Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
E tare Citizen-ul
, e modelul cu safir?
- satiriadis
E model Signature
. Safirul este tratat antireflex pe ambele fete, daca nu gresesc.
SBLA047
Ma refeream la cel Aviator
- satiriadis
Foarte interesant - presupun ca e vorba de cel radio stil aviator - doua intrebari rapide:mususk266 scrie:cumparat pe 5 noiembrie din genova/italia cu 370 de euro.
nu am ce face cu ceasul in principiu insa pretul o cerea, nu puteam sa las asemenea ceas la un asemenea pret sa ramana in vitrina.
...
- cum se schimba modul - se roteste direct coronita sau trebuie intai facut altceva gen apasat pe ea in interior sau scos o pozitie afara ?
- cum merge receptia ?
-cu cheita inauntru butonul de sus de la ora 2 iti zice daca alarma este on/off, butonul de la ora 4 iti zice ultima operatie de updatare a orei prin radio, daca se tine mai mult timp apasat acest buton ceasul intra in modul de receptie manuala.
-cu cheita scoasa un click, invartindu-se de cheita usor se schimba modul: cronograf apoi se baga cheita la loc si ceasul poate fi folosit in modul cronometru.
-modul '0' la ora 6 toate limbile si data se reteseteaza
-modul alarma, cu cheita scoasa un clic se invarte pana la modul alarma si pentru setarea alarmei tot din cheita se trage pana la al doilea click, la invartirea cheitei mai mult, limbile incep sa se invarta singure si vor fi oprite manual in jurul orei care ie intereseaza apoi incet incet cu cheita se aduce la minutul dorit.
in mare cam asta e.
-cu cheita scoasa un click, invartindu-se de cheita usor se schimba modul: cronograf apoi se baga cheita la loc si ceasul poate fi folosit in modul cronometru.
-modul '0' la ora 6 toate limbile si data se reteseteaza
-modul alarma, cu cheita scoasa un clic se invarte pana la modul alarma si pentru setarea alarmei tot din cheita se trage pana la al doilea click, la invartirea cheitei mai mult, limbile incep sa se invarta singure si vor fi oprite manual in jurul orei care ie intereseaza apoi incet incet cu cheita se aduce la minutul dorit.
in mare cam asta e.
Ceasuri Moderne si Vintage pe YT
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
ultima achizitie, un tissot seastar automatic, calibrul 2571:

Frumos si interesant !
Calibrul este in house Tissot & Omega !
Prin anii 70" au fost firme asociate si au impartit acest calibru 2571 si altele din aceeasi familie ( nu sunt Eta ) !
Data se schimba prin simpla presare a cheitei care este in mod natural departata la 0,5 mm fata de carcasa tocmai pentru a permite aceasta apasare. Cred ca ceasul este de dama.
Calibrul este in house Tissot & Omega !
Prin anii 70" au fost firme asociate si au impartit acest calibru 2571 si altele din aceeasi familie ( nu sunt Eta ) !
Data se schimba prin simpla presare a cheitei care este in mod natural departata la 0,5 mm fata de carcasa tocmai pentru a permite aceasta apasare. Cred ca ceasul este de dama.
Sau bongiorno....
- gherghin nicolae
- Moderator
Nu,nu este de dama.
Dimensiunile sint aici ,
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... issot_2571
Iar cu tot cu carcasa cred ca are peste 32.
Dimensiunile sint aici ,
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... issot_2571
Iar cu tot cu carcasa cred ca are peste 32.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
de dama sau nu, ceasul a fost revendicat de sotia mea si nu am dreptul sa comentez!
credeam ca mecanismul este eta. oare gasesc undeva geam sa il inlocuiesc, pt.ca arata destul de rau (zgariat)?
credeam ca mecanismul este eta. oare gasesc undeva geam sa il inlocuiesc, pt.ca arata destul de rau (zgariat)?
Ebel 1911 Senior, cal. Ebel 331 (baza Girard-Perregaux)
Nu gasesc pe moment niste surubelnite bune nici sa-mi reglez la fix bratara si nici sa o scot ca sa pozez mai bine mecanismul, treaca mearga pozele de mai jos

Nu gasesc pe moment niste surubelnite bune nici sa-mi reglez la fix bratara si nici sa o scot ca sa pozez mai bine mecanismul, treaca mearga pozele de mai jos

Clipper Felicitari, un ceas cu totul deosebit.
Mai multe detalii?
Mai multe detalii?
everything around me, but me, is changing
-
Alexvintage
Sansa de a mai gasi un geam potrivit e derizorie, se poate insa slefui si lustrui cel vechi cu conditia de a nu fi crapat.adl scrie:de dama sau nu, ceasul a fost revendicat de sotia mea si nu am dreptul sa comentez!![]()
Felicitari pentru Ebel !
Adl cred daca e plexic se poate slefui !
Adl cred daca e plexic se poate slefui !
Sau bongiorno....
Deosebit de frumos Ebel.