Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Frumos ceas dar cureaua imi place si mai mult, banuiesc ca nu este originala ci luata din alta parte. Pare sa fie groasa, solida si de buna calitate, ma insel?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Da, intradevar cureaua am luat-o de aici https://bocane.ro/collections/curele-ceas-barbati
A costat cam jumatate din cat am dat pe ceas dar e de calitate si arata si se simte muult mai bine decat cu cea originala(metalica).
A costat cam jumatate din cat am dat pe ceas dar e de calitate si arata si se simte muult mai bine decat cu cea originala(metalica).
Tocma`ce sosi!(ca sa citez un clasic in viata....dupe la Facai...cred
):

Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Foarte frumos Aikon, e cel de 42mm?
Felicitari. Frumos ML. Sa-l porti cu placere!
In opinia mea, ML este un brand care ofera un nivel de pret excelent pentru nivelul lui de pret. Nivelul de finisaj este peste alte branduri mai scumpe si mai renumite. Nu le nominalizez. Partea mai putin buna e ca lucreaza cu Sellita pe modelele ieftine dar compenseaza cu mecanismele Deosebite din gama scumpa in-house!
In opinia mea, ML este un brand care ofera un nivel de pret excelent pentru nivelul lui de pret. Nivelul de finisaj este peste alte branduri mai scumpe si mai renumite. Nu le nominalizez. Partea mai putin buna e ca lucreaza cu Sellita pe modelele ieftine dar compenseaza cu mecanismele Deosebite din gama scumpa in-house!
Sau bongiorno....
-
valentin1234
Frumos ceas Tibaldi, felicitari si de la mine!!
Poate scrii si cateva cuvinte.....
Poate scrii si cateva cuvinte.....
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Multumesc pt aprecieri.Da e 42mm.Am 19cm si un pic la incheietura si ma-mpac foarte bine cu orice diam pana pe la 44.In plus ale mele tre`sa fie mai mari ca sa pot citi ora fara ochelarii de care am nevoie la citit.
- calin gabi
Felicitari! Foarte frumos modelul.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Multumesc.Mai doua la cald,si gata pe azi

Genta strikes again! Foarte frumos ceas, felicitări pt achiziție.
Multumesc!Si da s-a spus si ca e copie dupa AP Royal Oak.Personal nu ma deranjeaza absolut deloc mai ales in vremurile noastre cand originalitatea e pasare rara.