Cea mai frumoasa fotografie pe care am facut-o... unui ceas.
Re: Cea mai frumoasa fotografie pe care am facut-o... unui c
Super si locatia, si poza (care deja e fotografie), si ceasul! (to stow=a așeza). Iar poza cu el la munte e cam de calendar, zic eu! Felicitari!
-
impala2328
-
valentin1234
Superba cutie si foarte foarte rara! Felicitari Adi 
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Clipper, poate ar trebui sa faci si un mic ghid pentru poze cu telefonul. Eventual telefoane mid-range. 
Sau macar despre cum faceti sa puneti poze aici direct și nu linkuri ca mine 
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Nu pun prea des poze cu telefonul deoarece nu ma incanta rezultatele obtinute. Tot ce pot recomanda e ca fiecare sa incerce sa pozeze in lumina cat mai buna si eventual cu camera "zoom" sau cum s-o mai numi la fiecare producator. Cu camerele standard cu unghi larg de cuprindere apar distorsiuni de perspectiva cand incercam sa umplem cadrul cu un subiect de mici dimensiuni cum este ceasul, ceea ce conduce la proportii ce nu au legatura cu ce vedem cu ochiul liber. Din acest motiv e si greu de judecat dintr-o poza cu telefonul daca un ceas ii vine bine pe mana purtatorului sau nu.
Nu stiu daca e scurt si la obiect cum am enuntat in prima fraza, insa sper ca am putut explica niste concepte care pot fi utile atat pe imgur cat si pe alte situri care folosesc sau genereaza BBcode care poate fi intepretat de catre acest forum.
Am scris recent un ghid in acest sens: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =1&t=36796marius111 scrie:Sau macar despre cum faceti sa puneti poze aici direct și nu linkuri ca mine
Nu stiu daca e scurt si la obiect cum am enuntat in prima fraza, insa sper ca am putut explica niste concepte care pot fi utile atat pe imgur cat si pe alte situri care folosesc sau genereaza BBcode care poate fi intepretat de catre acest forum.
Poza e deja "marca inregistrata Clipper", dar mie imi place FOARTE MULT ceasul!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
-
impala2328
@ Clipper
Super poze ! Jos palaria !
Super poze ! Jos palaria !
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
Tot respectul pentru restul colegilor dar clipper e la alt nivel! 
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
Niste poze superbe! Doua pasiuni frumoase.