xxxbanxxx scrie:...
Cat despre topic cu mecanisme....nu stiu cat se merita, in loc de egalitate primesc zile de suspendare de pe forum, in loc de zambete primesc injuraturi, jigniri si amenintari pe PM sau chiar pe forum.
Ce pun aici e mica parte, ce apuc sa mai fac poze in putinul timp liber care il am, insa o sa se rareasca si mai mult postarile mele. Sa se bucure altii ca nu mai au motiv sa scrasneasca din dinti de ciuda.

...
1. Se merita! ti-au trecut prin mana ceasuri exceptionale si chiar daca au fost tranzitorii, tot exceptionale raman.
Faptul ca le pozezi aici are dublu folos: pentru tine, aratand ce ai (avut) in posesie, plasandu-te intr-o liga profesionista. Pentru mine (si altii), vad "ce n-a vazut Parisul", iar asta ma incanta si implicit, te incanta si pe tine incantarea mea (si a altora) - chiar daca nu ai vrea (sau nu ai puterea) sa o recunosti.
2. Zilele de suspendare nu le-ai primit vreodata pentru ceasurile (superbe) prezentate, ci pentru atitudinea ta, asa cum si altii (inclusiv eu) tot pentru atitudine au primit. Si crede-ma ca in comparatie cu alte forumuri, aici e "life". Si asta banui ca o stii si tu.
3. Daca iti vei rari postarile sa stii ca nu o sa cada cerul. Nici eu nu mai postez si sa stii ca nu mi-a trimis nimeni mesaje de "rechemare". Stiu ca nu ne putem compara (nu ne-am fi putut compara nici cand aveai Seiko 5, darmite acum, la ceasurile care le ai), insa au fost si alti colegi foarte apreciati care nu au mai postat si viata a mers tot asa. Stii cum se spune:
"sunt pline cimitirele de oameni de ne-inlocuit...".
4. Cine ar scrasni din dinti de ciuda? cine ti-ar trimite mesaje cu jigniri? si, ce fel de jigniri?
Ce coleg de-aici ar putea sa jigneasca pe altul, doar daca si-ar exprima in mod civilizat parerea? Eu nu as
mai face-o...
Tu ai face-o? Nu, cred ca nici tu nu ai face asta, pentru ca stii cum se spune:
"Noblesse oblige..."
Sindromul L.M. - iti aduci aminte? un coleg extraordinar, documentat cum foarte putini erau la acea vreme (nici acum nu sunt multi la nivelul pasiunii sale), nu exagerez daca spun ca era "o carte mare, o nuca tare". Din pacate, foarte orgolios si cu un ego mare...
Ai ceasuri de exceptie, imi face o mare placere sa le vad. Dar pot amuti de admiratie si in fata unei foto cu un Mako (si asta pentru ca din asta am: atata stiu - atata zic).