Reviste si ziare ...despre ceasuri!
Re: Reviste si ziare ...despre ceasuri!
Felicitari Montana.
Incet vei invata si jurnalistii sa...
Articolul este destul de reusit si nu in ultimul rand complex.
Norocul autorului este ca a avut parte de sprijinul tau.
Incet vei invata si jurnalistii sa...
Articolul este destul de reusit si nu in ultimul rand complex.
Norocul autorului este ca a avut parte de sprijinul tau.
Catalin, ma inclin ...
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
La intalnirea viitoare o sa ma uit dupa turnul cu ceas din Sanpetru.
Catalin, esti prea modest.
Felicitari sincere pentru tot ceea ce faci.
Catalin, esti prea modest.
Felicitari sincere pentru tot ceea ce faci.
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase!
Privit dinspre pasionati si cunoscatori articolul este modest.
Tocmai acest format de magazin/curiozitate/ciudatenie m-a facut sa ezit vreo 2 saptamani in a accepta intalnirea.
O intamplare, aici pe forum (...nu spui care!) si un sfat de la un prieten m-au decis sa accept.
* * *
Pentru intalnirea ceasornicar.ro din toamna de la (...poate!) Sanpetru am in plan o tura la 2-3 turnuri cu ceas! Va include putina "aventura" dar sunt sigur ca o sa placa!
Din punctul asta de vedere biserica fortificata de la Sanpetru e foarte interesanta. E ingrijita!
Ceasul de turn functioneaza (ok, cadranul estic ramane in urma!) si clopotele au un ceas, separat, special, precis si automatizare pentru bataie.
E remarcabil, cei ce intretin biserica sa straduiesc zilnic sa "sincronizeze" ceasul din turn cu ceasul clopotelor!
Privit dinspre pasionati si cunoscatori articolul este modest.
Tocmai acest format de magazin/curiozitate/ciudatenie m-a facut sa ezit vreo 2 saptamani in a accepta intalnirea.
O intamplare, aici pe forum (...nu spui care!) si un sfat de la un prieten m-au decis sa accept.
* * *
Pentru intalnirea ceasornicar.ro din toamna de la (...poate!) Sanpetru am in plan o tura la 2-3 turnuri cu ceas! Va include putina "aventura" dar sunt sigur ca o sa placa!
Din punctul asta de vedere biserica fortificata de la Sanpetru e foarte interesanta. E ingrijita!
Ceasul de turn functioneaza (ok, cadranul estic ramane in urma!) si clopotele au un ceas, separat, special, precis si automatizare pentru bataie.
E remarcabil, cei ce intretin biserica sa straduiesc zilnic sa "sincronizeze" ceasul din turn cu ceasul clopotelor!
Felicitari Catalin.Toti trebuie sa facem asta in zona in care ne aflam.Sa ne declaram pasiunile,colectiile,dorintele.Doar asa vom fi mai multi si mai instruiti.Si eu am facut-o pe plan local la Radio Iasi,Ziarul 7Est,TVR Iasi.
Este foarte adevarat ca reporterii denatureaza,din necunoastere,spusele noastre,dar avem ingaduinta celor ce stiu.
Personal nu-mi doresc sa treaca timpul foarte repede dar acum, dezvaluindu-ne putin din programul Sanpetru 2009,abia astept intalnirea.
S-auzim de bine.Spor.
Este foarte adevarat ca reporterii denatureaza,din necunoastere,spusele noastre,dar avem ingaduinta celor ce stiu.
Personal nu-mi doresc sa treaca timpul foarte repede dar acum, dezvaluindu-ne putin din programul Sanpetru 2009,abia astept intalnirea.
S-auzim de bine.Spor.
- constantin14
Foarte bine faceti domnilor ca popularizati pasiunea noastra daca aveti posibilitatea!
Catalin nu trebuie sa-ti faci probleme pentru nivelul stiintific al articolului. Cred ca si-a facut bine treaba, sa vorbeasca despre pasiunea unui om si despre ceasuri. Nici nu era nevoie sa fie mai tehnic, ar fi alungat pe cei care, eventual, se apropie sovaielnic de acest domeniu. Intai trebuie sa vorbim de pasiune, de idealuri, de oamenii care au facut ceva important, apoi avem tot timpul sa vorbim despre ceasuri, cu cei care raman!
Catalin nu trebuie sa-ti faci probleme pentru nivelul stiintific al articolului. Cred ca si-a facut bine treaba, sa vorbeasca despre pasiunea unui om si despre ceasuri. Nici nu era nevoie sa fie mai tehnic, ar fi alungat pe cei care, eventual, se apropie sovaielnic de acest domeniu. Intai trebuie sa vorbim de pasiune, de idealuri, de oamenii care au facut ceva important, apoi avem tot timpul sa vorbim despre ceasuri, cu cei care raman!
Bravos Catalin,
Cu riscul de a ma repeta ....va felicit pentru tenacitatea si hotararea domniei voastre in promovarea pasiunilor orologiere pe plaiurile noastre ...mioritice !
Cu riscul de a ma repeta ....va felicit pentru tenacitatea si hotararea domniei voastre in promovarea pasiunilor orologiere pe plaiurile noastre ...mioritice !
Homo suus fortuna faber est.
Probabil ca ar fi meritat un topic dedicat dar in lipsa as vrea sa semnalez, salut si remarc noul site - www.temporis.ro !
Desi intr-un flagrant dezacord cu sloganul "ceasuri pentru toti romanii" site-ul ma impresioneaza prin dinamismul actualizarilor informatiilor, prin racordarea la tot ce inseamna news in industria orologera si nu in ultimul rand prin calitatea imaginilor.
Imi fac sperante ca si revista sa impresioneze mai ales acum cand in probabil a ramas singura!
Vorba unui prieten - cineva trebuie sa lupte cu criza!
Dean, AlinMM dati-ii inainte!
Desi intr-un flagrant dezacord cu sloganul "ceasuri pentru toti romanii" site-ul ma impresioneaza prin dinamismul actualizarilor informatiilor, prin racordarea la tot ce inseamna news in industria orologera si nu in ultimul rand prin calitatea imaginilor.
Imi fac sperante ca si revista sa impresioneze mai ales acum cand in probabil a ramas singura!
Vorba unui prieten - cineva trebuie sa lupte cu criza!
Dean, AlinMM dati-ii inainte!
Ce se intampla cu Temporis? Deja intarzierea e foarte mare, oare mai apare?
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Cum Lucian M. a semnalat deja a aparut Temporis nr. 12!
Pentru acest numar remarc multe lucruri bune:
1. revenirea la sloganul "Ceasuri si lifestyle" desigur mult mai aproape de specificul revistei.
Anterioarele: "Ceasuri pentru toti romanii" (hazardat!) si "Masoara valoarea ceasurilor" (lipsit de personalitate!) nu mi-au placut;
2. interviul cu Sebastian Vladescu (auzisem a fi un fin colectionar)! Nu mai agreez politica in general si in special cea facuta de S.V. m-a dezamagit. Sunt lucruri foarte interesante insa despre ce inseamana a iubi si colectiona ceasuri!
3. bucuria de a regasi un (...prea scurt!) articol despre Jean Dunand (http://www.jeandunand.com) intr-o sectiune Novitae cu multe suprize placute.
4. sectiune Storia cu articole despre istoria Vulcain-Criket (la mana presedintilor americani) si Zenith de buzunar "Mahatma Gandi" (poate pe viitor si ceasuri cu Storia romanesti!)
Sunt si alte chestiuni foarte interesante care detaseaza acest numar dintre cele 11 anterioare! Lectura placuta!
Revista poate fi gasita in chioscurile in-medio din supermarketuri.
- - - - - - - - - - -

Pentru acest numar remarc multe lucruri bune:
1. revenirea la sloganul "Ceasuri si lifestyle" desigur mult mai aproape de specificul revistei.
Anterioarele: "Ceasuri pentru toti romanii" (hazardat!) si "Masoara valoarea ceasurilor" (lipsit de personalitate!) nu mi-au placut;
2. interviul cu Sebastian Vladescu (auzisem a fi un fin colectionar)! Nu mai agreez politica in general si in special cea facuta de S.V. m-a dezamagit. Sunt lucruri foarte interesante insa despre ce inseamana a iubi si colectiona ceasuri!
3. bucuria de a regasi un (...prea scurt!) articol despre Jean Dunand (http://www.jeandunand.com) intr-o sectiune Novitae cu multe suprize placute.
4. sectiune Storia cu articole despre istoria Vulcain-Criket (la mana presedintilor americani) si Zenith de buzunar "Mahatma Gandi" (poate pe viitor si ceasuri cu Storia romanesti!)
Sunt si alte chestiuni foarte interesante care detaseaza acest numar dintre cele 11 anterioare! Lectura placuta!
Revista poate fi gasita in chioscurile in-medio din supermarketuri.
- - - - - - - - - - -

Intr-adevar interesant articolul cu Vladescu. Lasand deoparte apartenenta lui la "specia politica", omul este un pasionat de ceasuri, care nu se sfieste sa poarte Swatch desi are probabil in colectie piese mult superioare.
ceva interesant... cine poate, intrarea e libera..
http://www.munichtime.de/
catalogul are traduceri in trei limbi..
http://www.munichtime.de/
catalogul are traduceri in trei limbi..
Cei de la Temporis intra si ei in "Spiritul Craciuniului" si ne fac cadou nr.13 - decembrie.2009/februarie 2010!
N-am apucat inca sa-l parcurg dar pare interesant:
- ceasurile lui Ion Tiriac;
- articole despre A. Lange & Soehne, Certina, Frederic Constant, un articol Armin Storm, un cover-story despre marcile de nisa si un altul despre evenimentul "Only Watch", etc.;
- ...dar si "Ceasuri in spatiu - Omega vs. Fortis vs. Seiko"!
Eu multumesc Temporis ca-n vremuri grele se straduiesc! Sarbatori Fericite pentru ca stiu ca nu le-a fost usor in 2009!
- - - - - - - - - - -

N-am apucat inca sa-l parcurg dar pare interesant:
- ceasurile lui Ion Tiriac;
- articole despre A. Lange & Soehne, Certina, Frederic Constant, un articol Armin Storm, un cover-story despre marcile de nisa si un altul despre evenimentul "Only Watch", etc.;
- ...dar si "Ceasuri in spatiu - Omega vs. Fortis vs. Seiko"!
Eu multumesc Temporis ca-n vremuri grele se straduiesc! Sarbatori Fericite pentru ca stiu ca nu le-a fost usor in 2009!
- - - - - - - - - - -

Ofer dublul pretului revistei celui care mi-o trimite si mie! In Calarasi nu apare iar pe la Bucuresti nu ajung curand (oricum, nici la Bucuresti nu o gaseam usor)
- gherghin nicolae
- Moderator
Pe la benzinarii s-ar putea s-o gasiti.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "