Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
O scurta vizita azi la reprezentanta Tudor, prima oara pentru mine, inca o experienta placuta:

dule hill height

Am vazut si modelele chrono, dark hands si Ranger, dar nu am mai avut timp sa fac poze, din pacate.
O seara placuta tuturor.

dule hill height

Am vazut si modelele chrono, dark hands si Ranger, dar nu am mai avut timp sa fac poze, din pacate.
O seara placuta tuturor.
Azi la reprezentanta Rolex, cred ca ultima oara, cam dezamagitor, toate ceasurile...minuscule pentru mana mea, incepand cu Explorer, la care, fiind pe lista de asteptare de peste 8 luni, deziluzie totala:

closest diesel station

picture to url

closest diesel station
picture to urlRe: Ce purtati astazi ?
De ce deziluzie?
Ai luat Daytona?
Ai luat Daytona?
Nu, eu am optat pentru Explorer, dar neavand posibilitatea sa-l probez inainte, m-am trezit ca imi e foarte mic pe mana...l-am refuzat. Acel Daytona era al patronului magazinului, doar l-am pozat, e interesant. E al doilea pe care il vad “pe viu”, anul trecut am mai vazut unul la un amic, cred ca e cel mai frumos Rolex:
upload a photo on internet
upload a photo on internetRe: Ce purtati astazi ?
Ti se pare. Nu e mic deloc, din contra, e cum trebuie sa fie. Pe mana ta, ansele se termina unde incepe curbura bratului. Deci, nu e mic.Emil68 scrie:Nu, eu am optat pentru Explorer, dar neavand posibilitatea sa-l probez inainte, m-am trezit ca imi e foarte mic pe mana...l-am refuzat. Acel Daytona era al patronului magazinului, doar l-am pozat, e interesant. E al doilea pe care il vad “pe viu”, anul trecut am mai vazut unul la un amic, cred ca e cel mai frumos Rolex:
]
Oricum, daca vrei mai mare, incearca Explorer 2. Ala e 42mm pe hartie, insa pe mana e ca un ceas de 44mm.
DJ41 e de luat in seama, daca vrei ceva un pic mai mare decat E1.
Daca imi place ceva la Rolex este faptul ca nu s-a aruncat sa faca apometre. Gasesti multe modele la 36-41mm, marimi ideale dupa parerea mea.
Arata chiar bine pe mana, nu vad unde ar fi problema, iar 39mm la asa design cred ca avantajeaza pe multa lume daca e sa luam in calcul statura sau circumferinta incheieturii.
Mie personal nu imi place deoarece mi se pare un ceas anost la aspect.
Mie personal nu imi place deoarece mi se pare un ceas anost la aspect.
Dacă zice că e mic, e mic....bugetul

xxxbanxxx, pentru Daytona bugetul e mic, recunosc cu mana pe inima
Mircea, eu nu m-am dus sa-mi iau un Rolex, ci Explorer (1) si atat. Din mai anul trecut de cand m-am trecut pe lista de asteptare “orbeste” nu au avut nici unul ca sa pot proba. Pozele nu reflecta realitatea, iar bratara era fixa pe mana mea, avand toate zalele, easy-link nu ma ajuta cu nimic. Cadranul e mai mic decat cel de la OP. Explorer 2 black dial, Air King si DJ nu imi plac, sincer. OP black dial ar fi mai ok cat de cat, dar nu aveau pe stoc decat cu cadran alb la 39mm.
Asta e, deocamdata viata merge mai departe, raman cu experienta...
Mircea, eu nu m-am dus sa-mi iau un Rolex, ci Explorer (1) si atat. Din mai anul trecut de cand m-am trecut pe lista de asteptare “orbeste” nu au avut nici unul ca sa pot proba. Pozele nu reflecta realitatea, iar bratara era fixa pe mana mea, avand toate zalele, easy-link nu ma ajuta cu nimic. Cadranul e mai mic decat cel de la OP. Explorer 2 black dial, Air King si DJ nu imi plac, sincer. OP black dial ar fi mai ok cat de cat, dar nu aveau pe stoc decat cu cadran alb la 39mm.
Asta e, deocamdata viata merge mai departe, raman cu experienta...
-
Legionaru'
- controller