Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
tux

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de tux »

Imagine
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Amfibia in carcasa Ministry, cu mecanism 2415 (fara data) si cu cadran simplu, dupa indicatori as zice si ca este un SE!!!!
Cunoscatorul se cunoaste!
Sa il purtati cu placere!
heimdalg

Mesaj de heimdalg »

Si pentru ca asa cum se spune printre pasionati, o Amfibia nu este niciodata de ajuns.
Pun si eu o poza mai veche cu Amfibia care de ani buni este ceasul meu de zi cu zi.
Il pot descrie ca fiind comod de purtat, precis si nepretentios.
In fundal Columna Traiana.
Imagine
seba

Mesaj de seba »

tux frumos Vostok Amfibia,aduce cu modelul,,1967,,(care a fost vandut la un pret cam,,piperat).
nihilx

Mesaj de nihilx »

Imagine

Ieri am purtat Reverso-ul, cu bratara atasata aiurea (cred si sper, nu as zice ca astia de la JLC sunt tampiti sa puna zalele terminale in pozitia aia). Daca ma poate indruma cineva cum Doamne-iarta-ma sa o prind calumea, as aprecia foarte mult (am intrebat si pe WUS). Nu gasesc o singura poza care sa ma dumireasca.

Fiecare jumatate are patru "zale" terminale, in fapt niste mici bumbi care scapa dintre degete si par a avea un soi de "cătare" care bineinteles ca refuza sa fie aliniata cum trebuie cu urmatorul rand. Pana la urma am renuntat si am montat-o asa, sa vad cum arata.

Imagine
Workman

Mesaj de Workman »

Chiar daca l-am purtat ieri si avea data de alaltaieri... :mrgreen:
Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Mircea

Mesaj de Mircea »

Imagine

Si la apa
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Nascuti in acelasi an...
Imagine
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
PricoMigdala

Mesaj de PricoMigdala »

nihilx scrie:
Ieri am purtat Reverso-ul, cu bratara atasata aiurea (cred si sper, nu as zice ca astia de la JLC sunt tampiti sa puna zalele terminale in pozitia aia). Daca ma poate indruma cineva cum Doamne-iarta-ma sa o prind calumea, as aprecia foarte mult (am intrebat si pe WUS). Nu gasesc o singura poza care sa ma dumireasca.

Fiecare jumatate are patru "zale" terminale, in fapt niste mici bumbi care scapa dintre degete si par a avea un soi de "cătare" care bineinteles ca refuza sa fie aliniata cum trebuie cu urmatorul rand. Pana la urma am renuntat si am montat-o asa, sa vad cum arata.
Mie imi pare ca acei "bumbi" nu numai ca sunt rotiti(ceea ce stiti deja) ci sunt pusi si invers. Adica , uitandu-ma la partea de jos a bratarii (ora 6), pare ca bumbul din stanga trebuie in dreapta, respectiv dreapta in stanga.
nihilx

Mesaj de nihilx »

Salut, si multumesc!

Pozitia lateralelor era extrem de ciudata, sau asa mi s-a parut (nu vedeam cum se "aseaza" pe carcasa). Dar odata ce am vazut o poza cu configuratia corecta, am incercat si solutia care la prima vedere parea cea mai putin corecta.

A functionat ;)
WarlocK

Mesaj de WarlocK »

Imagine
PricoMigdala

Mesaj de PricoMigdala »

Nihilix - Ma bucur ca s-a rezolvat. Ceasul este deosebit!

Ceva e dubios la Sea Dweller-ul ala...
Mircea

Mesaj de Mircea »

S-urile si E-urile il dau de gol! Sunt diferite fata de original, indraznesc sa-mi dau cu parerea!
WarlocK

Mesaj de WarlocK »

Acest ceas a fost cel mai bun prieten al meu timp de 2 sapt. la inceputul lunii mai . Din pacate nu este al meu , mi-a fost incredintat , pentru pastrare , de un amic din Germania care a avut o incursiune in Romania si nu a vrut sa il poarte dupa el ( motive de siguranta ).
Ceasul este original. A dat in jur de 11000 $ pe el .
Stiu ca sunt la inceput ( inca invat aceasta minunata lume a orologiei ) si nu stiu daca as putea face diferenta dintre o copie foarte bine realizata ( 800 - 1000 $ ) si original dar il cred pe cuvant pe prietenul meu.
Mircea

Mesaj de Mircea »

O fi original. Nu sunt expert insa mie mi se pare ca la cuvantul SYSTEM, s-urile si e-ul sunt un pic diferite fata de ce am mai vazut. Poate e poza distorsionata din cauza unghiului din care a fost facuta.

Daca tie ti-a facut placere sa-l porti asta e cel mai important. E un ceas impunator si f greu!
Scrie răspuns