35 fara cornitatudyniuz scrie:Chiar e foarte reusit. Cat de mare e? 34?
Ultima achizitie
- flexibil29
Re: Ultima achizitie
-
valentin1234
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Omega Seamaster Professional Diver 300m 21030422003001

Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Frumoase divere, sa le purtati cu placere 
Multumim,vedem cum o sa fie dupa''honeymoon''. 
-
valentin1234
Si eu multumesc, voi adauga cateva impresii in curand!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Doxa Sub 300T Sharkhunter. Ani de zile l-am vrut pe cel portocoaliu, dar dupa ce le-am vazut unul langa celalalt, am stiut ca il vreau pe cel negru. Jacques Cousteau il purta pe cel negru

Frumos. Pentru iubitorii de retro 70'
Eu cam regret ca nu am luat un Sub 600t. Mi se pare retro-modern.
Eu cam regret ca nu am luat un Sub 600t. Mi se pare retro-modern.
Sau bongiorno....
Mie mi-a placut mult 600T Pacific, dar pretul mai ridicat fata de restul 600T doar pentru un alt albastru m-a lasat rece. Ei l-au numit limitat, dar cred ca au fost 4-5000 de bucati. Asta e editie limitata a la Seiko.
LONGINES Conquest quartz
Am zis sa ii iau un fratior Conquest-ului automatic pe care deja il am, ca sa nu se plictiseasca mititelul de el.
Asa ca am optat pentru acest quartz de 43mm, pe un fel de albastru-mov la ecran (greu de surprins in poze) si cu un mecanism fain (ETA E64.111 termocompesat, gold plated si cu 8 rubine).
L-am luat pe 43mm diametru, ca sa am 22mm la anse (automaticul de 41mm din coletie are 21mm la telescop si e greu sa ii gasesti curele). Pe site B&B sunt mai multe variante din acest Conquest quartz, insa nu toate au acelasi calibru in ele (nota bene si aviz amatorilor!). Asta luat de mine este editie mai noua asa ca l-am prins cu calibrul E64.111 termocompensat.
O alta mica diferenta fata de automatic este lizibilitatea. Automaticul are cadranul negru si este mai lizibil. Quartzul are un fel de albastru un pic mai sters. Insa exista Conquest de 43mm si pe negru, doar ca are alt calibru in el (respeciv ETA 255.112). Cel de 41mm este termocompensat.
In rest avem la el geam safir tratat AR , WR 300m, cheita infiletata si capac spate la fel.

Am zis sa ii iau un fratior Conquest-ului automatic pe care deja il am, ca sa nu se plictiseasca mititelul de el.
Asa ca am optat pentru acest quartz de 43mm, pe un fel de albastru-mov la ecran (greu de surprins in poze) si cu un mecanism fain (ETA E64.111 termocompesat, gold plated si cu 8 rubine).
L-am luat pe 43mm diametru, ca sa am 22mm la anse (automaticul de 41mm din coletie are 21mm la telescop si e greu sa ii gasesti curele). Pe site B&B sunt mai multe variante din acest Conquest quartz, insa nu toate au acelasi calibru in ele (nota bene si aviz amatorilor!). Asta luat de mine este editie mai noua asa ca l-am prins cu calibrul E64.111 termocompensat.
O alta mica diferenta fata de automatic este lizibilitatea. Automaticul are cadranul negru si este mai lizibil. Quartzul are un fel de albastru un pic mai sters. Insa exista Conquest de 43mm si pe negru, doar ca are alt calibru in el (respeciv ETA 255.112). Cel de 41mm este termocompensat.
In rest avem la el geam safir tratat AR , WR 300m, cheita infiletata si capac spate la fel.

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
-
valentin1234
Deci....avem Doxa Sub....avem Omega....si avem Longines pe pagina asta!
Felicitari tuturor posesorilor! Sa va bucurati de ele/inotati cu ele!
Oh, era sa uit....si o bascacareala haioasa de la Citizen, in loc cu verdeata
! Doamne Ajuta!
Felicitari tuturor posesorilor! Sa va bucurati de ele/inotati cu ele!
Oh, era sa uit....si o bascacareala haioasa de la Citizen, in loc cu verdeata
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Multumim!
Abia astept sa vad daca-i place apa sarata
.
Abia astept sa vad daca-i place apa sarata