Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
flexibil29

Re: Ultima achizitie

Mesaj de flexibil29 »

Multumesc frumos Emil , am sa port ceasul cu placere , imi place cum se aseaza pe mana , e comod in ciuda faptului ca este un ceas robust cu o carcasa relativ grea din otel masiv.
Mircea iti multumesc pentru stradania ta de a-mi arata toate acele bratari , apreciez. Referinta ceasului este 166.056 - 168.042
nicola56

Mesaj de nicola56 »

-Daca azi este luni ...fu si targul la Facai, vad ca sa topit
garnitura de la capac, o sai pun o bateriie noua si vad daca o mai functiona.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
marian_sro

Mesaj de marian_sro »

Maximizeaza profitul.Nu mai da bani pe baterie...a mancat porcu bobinele.sau o fi fost garnitura mancacioasa
Mircea

Mesaj de Mircea »

Nea Nicola,

Trimite ceasurile la Claudiu ca toate au nevoie de reparatii si service.
Pe urma, cand le vinzi o sa poti justifica pretul cerut.

Cu un polish si o baterie nu se face primavara!
Adrian73

Mesaj de Adrian73 »

Imagine
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Multumesc Mircea! stiu ce ese din mainile lui Claudiu dar eu sunt foarte multumit asa,
pana in prezent nu am reusit sa ma indragostesc de un anume ceas dar nici nu vreau.
Toata stima.
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Buna seara d-l Nicola, aveti pe mana inca o bijuterie de ceas, probabil cu cel mai bun mecanism electronic din lume, bazat pe “tuning fork” cu cele doua bobine de care bine spune colegul ca lipsesc, acelasi f300 cu 12 jewels din Bulova Accutron. Este un ETA-ESA 9162 patent Bulova, se vede si sigla pe mecanism de la distanta chiar! Dupa curatare, ungere, schimbat garniturile, inlocuire bobine si montat baterie de buna calitate, Renata sau Varta cod 343 sau 344, conform RANFFT, s-ar pute sa va indragostiti chiar de aceasta piesa, cand veti vedea “sweep second”-ul rosu caracteristic mergand mai frumos decat la un ceas mecanic sau automatic! Va doresc succes in finalizarea acestui proiect, precum si a celui “Omega Moonwatch”!
nicola56

Mesaj de nicola56 »

-Maine o sal duc la curatat, incercai eu cu o carpa sal curat dar parca este zmoala, mai
rau il namolii, il pusei si o baterie si vad ca dete sa plece, pana la urma trebuie sa iese ceva.
Imagine
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Emil68, In legatura cu cele doua ceasuri Omega, au plecat repede de la mine, tot ca sa
nu ma indragostesc de ele, boala asta este ca si fumatul, bautura, pacanelele si alte placeri...
eu asta sunt...am primit o oferta bunicica, am batut palma si altul la rand...ce sa astept,
sa creasca bursa?
Mircea

Mesaj de Mircea »

@nicola
Daca tot ceri sfaturi p-acilea....mai asculta si de ele.

Nu trebuie sa te indragostesti de un ceas ca sa-l tratezi cum trebuie. nu te baga sa-i faci matale nimic (nici macar curatat) ca nu cred ca te pricepi si nici nu ai sculele necesare. mai bine vinde-l asa cum e si lasa pe unu care e pasionat sa-l duca la ceasornicar si sa-l readuca la viata.

e ok ca faci un ban in plus din negotul cu ceasuri, insa invata sa respecti ceasurile care iti trec prin mana.
Emil68

Mesaj de Emil68 »

D-l Nicola a reusit sa va “păcăle” cu carpa si cu smoala... :lol: Dar cu ce nu v-a pacalit e chiar targul infiintat prin 2010 si spre care lunea de dimineata se blocheaza traficul de aglomerat ce e...si in care intri numai cu “pașaport” de oltean adevarat! Si daca ne gandim bine, cam are dreptate dansul cu “indragostitul” si cu banii! Toata viata avem de invatat, si tot nu ne ajunge sa invatam tot...
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Eu chiar daca nu pun un ceas la vanzare, ofertele celor care doresc acel ceas, sunt bine venite,
nu conteza suma, nu am cum sa ma supar pe cineva care imi da, imi convine oferta in secunda 2 batem palma.
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Lam mai curatat putin si am fost cu el la ceasornicar si mea zis ca are lipsa cele doua bobine, exact
cum a specificat colegul Marian_sro, dar vad ce se poate face, o modalitate trebuie sa existe.
Imagine
mihaieros

Mesaj de mihaieros »

La ce am vazut eu pe ebay, bobinele (amandoua) sunt peste 100 de euro... si cine stie ce alta problema poate sa fie...
Mecanism cu totul... probabil peste 200 de euro.
Cu alte cuvinte, nu este o "distractie" ieftina. Dar cred ca ceasul merita o noua viata.
Ceasoholic
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

He, he, nu-i ebay-ul ca Facaii.
Scrie răspuns