Ceasuri de-ale mele

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
xxxbanxxx

Re: Ceasuri de-ale mele

Mesaj de xxxbanxxx »

Multumesc,

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Mai baiete, tu n-ai (si) alta treaba?
Esti in cardasie cu astia de vand medicamente de inima rea? :twisted:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Si inca nu e totul.... :lol:
Pentru inima o fi pastile, pentru boala cu ceasurile insa... :cry:
ate14

Mesaj de ate14 »

Absolut superbe!
Zenith si JLC m-au facut sa stau vreo 5 minute pe topicul tau :) .
Sa te bucuri de ele!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Asa putin, doar 5 minute? :lol:
ate14

Mesaj de ate14 »

5 minute la 2 poze nu-i putin, mai ales cand incepi sa simti dureri in piept :lol:
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Poate ca au fost 5 minute ... cu repetitie? :roll: :lol:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Mai vedem si noi ceva ceasuri pe aici? :mrgreen:
Astia is ca politistii, umbla doar cate 2:)))

Imagine

IWC e frumos tare si are un mecanism pe masura de frumos

Imagine

Imagine

Imagine

Si inca unu ca sa fie impar :shock:

Imagine

Am uitat, nu cred in superstitii

Imagine
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Prietene, esti incurabil si vrei sa ne omori pe toti ! :shock: :shock:

Superbe piese! O maxima delectare sa vad asa poze !

Felicitari Bogdan !
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Razvee

Mesaj de Razvee »

Până nu vedem şi-un Lange, tot degeaba. :))

Felicitări Bogdan, poate deschizi un topic separat numai cu mecanismele frumuseţilor astea de pe-aici.
Raul Bordas

Mesaj de Raul Bordas »

Multumim Bogdane pentru poze. Absolut superbe sunt aceste ceasuri. Inteleg de ce-i apuca pe colegi palpitatiile, bine ca am card la farmacia de langa mine :)
Multa sanatate si la cat mai multe astfel de ceasuri!
Inainte de a fi intelept si batran trebuie sa fii tanar si naiv
Nu aduce anul ce aduce clipa
Lucrurile bune se intampla celor ce au rabdare
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Razvee scrie:Până nu vedem şi-un Lange, tot degeaba. :))

Felicitări Bogdan, poate deschizi un topic separat numai cu mecanismele frumuseţilor astea de pe-aici.

A fost si un Lange, cred ca nu l-ai sesizat tu :mrgreen:
Cat despre topic cu mecanisme....nu stiu cat se merita, in loc de egalitate primesc zile de suspendare de pe forum, in loc de zambete primesc injuraturi, jigniri si amenintari pe PM sau chiar pe forum.
Ce pun aici e mica parte, ce apuc sa mai fac poze in putinul timp liber care il am, insa o sa se rareasca si mai mult postarile mele. Sa se bucure altii ca nu mai au motiv sa scrasneasca din dinti de ciuda. :!:

In sfarsit am si un ceas ce poarta numele celui care e vinovat de designul care mie imi place cel mai mult: Gerald Genta. As fi vrut sa fie unul cu acelasi design care l-a consacrat, insa din cate stiu eu nu este un asemenea ceas.

Imagine

Lipseste patek si hublot. Mai sunt si alte firme care au folosit acest design, bulova, etc

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
poze de pe timezone si watchfinder.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

xxxbanxxx scrie:...
Cat despre topic cu mecanisme....nu stiu cat se merita, in loc de egalitate primesc zile de suspendare de pe forum, in loc de zambete primesc injuraturi, jigniri si amenintari pe PM sau chiar pe forum.
Ce pun aici e mica parte, ce apuc sa mai fac poze in putinul timp liber care il am, insa o sa se rareasca si mai mult postarile mele. Sa se bucure altii ca nu mai au motiv sa scrasneasca din dinti de ciuda. :!: ...
1. Se merita! ti-au trecut prin mana ceasuri exceptionale si chiar daca au fost tranzitorii, tot exceptionale raman.
Faptul ca le pozezi aici are dublu folos: pentru tine, aratand ce ai (avut) in posesie, plasandu-te intr-o liga profesionista. Pentru mine (si altii), vad "ce n-a vazut Parisul", iar asta ma incanta si implicit, te incanta si pe tine incantarea mea (si a altora) - chiar daca nu ai vrea (sau nu ai puterea) sa o recunosti.
2. Zilele de suspendare nu le-ai primit vreodata pentru ceasurile (superbe) prezentate, ci pentru atitudinea ta, asa cum si altii (inclusiv eu) tot pentru atitudine au primit. Si crede-ma ca in comparatie cu alte forumuri, aici e "life". Si asta banui ca o stii si tu.
3. Daca iti vei rari postarile sa stii ca nu o sa cada cerul. Nici eu nu mai postez si sa stii ca nu mi-a trimis nimeni mesaje de "rechemare". Stiu ca nu ne putem compara (nu ne-am fi putut compara nici cand aveai Seiko 5, darmite acum, la ceasurile care le ai), insa au fost si alti colegi foarte apreciati care nu au mai postat si viata a mers tot asa. Stii cum se spune: "sunt pline cimitirele de oameni de ne-inlocuit...".
4. Cine ar scrasni din dinti de ciuda? cine ti-ar trimite mesaje cu jigniri? si, ce fel de jigniri? Ce coleg de-aici ar putea sa jigneasca pe altul, doar daca si-ar exprima in mod civilizat parerea? Eu nu as mai face-o... Tu ai face-o? Nu, cred ca nici tu nu ai face asta, pentru ca stii cum se spune: "Noblesse oblige..."

Sindromul L.M. - iti aduci aminte? un coleg extraordinar, documentat cum foarte putini erau la acea vreme (nici acum nu sunt multi la nivelul pasiunii sale), nu exagerez daca spun ca era "o carte mare, o nuca tare". Din pacate, foarte orgolios si cu un ego mare...

Ai ceasuri de exceptie, imi face o mare placere sa le vad. Dar pot amuti de admiratie si in fata unei foto cu un Mako (si asta pentru ca din asta am: atata stiu - atata zic).
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
alex10

Mesaj de alex10 »

xxxbanxxx scrie:Mai vedem si noi ceva ceasuri pe aici? :mrgreen:
Astia is ca politistii, umbla doar cate 2:)))

Imagine

IWC e frumos tare si are un mecanism pe masura de frumos

Imagine

Imagine

Imagine

Si inca unu ca sa fie impar :shock:

Imagine

Am uitat, nu cred in superstitii

Imagine
Superbe !
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Catalin, fără supărare dar vorbești fără sa știi. Impala m a jignit clar pe față și eu deși nu am zici măcar un cuvânt care sa îl jignească am fost suspendat. Și da, am ceasuri de excepție și Da pot sa am atitudine de superioritate față de cei care deși sunt la piciorul broaștei se cred buricul pământului si au la randul lor aceasta atitudine.
Tu crezi ca eu nu aș putea să dispar? Crezi ca stau și scriu aici pentru că am vrun câștig? Nu am niciunul în afară de mesajele de la unii colegi (și sunt destui care mie îmi dau mesaje și îmi mă întreabă ce ceasuri mai am). Pot sa am atitudine de superioritate pentru ca am putut ajuta colegi sa își vadă visul sau chiar visele împlinite si ma mandresc cu asta.

Și iți mai spun ceva, când o sa fii amenințat și cu bătaia și cu procuratura și când o sa fii făcut în tot felul pe mp sau chiar pe forum atunci o sa văd câtă tragere de inimă o sa mai ai sa scrii si sa mai dai sfaturi. Zici ca nimeni nu e de neinlocuit și ca forumul e la fel cum era înainte sa plece unii colegi. Da mi voie sa te contrazic, nimic nu mai e la fel aici. Zi și mie ce poate afla aici un pasionat de Lange, breguet, Audemars, jlc etc? Cine din voi poate da sfaturi despre achiziția unui asemenea ceas, cati au avut jaquet droz, Lange, Rolex, etc in mana si a-ti putut sa il studiati indeajuns?
Zi și tu când a fost ultima data când a pus cineva în afară de mine poze cu un ceas scump deținut de el? Mai ții minte?
Și dacă firmele din top lipsesc atunci și oamenii care le cumpără și sunt pasionați de ele lipsesc.
Îți spun eu ca fără oameni de valoare nu se poate evolua.
Eu ori pun poze aici ori nu pun e tot una, ceasuri tot am și tot o sa am dacă da Domnul, ei nu o sa fiu afectat sub nici forma dar voi o sa vedeți poze la asemenea ceasuri doar cu explicații în engleza.
De ce sa stau cu teamă că mă amenință unu cu procuratura? De ce sa ii permit unui mediocru sa mă jignească?
Tu ești ca salcia în vânt, te dai după Cum bate vântul. Ei nu is așa, indiferent de consecințe spun ceea ce eu cred ca e drept.
Toate au o limită totuși și uneori te saturi de oameni de nimic...
Scrie răspuns