Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Nu cred ca am apucat sa le pun pe cele 2 noi-sosite din dreapta acestei poze ...

A venit si la mine mosul cu un ceas nou-nout. Il aveam de mult in cap. Mido Commander Dataday Automatic 8425:

pt ion66: frumos acest Commander Datoday. Un Mos darnic pt un colectionar cu-minte!
pt catalinus: cred ca cel mai mult imi plac aratatoarele la cele doua Citizen Exceed! Ce sa zic? La mai multe?
pt catalinus: cred ca cel mai mult imi plac aratatoarele la cele doua Citizen Exceed! Ce sa zic? La mai multe?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- calin gabi
Mos de mos,generos si la punga gros.(trimite mosul si pe la mine)
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Frumos Commander, sa fie purtat cu placere!ion66 scrie:A venit si la mine mosul cu un ceas nou-nout. Il aveam de mult in cap. Mido Commander Dataday Automatic 8425:
...
Multumesc, il mai am pe acela un pic mai vechi si mai 'complicat' ce sper sa ajunga inapoi la mine intr-o forma MULT mai interesanta (dupa parerea mea) saptamana care vine, dar oricum cred ca am suficiente Exceed, si pe acestea ultimele le-am cam 'evitat' incercand in schimb tot anul sa gasesc o versiune de dama la cel pe care-l aveam deja - ca aveam eu un feeling ca nu ma voi indura sa-l vand apoi - boala greaAchraf scrie: ...
Va multumesc. Si dupa cca 13 ore de cand il urmaresc ceasul merge practic la secunda (la temp. camerei). 
L-am comandat la Cellini pe 22 Octombrie si a ajuns ieri (19 Decembrie). A durat cam mult, dupa gustul meu.
Longines Admiral L3.666.4.76.2

Poza e facuta cu telefonul, asa ca au aparut niste contururi negre la aratatoare. In realitate contururile sunt argintii. De fapt, cam tot ce e innegrit in poza de mai sus ar fi trebuit sa fie argintiu
Longines Admiral L3.666.4.76.2

Poza e facuta cu telefonul, asa ca au aparut niste contururi negre la aratatoare. In realitate contururile sunt argintii. De fapt, cam tot ce e innegrit in poza de mai sus ar fi trebuit sa fie argintiu
-
MiticaIonescuBv
Butoanele cronografului sunt pe filet?
Da.MiticaIonescuBv scrie:Butoanele cronografului sunt pe filet?
- constantin
Nu e ultima achizitie, ci un cadou de la mosii Nicolae si Craciun. Le multumesc pe aceasta cale!

less is more
Well ... isn't that nice ?
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
- altauprieten
- Membru Special
Sa ne arati si 'aviatorul' ( 147-le ? ) intolit cu noua curea !constantin scrie:Nu e ultima achizitie, ci un cadou de la mosii Nicolae si Craciun. Le multumesc pe aceasta cale!
Ba da ! C-da speciala de la proaspat adoptatul mester de curele JDHiEdi scrie:Well ... isn't that nice ?
@constantin ...... + 1....si eu astept o poza cu ceasul Sky Chief la mana....ar ieshii extraordinar cu un fundal de la de la bordul Dakotei (Douglas DC-3)

Din pacate nu stiu daca mai sunt 400 de astfel de avioane in serviciu.....

Din pacate nu stiu daca mai sunt 400 de astfel de avioane in serviciu.....
Homo suus fortuna faber est.
Un ceas dorit de mine cu ardoare, ii multumesc pe aceasta cale D-lui Zaytsuca si pe aceasta cale ii urez Sarbatori Fericite !

Scuze pentru poza !

Scuze pentru poza !
ROMANIA Traieste prin Noi, cei care locuiesc aceaste meleaguri de milenii!
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
http://www.youtube.com/watch?v=zLulTv-mk9A
Suport ceasuri: http://www.youtube.com/watch?v=FyHqL2vJcVc
- gherghin nicolae
- Moderator
Sa fie o bucatica dintr-un Douglas DC 3 ?

,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "