societate ce promova produsele aurifere,propune o asociere catre Patek,Vacheron,Rolex,care accepta,si pe o perioada foarte scurta,daca nu gresesc,2 sau 3 ani,in colaboarare cu producatorii de cadrane Beyrler,Singer,Stern,produc asa numitele cadrane Sigma ce vin marcate cu litera greaca.
Fiind o perioada scurta de productie,sunt rare,si evident mult mai valoroase.
Au realizat si case pentru ceasuri si bratari care aveau acest marcaj in loc de standardul logo 750, sau 18k.
Dar acestea sunt foarte rare.
Daca o sa gasesc o sa postez publicitate din anii 70 cu asa ceva.
Marian.
Fiind o perioada scurta de productie,sunt rare,si evident mult mai valoroase.
Au realizat si case pentru ceasuri si bratari care aveau acest marcaj in loc de standardul logo 750, sau 18k.
Dar acestea sunt foarte rare.
Daca o sa gasesc o sa postez publicitate din anii 70 cu asa ceva.
Marian.
-
Marian Vintage
Da in anumite cazuri,si cadranul era realizat din aur,dar simbolul era pe spatele cadranului.
La al tau ar trebuii sa i-l dai jos,pentru a controla,dar eu nu a-si face-o doar pentru asta.
Cred oricum ca si cadranul este Sigma.!
La al tau ar trebuii sa i-l dai jos,pentru a controla,dar eu nu a-si face-o doar pentru asta.
Cred oricum ca si cadranul este Sigma.!