Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Multumesc, Mircea, chiar sunt foarte multumit cum a iesit.
calin gabi, nu am polisat carcasa caci imi place asa, se vede contrastul dintre bezel si aceasta mai bine, si apoi ar fi trebuit sa polisez si bratara originala, ca sa fie “pachetul” complet, dar am considerat momentan ca e suficient atat. Ceasul e “salvat”, schimbarea rapida a datei prin apasarea remontorului merge “unt”, ceasul tine timpul bine, reglat in +5”/24h, deci e ok.
calin gabi, nu am polisat carcasa caci imi place asa, se vede contrastul dintre bezel si aceasta mai bine, si apoi ar fi trebuit sa polisez si bratara originala, ca sa fie “pachetul” complet, dar am considerat momentan ca e suficient atat. Ceasul e “salvat”, schimbarea rapida a datei prin apasarea remontorului merge “unt”, ceasul tine timpul bine, reglat in +5”/24h, deci e ok.
Poate am eu o problema, dar imi place mai mult decat Oris Aquis, desi nu se compara ca divere.

-
valentin1234
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
- controller
Oricine cu o minimă doză de obiectivitate ştie şi înțelege acest lucru.bogdan_s scrie:...Pot sa afirm cu tarie ca GrandSeiko e mult superior in finisaje
Cum se spune.."you buy Grand Seiko to impress yourself..or you buy Rolex to impress others".
Şi nu..nu sunt un Rolex hater
If time is money, I'll spend my money on time.
- calin gabi
Nu are pedigre-ul lui Rolex!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Pedigreu, nepedigreucalin gabi scrie:Nu are pedigree-ul lui Rolex!
Nici eu nu sunt un hater Rolex (doar il iubesc pe Federer, nu?!?) dar nu ador moastele si icoanele si nici nu-mi plac pupatorii acestora!
Din fericire Rolex vine cu inovatii tehnice si calitate buna in ceea ce face, din nefericire vine la pachet cu gloata purtatorilor de Rolex si nu cu elita acestora.
Cred ca, in ansamblu, doar Paneristii sunt mai "tristii"
Persoanele de pe forum se (auto)exclud!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- controller
Poate că da, dar nu era vorba despre asta.calin gabi scrie:Nu are pedigre-ul lui Rolex!
Afirmația era strict legată de "finishing quality" unde GS e cam.."second to none".
Na' că iar am dat-o în englezisme.
If time is money, I'll spend my money on time.