Ca o mica paranteza, o greseala foarte des intalnita la romani este ''se merita'', ''isi merita''. Corect gramatical este ''merita'' Corect e doar atunci cand doua persoane ''se merita unul pe celalalt''.catalin.v scrie:Bravo Emil! Ma asteptam sa porti Dapix-ul, asa cum sper sa vad poze cu Tissot-ul aniversar de la cei care il au. Azi acel Tissot isi merita toti banii!
Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
- flexibil29
Viorele ........, ie forum da cese nu da limbile romanaviorelgn scrie:Ca o mica paranteza, o greseala foarte des intalnita la romani este ''se merita'', ''isi merita''. Corect gramatical este ''merita'' Corect e doar atunci cand doua persoane ''se merita unul pe celalalt''.catalin.v scrie:Bravo Emil! Ma asteptam sa porti Dapix-ul, asa cum sper sa vad poze cu Tissot-ul aniversar de la cei care il au. Azi acel Tissot isi merita toti banii!
“Dedicatie” din partea lui Rubin, m-a rugat sa postez pentru ca nu se poate conecta:
image storage free
image storage freeRe: Ce purtati astazi ?
Stii ceva Viorelgn? Felicitari ca mi-ai scris asta! Ai dreptate si acel ''se merita'' referitor la obiecte este intradevar des intalnit... Ma bucur ca mi-ai atras atentia, ai un plus in ochii meiviorelgn scrie:Ca o mica paranteza, o greseala foarte des intalnita la romani este ''se merita'', ''isi merita''. Corect gramatical este ''merita'' Corect e doar atunci cand doua persoane ''se merita unul pe celalalt''.catalin.v scrie:Bravo Emil! Ma asteptam sa porti Dapix-ul, asa cum sper sa vad poze cu Tissot-ul aniversar de la cei care il au. Azi acel Tissot isi merita toti banii!
Felicitari lui Rubin, lui Emil ca a intermediat mesajul!
PS: ma asteptam la mai multe postari cu Tissot-ul asta, unde sunteti meeiii...toti cei care il aveti
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Și ce înseamnă asta, că putem fi dobitoci sau agramați? Dimpotrivă, trebuie să te gândești că e un forum public și multe persoane pot fi influențate de ce/cum se scrie.flexibil29 scrie:Viorele ........, ie forum da cese nu da limbile romanaviorelgn scrie:Ca o mica paranteza, o greseala foarte des intalnita la romani este ''se merita'', ''isi merita''. Corect gramatical este ''merita'' Corect e doar atunci cand doua persoane ''se merita unul pe celalalt''.catalin.v scrie:Bravo Emil! Ma asteptam sa porti Dapix-ul, asa cum sper sa vad poze cu Tissot-ul aniversar de la cei care il au. Azi acel Tissot isi merita toti banii!
![]()
Vrei sa ne pregatesti pentru admiterea la facultate ?
Scuze de off topic.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
-
Legionaru'
-
mihai.moldovan
- timetwister
Cand "nu se merita sa te risti":viorelgn scrie: Ca o mica paranteza, o greseala foarte des intalnita la romani este ''se merita'', ''isi merita''. Corect gramatical este ''merita'' Corect e doar atunci cand doua persoane ''se merita unul pe celalalt''.
https://mariana-badea.ro/?p=113
Intrarea prin alunecare in ongleu seamana putin cu preluarea pe nas a "Autostivuitorului":
https://m.youtube.com/watch?v=hld1LBnuvBM
De ieri, coane Catalin (dar nu-am avut timp sa pun poza):catalin.v scrie:Bravo Emil! Ma asteptam sa porti Dapix-ul, asa cum sper sa vad poze cu Tissot-ul aniversar de la cei care il au. Azi acel Tissot isi merita toti banii!

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)