Ceasuri de-ale mele

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
xxxbanxxx

Re: Ceasuri de-ale mele

Mesaj de xxxbanxxx »

Mersi Alex10.

Am atins luna :wink:

Imagine
adl

Mesaj de adl »

Putini au ocazia asta, felicitari Bogdan!
Foarte interesanta povestea acestor ceasuri:
http://incomemagazine.ro/articles/romai ... pe-titanic

"O alta colectie celebra este Moon Dust - DNA sau ADN - Praf de luna. Aceasta cuprinde opt modele, fabricate fiecare in cate 1.969 de bucati - conform cu data aselenizarii. Fiecare ceas are aplicat pe cadran un strat mineral, care contine praf selenar. Carcasa este facuta dintr-un aliaj de otel care cuprinde si material de pe racheta Apollo XI, iar cureaua este cusuta partial cu o fibra dintr-un costum utilizat pe Statia Spatiala Internationala. "
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Rasfoiam un forum de-afara si am gasit un topic pentru pasionatii de ceasuri, mi-am adus aminte ca si Bogdan avea un topic personal unde punea poze cu achizitiile sale, am intrat pe forum, am cautat si am dat de asta. M-a cuprins o stare...!
Parca as fi pe holurile unui muzeu de arta unde toate tablourile au fost stranse, ramanand in urma lor doar nuantele mai inchise de pe pereti. Si cand ma gandesc ca, in urma cu ceva timp, fiind pe un forum strain despre ceasuri, am pus mai multe poze de aici, inclusiv link-ul catre acest topic - pentru a le arata ca si la noi sunt colectionari de valoare!
Unde poate sa duca orgoliul si vesnicele intepaturi, neintelegeri!
Parca ma aflu intr-o padure pe care o stiam plina de verdeata si frumuseti, iar acum vad toti copacii taiati, ramanand ca amintire doar niste patrate cu "tinypic". Mare pacat, dar si mai mare stupizenie!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
alexceas

Mesaj de alexceas »

se pare ca nu au ramas doar "nuantele mai inchise de pe pereti" ...a se vedea pagina 14 si pagina 15! :D

Admin: Imaginile obscene aparute de pe tinypic au fost inlaturate.
"Nu cred in nimic, dar iau in considerare totul."
Imagine- - - - - -Imagine
Scrie răspuns