Ce purtati astazi ?
- calin gabi
Re: Ce purtati astazi ?
Ce vreti fratilor sa poarte la varsta lor, ceas Atlantic, palarie si pantofi impletiti? Repede se uita tineretea!
O pereche de Gabbana e cat un Hamilton automatic!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
E 750€ o perechecalin gabi scrie:Ce vreti fratilor sa poarte la varsta lor, ceas Atlantic, palarie si pantofi impletiti? Repede se uita tineretea!
Asta nu e ala care punea poze cu Grand Seiko pe care le furase de pe net?
Stiu, stiu, toate sunt furate. Hai sa imi inchideti si contul, pe motivul ca... Aaa ups, nu exista un motiv... Usor cu rautatea asta, ca "ala" e si el om si nu cred ca ne permitem din astea, indiferent de varsta. Eu am vorbit frumos.cataradoi scrie:Asta nu e ala care punea poze cu Grand Seiko pe care le furase de pe net?
Ultima oară modificat 01 Feb 2020, 20:05 de către watchgame, modificat 1 dată în total.
Hai, fa-ne pe plac: pune, te rog, mâine o poza cu ceasul setat la 11:11.
Cam penibil, nu sunt aici sa multumesc pe nimeni. Pentru tine special, iti fac calendar cu el.cataradoi scrie:Hai, fa-ne pe plac: pune, te rog, mâine o poza cu ceasul setat la 11:11.
Ok. Să-l "stăpânești" sănătos!
kcataradoi scrie:Ok. Să-l "stăpânești" sănătos!
Foarte frumos si mai rar vazut! felicitari!mihaieros scrie:
-
Alexvintage
Felicitari, unul din rarele/foarte rarele modele de Rolex care arata decent.
Ce face invidia din om....
uite de aia mai vezi pe forum doar 2 - 3 care mai pun poze cu ceasuri scumpe...Și din aia 2 - 3 unul are poze cu ceasuri "în probă ", din vitrină
Să vă fie rușine pt că din cauza voastră nivelul forumului e acolo unde este... nu-l lăsați să crească!
Să vă fie rușine pt că din cauza voastră nivelul forumului e acolo unde este... nu-l lăsați să crească!