Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Frumos ceas, coane Adi, elegant, rafinat!
Imi place cand scoti la iveala ceasurile de clasa, subtiri.
Facem schimb? iti dau 2 molnija
.
La o adica, dau si o clatita, ce zici?
Imi place cand scoti la iveala ceasurile de clasa, subtiri.
Facem schimb? iti dau 2 molnija
La o adica, dau si o clatita, ce zici?
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Don Cătălin, după cum știi, nu mă dau in vânt după goldeanu, mai ales gold plated. Iar dacă mai este și cu brățara integrată, cu atât mai rău!
Cred că la vremea lui, in anii '80, GP-ul ăsta a fost ceva wow și a costat ceva bănet. Mi-ar fi plăcut mai mult în oțel sau placat cu aur alb. Mă bucur însă că este într-o stare foarte bună după 40 de ani.
După cum știi, de asemenea, mecanismul este cel care mi-a atras. Dar pot spune că și cadranul este deosebit.
Cât despre schimb, ce sa zic, două cartoafe și o clătită... ești sigur că nu ieși în dezavantaj?
Cred că la vremea lui, in anii '80, GP-ul ăsta a fost ceva wow și a costat ceva bănet. Mi-ar fi plăcut mai mult în oțel sau placat cu aur alb. Mă bucur însă că este într-o stare foarte bună după 40 de ani.
După cum știi, de asemenea, mecanismul este cel care mi-a atras. Dar pot spune că și cadranul este deosebit.
Cât despre schimb, ce sa zic, două cartoafe și o clătită... ești sigur că nu ieși în dezavantaj?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Ceasuri Moderne si Vintage pe YT
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
https://www.youtube.com/channel/UCMHYof ... 76g/videos
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)