Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Din Elvetia, de la Certina Kurth Freres SA, comanda la B&B, a durat 60 zile pana a venit, pret 500 lei.

Azi din targ dar nu reusesc eu sa fac pozele la cum arata ele ( cu folia pe ele )

Foarte frumoase! Ce diametru au?
Mai nea Nicola, da-o incolo de treaba cu targul asta! Te rog nu mai pune poze cu achizitiile matale ca ma stric la ficat de invidie 
Sau macar nu mai folosi cuvintele ''targ'' si ''Facai''.
Atfel, iti doresc sanatate multa si noroc mai putin
....
Randurile mele pot fi interpretate ca pe o gluma. Sau nu....
Sau macar nu mai folosi cuvintele ''targ'' si ''Facai''.
Atfel, iti doresc sanatate multa si noroc mai putin
Randurile mele pot fi interpretate ca pe o gluma. Sau nu....
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Daca eu dupa 34 ani de lautarie nu stiu de gluma, nu mai stie nimeni...maine dimineata trag o fuga pe la targ la Facai, pentru ca lumea stie ca il gaseste pe nea Nicola care cumpara ceasuri, bani vechi, medalii, decoratii, sabii, baionete si alte obiecte vechi, care lor nu le fac trebuinta si decat sa le arunce mai bine le aduc lu nea Nicola si iau ceva banuti pe ele, pentru asta eu trebuie sa fiu intotdeauna prezent.
Un paste fericit va doresc.
Un Paste fericit va urez si eu, poate vin intr-o zi la targ la dumneavoastra!nicola56 scrie:Daca eu dupa 34 ani de lautarie nu stiu de gluma, nu mai stie nimeni...maine dimineata trag o fuga pe la targ la Facai, pentru ca lumea stie ca il gaseste pe nea Nicola care cumpara ceasuri, bani vechi, medalii, decoratii, sabii, baionete si alte obiecte vechi, care lor nu le fac trebuinta si decat sa le arunce mai bine le aduc lu nea Nicola si iau ceva banuti pe ele, pentru asta eu trebuie sa fiu intotdeauna prezent.
Ati zis ceva de lautarie, aveti un link ceva sa va ascult?
Cu prima ocazie cind veniti la targ la Craiova sau la TG-Jiu se rezolva.
Sa iti dea Dumnezeu sanatate!nicola56 scrie:Daca eu dupa 34 ani de lautarie nu stiu de gluma, nu mai stie nimeni...
Nu ai fi mata dupa ''chipul si asemanarea'' celor ce traseaza profilul sablonat pe acest forum, dar sigur esti o figura aparte
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Certina DS Sport
- mecanism ETA G10.212 AA Precidrive
- safir antireflex
- WR100m
- 42mm diametru

- mecanism ETA G10.212 AA Precidrive
- safir antireflex
- WR100m
- 42mm diametru

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Da de ce s-o fi lasat nea Nicola de lautarie ? Aia e....))))catalin.v scrie:Sa iti dea Dumnezeu sanatate!nicola56 scrie:Daca eu dupa 34 ani de lautarie nu stiu de gluma, nu mai stie nimeni...
Nu ai fi mata dupa ''chipul si asemanarea'' celor ce traseaza profilul sablonat pe acest forum, dar sigur esti o figura aparte.