Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Mersi frumos, e cu Sellita 
Exact asta este motivul pentru care cred că ar trebui sa fi eliminat de pe forum. In loc sa pui capul în piept și să admiți că poza cu Grand Seiko este furata, încerci să continui mascarada cu poze din show-room-ul Audi.
Tu știi că noi știm că in poze sunt doua mașini diferite? Măcar și pentru faptul că în poza furata este un S-line cu cusături roșii?
Tu știi că noi știm că in poze sunt doua mașini diferite? Măcar și pentru faptul că în poza furata este un S-line cu cusături roșii?
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:14 de către stylus, modificat 1 dată în total.
-
mihai.moldovan
Asta mi-a ramas pe retina de cand l-ati cumparat. Foarte frumos!bonheur scrie:
I lost faith in humanity.
- flexibil29
Achraf , sunt absolut convins ca in realitate ceasul este mult......, mult mai frumos.
cataradoi scrie:Exact asta este motivul pentru care cred că ar trebui sa fi eliminat de pe forum. In loc sa pui capul în piept și să admiți că poza cu Grand Seiko este furata, încerci să continui mascarada cu poze din show-room-ul Audi.
Vorbesti mult si aiurea...watchgame scrie:

Cum e cu "show-room-ul Audi" si cu pachetul ala S-line?
-
mihai.moldovan
Trebuia sa zici de la inceput ca e al tau showroom-ul 
I lost faith in humanity.
Vrăjeală ieftina. Poza cu Grand Seiko este furata și punct. Proprietar este un japonez.
Mai pune una cu ceasul, iar pe fundal pune siteul ceasornicar.ro.
Sau lasă-ne.
Mai pune una cu ceasul, iar pe fundal pune siteul ceasornicar.ro.
Sau lasă-ne.
mihai.moldovan scrie:Trebuia sa zici de la inceput ca e al tau showroom-ul