Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Foarte interesant gadget-ul. Am vazut si eu unul acum doua sap. la un prieten, el il luase din US.
Niste detalii despre modul de achizitie (US sau Europa, pret cu tot cu transport,...?)
Pe PM, dar poate mai intereseaza si pe altcineva, asa ca poate raspunzi aici.
Multumesc!
Niste detalii despre modul de achizitie (US sau Europa, pret cu tot cu transport,...?)
Multumesc!
Al meu e comandat din US si adus de un prieten (impreuna cu Astrodea) - insa pe link-ul care l-am pus exista spre sfarsit si niste detalii de pret sau se poate merge direct la http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders ... ronos.html !west scrie:Foarte interesant gadget-ul. Am vazut si eu unul acum doua sap. la un prieten, el il luase din US.
Multumesc!
Ceasul in sine nu are o mare valoare ca ceas de end-user (are doar WR50 si un G-SHOCK este sensibil mai solid) - insa e foarte interesant ca 'platforma de dezvoltare'. El este usor 'subventionat' de Texas Instruments - si acum un an cand am auzit eu prima oara de el se astepta spre 5-6 luni de cand il comandai, eu l-am comandat prin Iulie spre sfarsit si a ajuns la amicul meu in Octombrie si la mine in Noiembrie
La modelele pe frecventa de US (915 MHz) se gaseste usor si 'banda' care se pune pe piept spre a-l face heart-rate monitor - 'platforma de dezvoltare' este orientata si la asta si la comunicarea wireless cu calculatorul. (al meu insa este modelul de 433 MHz care este international).
Da, si eu ma refeream nu neaparat la ceas in sine, ci la faptul ca poti sa scrii o gramada de programele pentru el, plus atasat heart-rate, pedometru, etc ...
WR50 nu stiu cat e de real
am inteles ca trebuie sa ii dai jos suruburile din spate sa conectezi programatorul.
WR50 nu stiu cat e de real
Exista G-SHOCK-uri cu WR200 cu suruburi - problema e cum le strangi si ce garnituri aiwest scrie:Da, si eu ma refeream nu neaparat la ceas in sine, ci la faptul ca poti sa scrii o gramada de programele pentru el, plus atasat heart-rate, pedometru, etc ...
WR50 nu stiu cat e de realam inteles ca trebuie sa ii dai jos suruburile din spate sa conectezi programatorul.
Initial conectarea se putea face doar 'fizic' - scotand modulul din interior si cupland-ul la PC - insa versiunile noi de firmware accepta si programare peste wireless (exista un 'radio bootstrap loader' si cate vreme poate fi accesat soft nu e nevoie de demontat ceasul - insa trebuie multa atentie in programasele nou-scrise
Louis Erard, ETA 2824.

- calin gabi
Foarte frumos,sa-l porti cu placere!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- gherghin nicolae
- Moderator
Imi place cadranul,aduce putin cu Omega Ranchero...
Foarte frumoasa poza,cu secundarul in ,,zbor".Felicitari atit pentru ceas cit si pentru poze !!!
Foarte frumoasa poza,cu secundarul in ,,zbor".Felicitari atit pentru ceas cit si pentru poze !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Omega Ranchero...

Exceptie numeralul evident...

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Multumesc mult!gherghin nicolae scrie:Imi place cadranul,aduce putin cu Omega Ranchero...
Intr-adevar "aduce" destul de bine. Mie imi place teribil cum aratagherghin nicolae scrie:Omega Ranchero...
- gherghin nicolae
- Moderator
Foarte frumos,felicitari pentru achizitie...
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Frumos! Sa te bucuri de el pe unde o sa il porti!
Some people call it obsession, i call it passion.
Multumesc, e bun pentru jungla urbana
Eu saptamana trecuta cautam de fapt sa imi cumpar un G-Shock cat mai negru, dar am dat intre timp peste acest T-Touch pentru ca planuiam oricum la un moment dat sa imi iau un analog-digital.
Ceasul e interesant la atingere mai ales, fiind din titaniu e atat de usor incat pare ca este facut din plastic, iar finisarea pe care o da stratul de PVD intareste impresia
Eu saptamana trecuta cautam de fapt sa imi cumpar un G-Shock cat mai negru, dar am dat intre timp peste acest T-Touch pentru ca planuiam oricum la un moment dat sa imi iau un analog-digital.
Ceasul e interesant la atingere mai ales, fiind din titaniu e atat de usor incat pare ca este facut din plastic, iar finisarea pe care o da stratul de PVD intareste impresia