Bine ai venit!bogdanp scrie:...postez pentru prima oara....
Ce porti weekendul acesta???
Re: Ce porti weekendul acesta???
everything around me, but me, is changing
Bine ai venit si felicitari pentru Doxa ,este un clasic modern daca pot spune asa.
Eu am purtat (si port) Longines Flagship ,puteam sa il postez si la ultima achizitie dar este vintage si am considerat mai potrivit sa incep asa.

Mai mult gasiti aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 481#p41481
Eu am purtat (si port) Longines Flagship ,puteam sa il postez si la ultima achizitie dar este vintage si am considerat mai potrivit sa incep asa.

Mai mult gasiti aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 481#p41481
Si dupa Flagship vintage in aceasta seara am purtat Concord Impresario Chronometre GMT automatic.

Maine in Cheile Rameti voi purta Seiko Monster ori revin la vintage si port Seiko 6138 automatic chrono,am nevoie de un companion foarte rezistent la apa si socuri(probabil Monster e mai potrivit,Casio G Shock /G blue 2263 a ramas din pacate fara baterie
).
.

Maine in Cheile Rameti voi purta Seiko Monster ori revin la vintage si port Seiko 6138 automatic chrono,am nevoie de un companion foarte rezistent la apa si socuri(probabil Monster e mai potrivit,Casio G Shock /G blue 2263 a ramas din pacate fara baterie
.Re: Ce porti weekendul acesta???
Superb Impresario, Lucian!
Si nici Longines-ul nu e de lepadat!
Vanez si eu un Impresario cu o "inima" El Primero, dar pina acum ... nu a picat, asa ca ma multumesc cu un Ebel 134!

O sa-l plimb un pic maine la o intalnire!
Si nici Longines-ul nu e de lepadat!
Vanez si eu un Impresario cu o "inima" El Primero, dar pina acum ... nu a picat, asa ca ma multumesc cu un Ebel 134!

O sa-l plimb un pic maine la o intalnire!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Si este si in carcasa 18 kt
Fabulos
El Primero il vreau in Zenith,Concord GMT are mecanismul Elite 682(Zenith).
Ebel visez si sper sa ajung sa il am (curand
) cu 137 1911 (ma multumesc si cu unul in inox)
si te multumesti cu Ebel-ul tau "modest "
Felicitari
Fabulos
El Primero il vreau in Zenith,Concord GMT are mecanismul Elite 682(Zenith).
Ebel visez si sper sa ajung sa il am (curand
Felicitari
Eu m-am multumit "doar o vreme" cu Ebel 137 in inox (merci Edi
) si apoi am zis ca nu strica si unul cu El Primero. Dar vreau si un Concord Impresario (cred ca este un 410 cu calendar anual).
Din pacate Ebel 137 are antireflexive dublu, iar cel de pe fata este zgariat in ciuda geamului de safir. Ieri citeam un artciol Omega Planet Ocean vs. Rolex Sea-Dweller si John Hoolbroock spunea ca este o eroare teribila sa faci asta (articolul este aici http://rolexreferencepage.com/SDPO/sd%20vs%20po.html)

Din pacate Ebel 137 are antireflexive dublu, iar cel de pe fata este zgariat in ciuda geamului de safir. Ieri citeam un artciol Omega Planet Ocean vs. Rolex Sea-Dweller si John Hoolbroock spunea ca este o eroare teribila sa faci asta (articolul este aici http://rolexreferencepage.com/SDPO/sd%20vs%20po.html)

Poate ca suntem off topic.
Stratul anti reflectiv poate fi indepartat din cate am inteles si multi au facut asta ,asta daca nu doresti sa schimbi cristalul(si nu prea gasesti la noi pe cineva sa poata face asta ca lumea).
Dupa indepartare ramane cristalul curat,iar stratul antireflectiv interior este suficient.
Si vreau si eu un 1911 cu 137.
Stratul anti reflectiv poate fi indepartat din cate am inteles si multi au facut asta ,asta daca nu doresti sa schimbi cristalul(si nu prea gasesti la noi pe cineva sa poata face asta ca lumea).
Dupa indepartare ramane cristalul curat,iar stratul antireflectiv interior este suficient.
Si vreau si eu un 1911 cu 137.
Da, ai dreptate, scuze forumistilor, am trecut in off topic.
Ma duc la alergat asa ca o sa-mi asortez un ceas ... la echipament! Un Vostok Amfibia "Brandenburg", automatic.
Uuups - nu am foto la el decat cu mecanismul - revin cu un nou post, o sa fac ceva poze
Ma duc la alergat asa ca o sa-mi asortez un ceas ... la echipament! Un Vostok Amfibia "Brandenburg", automatic.
Uuups - nu am foto la el decat cu mecanismul - revin cu un nou post, o sa fac ceva poze
O poza de vara, de la munte

Tare imagine si desigur potrivita cu sezonul si nu in ultimul rand cu ceasul ori mediul pentru care a fost produs.
Eu am purtat totusi Black Monster in Cheile Rameti,un colt de rai ....

WOW, reptila era localnica ????Lucian Marcu scrie:Tare imagine si desigur potrivita cu sezonul si nu in ultimul rand cu ceasul ori mediul pentru care a fost produs.
![]()
Da ,din fericire salamandra este localnica si sper sa fie si pe viitor.
Mai multe imagini aici
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 4&start=30
Sper sa nu fi exagerat
Mai multe imagini aici
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 4&start=30
Sper sa nu fi exagerat
Frumoase poze.
Foarte frumoasa zona, am fost si eu anul asta pe la cheile valisoarei (cred ca sunt aceleasi) si am vazut casele motilor.
Lucian, te invidiez pentru activitatile pe care observ ca le faci:) foarte frumos!
Lucian, te invidiez pentru activitatile pe care observ ca le faci:) foarte frumos!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu